- Poruka
- 16.578
jos jedna tvoja glupa izjavaGlupsa je bila njegova izjava ali ok, stranacki kolega xaxa
jeroh nije vernik al ajd ti ako kazes da jeste to mora biti tako a

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jos jedna tvoja glupa izjavaGlupsa je bila njegova izjava ali ok, stranacki kolega xaxa

Ma da, sve sto ja pisem je glupo a tvoje je mnooooogo pametno ali ok. Pises da bi nesto pisala, da bi mi kontrirala bilo kako jer si besna vidim a i svi vide.jos jedna tvoja glupa izjava
jeroh nije vernik al ajd ti ako kazes da jeste to mora biti tako a![]()

Ma da, sve sto ja pisem je glupo a tvoje je mnooooogo pametno ali ok. Pises da bi nesto pisala, da bi mi kontrirala bilo kako jer si besna vidim a i svi vide.
Opusti se Gogi, zivot kratko traje a reprize NEMA![]()
da smirim svoj bes 
Ne vidim kako sam u problemu. Obrazlozi.
Nemam ja zelju da prestanem da budem bivsi JS. Tako bih odbacio ogroman deo sebe.
Pa od zatucanih primitivaca, kojih ima na sve strane. Kad kazes nekom da si bivsi JS, ponasaju se ko da si im rekao da imas sidu.
Ne idem okolo i ne hvalim se da sam bivsi JS ali svi moji prijatelji znaju da jesam.
Nisam svrstao svoje roditelje. Kako li si to shvatio.
Dosta vremena mi je trebalo da shvatim da treba da se ponosim sto sam bivsi JS. Zatucani primitivci koji su puni predrasuda i koji to ne razumeju mi i ne trebaju u zivotu.

Ocigledno nemas pojma o JS.
Dok sam bio JS nisam imao ni jednog prijatelja.
I sad ih nemam puno. Nije mene niko nista "cekao". Nego je bilo slucajeva gde sam pomislio da imam druga ali kad bih ispricao zivotnu pricu, nekako bi smo se udaljili
Ne idem okolo i ne hvalim se da sam bivsi JS ali svi moji prijatelji znaju da jesam.
Ne znam sta da ti kazem. Ne patim nesto previse, pa se ni ja ne trudim. Po tom pitanju situacija nije bas tako banalna.
... Rece Jerohinac. Znas sta. Mnogo ste mi nesto uvredljivi ovih dana. Ne vidim sta je problem.
Izrugujem se vasim budalastim stavovima.
Non stop skreces sa tematike. Pitanje je i bilo sa moje strane vezano za besmisao te konkretne izjave.
cuveno * u avionu koji pada nema ateista*
mozda , ali to ne dokazuje ispravnost bilo koje religije , nit njenu tacnost.nit to da ima boga.
nego dokazuje da je coveku u strahu potrebna uteha i nada.
sto na neki nacin dokazuje poreklo potrebe za religijom i velikim tatom.
To cemo saznati kad se razbolimo.
A zamisli sada ovako. U avionu koji pada, polovima putnika su ateisti...Šta bi onda bilo...
A da li ti kao ateista imaš neki naučni, konkretan dokaz izvan svake razumne sumnje da...Boga nema...
A ateista nikada ne biva suočen sa nekim strahom u životu...
Vidi ovo...
“Bez vere čovek postaje sterilan, bez nade i ustrašen do krajnje dubine svoga bića.”
Erih From
Da li je From bio ono...ispranog mozga, zatucan i tome slično...
Glupsa je bila njegova izjava ali ok, stranacki kolega xaxa
A ovo je za ateiste omiljen citat...
''An atheist is a man who has no invisible means of support.''
John Buchan
Pa bih te pitao...kada se ateista nadje u nekoj kriznpoj situaciji, kada se malo teže razboli, da li ima podršku u onom što je nada, koja je nevidljiva...Da li se nada da će ozdraviti...Da li veruje da će ozdraviti...
jeroh nije vernik al ajd ti ako kazes da jeste to mora biti tako a![]()

Hajde izvoli, postavi neki citat nekog...poznatog ateiste...sta mene briga za froma , sad treba da postavim nekog poznatog koji je rekao da nije vernik
nekada su SVI stanovnici zemlje verovali da je zemlja ravna ploca
da li je njihova ubedjenost ucinila da zemlja postane ravna
Ne.A neki od tih zatucanih primitivaca, postali su ti prijatelji, zar ne...
Ti si implicirao da su svi vernici zatucani primitivci. I to si i napisao, kroz pitanje upuceno meni. Jel to imas problem da ispratis diskusiju?A na okolnost činjenice, da su tvoji roditelji i dalje JS, kako sam to trebao shvatiti...možda u smislu da tvoji roditelji koji su i dalje JS, nisu zatucani primitivci, samo zbog toga što su...tvoji roditelji...![]()
Ja to ne mislim. I nikad nisam ni mislio. I nikad nisam ni rekao. A ovo tvoje spinovanje potpisacu pod senilnost. Ne mora da ispadne da se i ti bavis podmuklim igricama.A da te pitam...da li su zatucani primnitivci svi oni koji9 veruju u Boga...
Ako imas makar jednog prijatelja u zivotu znas da se prijatelji ne pojavljuju, nego da se prijatelji sticu. Bedni su ti ovi pokusaji, ne znam ni je cega tacno.I onda kada si postao bivši JS...pojaviše se prijatelji...
Isto vazi i za tebe. Glumatas tu neku sveznalicu, kad se susretnes sa pitanjem koje ne znas da odgovoris kreces sa diskreditovanjem sagovornika.Izgleda da ti je trebalo veoma kratko vreme da iskažeš ono u tebi suštinsko.
Naravno svaka rec podignuta protiv kojekakvih nebuloza, je "napad", i to vojni napad, "militantni". Nema sta, rec stvarno sece kao mac.šta da ti kažem...mogu samo da poželim dobrodošlicu na forum...novom milatntnom ateisti...
Sta ti pises covece.Teško da ti možeš i zamisliti da je u smislu Biblije, Tominim neverovanjem, utvrdjena vera u vaskrsenje Hristovo. Teško da češ shvatiti da je Toma sa onim...Gospod moj i Bog moj...dobio isto ono blaženstvo koje će dobiti i svi oni, koji Hrista srcem prihvate. Teško da češ shvatiti da se vera ne stiče očima-gledanjem već srcem.
Kazi lepo. Ne znam. I da zavrsimo diskusiju.Vracamo se na pocetak.
Isus je rekao: "Pošto me vide verovao si; blago onima koji ne videše i verovaše."
Prema tome, ili Toma nije dobio isto blazenstvo kao oni koji ne videse. Ili ova izjava nema smisla.
Pretpostavicemo da izjava ima smisla.
Pitanja glase: Zasto Isus nakon Tominog zahteva da vidi, naglasava da je "blago onima koji ne videse"?
Tj. Koje je to blazenstvo koje imaju oni koji su nisu videli u odnosu na Tomu koji je video?
Ma da, sve sto ja pisem je glupo a tvoje je mnooooogo pametno ali ok. Pises da bi nesto pisala, da bi mi kontrirala bilo kako jer si besna vidim a i svi vide.
Opusti se Gogi, zivot kratko traje a reprize NEMA![]()

Kaza to...ne....u vezi sa ovim...
A neki od tih zatucanih primitivaca, postali su ti prijatelji, zar ne...
Pa od zatucanih primitivaca, kojih ima na sve strane. Kad kazes nekom da si bivsi JS, ponasaju se ko da si im rekao da imas sidu.
Ti si implicirao da su svi vernici zatucani primitivci. I to si i napisao, kroz pitanje upuceno meni. Jel to imas problem da ispratis diskusiju?
Dosta vremena mi je trebalo da shvatim da treba da se ponosim sto sam bivsi JS. Zatucani primitivci koji su puni predrasuda i koji to ne razumeju mi i ne trebaju u zivotu.
opet ti trazis svoje misljenje od drugihHajde izvoli, postavi neki citat nekog...poznatog ateiste...
A u medjuvremenu pogledaj ovo...
”Nije nikakva slučajnost sto su upravo najveći umovi svih vremena ujedno bili i duboko religiozni.”
(Max Planck: 1858 – 1947, otac moderne fizike i dobitnik nobelove nagrade)
Navedi mi stih iz Biblije u kojem se predočava tvrdnja da je zemlja...ravna ploča..
A ima ih i u današnje vreme koji su sledbenici te priče da je zemlja ravna ploča...Ima ih i ovde na forumu, zar ne...
Ja dobro, vodim racuna sta pisem. Ti citas ono sto ti zelis da pise.pa malo razmisli o onom šta i kako napišeš...
Kuku me lele da me lele kuku...Ovo nisam napisao ja...
Sta izvodis?A da te pitam...da li su zatucani primnitivci svi oni koji9 veruju u Boga...
To je mišljenje nobelovca Planka...nije moje...Kada je u pitanju religija, drevne mitologije i sve ono o čemu se može diskutovati na ovom pdf...imam svoje mišljenje.opet ti trazis svoje misljenje od drugih
nebitno je sad sta pise u bibliji o ravnoj zemlji ,
ajd malo logike , da stvoris svoje misljenje
dal bi neko strasno mocno bice napravilo ovako los ekosistem , a njegovo najbolje delo lako ubija virus( danasnja inspiracija)
koji se cak ne vidi ni golim okom?
Isto vazi i za tebe. Glumatas tu neku sveznalicu, kad se susretnes sa pitanjem koje ne znas da odgovoris kreces sa diskreditovanjem sagovornika.
Zar si zaista mislio da ce on shvatiti tvoju ironijuAko si joj kazao...šta ona tu besni i samo ti kontrira...![]()

Izgleda da Vama samo vernici odgovaraju za komunikacijuInace posle jucerasnjeg posta na drugoj temi definitivno smatram da je gubljenje vremena voditi razgovor sa njim. On jedino moze sluziti za ovakve stvari![]()

nebitno na (ne)versku orjentaciju ..... budale su uvek sluzile za ironiju i podsmehIzgleda da Vama samo vernici odgovaraju za komunikaciju![]()

Apsolutno si u pravunebitno na (ne)versku orjentaciju ..... budale su uvek sluzile za ironiju i podsmeh![]()

Naravno svaka rec podignuta protiv kojekakvih nebuloza, je "napad", i to vojni napad, "militantni". Nema sta, rec stvarno sece kao mac. Bas je piskaranje po forumu opasan "napad".
šta da ti kažem...mogu samo da poželim dobrodošlicu na forum...novom milatntnom ateisti..