I dalje...Nemam pojma... (vol. 2)

A za nas ateiste bog je kao sto sam rekao nista, obicna rec bez ikakvih znacenja.

I zbog te reči koja je ništa, ti ovde na religiji provodiš toliko vremena. Čoveće u 03:09 si završio jučerašnje pisanje, da bi nastavio u 06:57 i nastavio, tokom celog ovog dana. I šta je tvoja svrha tolikog pisanja o nečem što je ništa, obična reč...

A da...zbog tog ništa, ti veruješ u ono da je ništa nastalo u ničemu, pa je to ništa, postalo materija, pa je onda iz te nežive materije ...onako spontano nastao prvi život na zemlji...

A da te pitam...da li si uredno platio članarinu...

uplatnica_clanarina.jpg

Da li si donirao neku kintu...

uplatnica_donacija.jpg

cccccc rekla sam da spadas u tu grupu a sunjas se jer ne ucestvujes trenutno aktivno na temi
Hoces da se operes xaxa
I zbog te reči koja je ništa, ti ovde na religiji provodiš toliko vremena. Čoveće u 03:09 si završio jučerašnje pisanje, da bi nastavio u 06:57 i nastavio, tokom celog ovog dana. I šta je tvoja svrha tolikog pisanja o nečem što je ništa, obična reč...

A da...zbog tog ništa, ti veruješ u ono da je ništa nastalo u ničemu, pa je to ništa, postalo materija, pa je onda iz te nežive materije ...onako spontano nastao prvi život na zemlji...

A da te pitam...da li si uredno platio članarinu...

Provodim puno vremena ovde jer mi je zabavno. I pre ovog karantina sam ga provodio jer imam vremena na pretek
A kako je nastao zivot na zemlji.....to niko nema pojma, samo mozemo da nagadjamo, puste hipoteze bez osnova
Ne, ne placam nikakvu nikome clanarinu, ja sam sam svoj covek.
A ti ?

Hoces da se operes xaxa

Provodim puno vremena ovde jer mi je zabavno. I pre ovog karantina sam ga provodio jer imam vremena na pretek
A kako je nastao zivot na zemlji.....to niko nema pojma, samo mozemo da nagadjamo, puste hipoteze bez osnova
A ti ?
Jeroh ne odgovaraj mu nista
nije sposoban jedan odgovor on da da a milion bi pitanja da postavi

cekam odgovor :manikir:

Tebi je zabavno da puno vremena provodiš ovde...Na tvom mestu, ja bih se upitao...šta bi sa ispunjenošću mog života...

Auuuuu...svete knjige ateista abiogeneza i evolucija za tebe su puste hipoteze bez osnova...

A ti ?

Kakav si ti ateista ako nisi u udruženju...Ateisti Srbije...A mogao bi da budeš... 543-i registrovan član...

Zabole me za bilo koje udruzenje :D

Ako je tako, objasni mi, zašto si napisao u množini...

A za nas ateiste bog je kao sto sam rekao nista, obicna rec bez ikakvih znacenja.

Koji su to ateisti, koje ti svrstavaš u ateiste u smislu onog...nas ateiste...

Bio bih ti zahvalan, kada bi mi pojasnio...da li je ateizam religija...ja bivam u uverenju da nije...Da li je ateizam filozofija...ja bivam u uverenju da nije...grešim li...

Koji su to ateisti, koje ti svrstavaš u ateiste u smislu onog...nas ateiste...

Bio bih ti zahvalan, kada bi mi pojasnio...da li je ateizam religija...ja bivam u uverenju da nije...Da li je ateizam filozofija...ja bivam u uverenju da nije...grešim li...

Brate, mnogo filozofiras.
Kad kazem "nas ateiste" mislim na sve nas koji ne verujemo u boga.
Kakva crna udruzenja i to.....
Aj oladi se malo

Kad kazem "nas ateiste" mislim na sve nas koji ne verujemo u boga.

Dakle ovako. Ti spadaš u ateiste koji kažu ovako...Ja ne verujem da Bog postoji...A šta misliš, da li ima ateista koji kažu ovako...Ja verujem da Bog ne postoji...

A u vezi sa onim...Ja ne verujem da Bog postoji...moram te pitati ovako...Zašto se ne kaže ...Ja znam da Bog ne postoji...

Aj oladi se malo
Poslušah te i eto...oladih se malo...I hajde da te pitam...

Kada ti kao ateista kažeš...Ne verujem da Bog postoji...šta to znači...Šta po tvom mišljenju znači ono, kada vernik kaže...Verujem u Boga...i kada ateista kaže...Ne verujem u Boga...

Kada su u pitanju vernici, ima ono Isusovo...

Jovan 20:29... ''Isus mu reče: Pošto me vide verovao si; blago onima koji ne videše i verovaše.''

A ima li nešto od ateističkih autoriteta u tom smislu...zašto ne verovati u Boga....

Back