- Poruka
- 16.578
odgovorTacno, obojica su iako se ne slazemo u verskim pogledima na zivot.
Ali ti nisi i fataj se za metlu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
odgovorTacno, obojica su iako se ne slazemo u verskim pogledima na zivot.
Ali ti nisi i fataj se za metlu

Znači poluinteligentanahahahahahahaha
hahahahahahahahaha
ono moram priznati jeroh jeste inteligentan
vidim i Sale se tu negde sunja i on spada u tu grupu
trenutno vise nikog ne vidim da bih ga mogla tako okarakterisati
nego cekam odgovor
p.s. kupi zeni usisivac nije valjda da od metle niste mrdnuli
cccccc rekla sam da spadas u tu grupu a sunjas se jer ne ucestvujes trenutno aktivno na temiZnači poluinteligentan
Pa hvala
A za nas ateiste bog je kao sto sam rekao nista, obicna rec bez ikakvih znacenja.
ma mozes da pises sta hoces

Hoces da se operes xaxacccccc rekla sam da spadas u tu grupu a sunjas se jer ne ucestvujes trenutno aktivno na temi
I zbog te reči koja je ništa, ti ovde na religiji provodiš toliko vremena. Čoveće u 03:09 si završio jučerašnje pisanje, da bi nastavio u 06:57 i nastavio, tokom celog ovog dana. I šta je tvoja svrha tolikog pisanja o nečem što je ništa, obična reč...
A da...zbog tog ništa, ti veruješ u ono da je ništa nastalo u ničemu, pa je to ništa, postalo materija, pa je onda iz te nežive materije ...onako spontano nastao prvi život na zemlji...
A da te pitam...da li si uredno platio članarinu...
Odgovor si dobila ali ga ne vidis.ma mozes da pises sta hoces
i pisaces svasta samo odgovor od tebe dobiti necemo
ali ja cekam![]()

Jeroh ne odgovaraj mu nistaHoces da se operes xaxa
Provodim puno vremena ovde jer mi je zabavno. I pre ovog karantina sam ga provodio jer imam vremena na pretek
A kako je nastao zivot na zemlji.....to niko nema pojma, samo mozemo da nagadjamo, puste hipoteze bez osnova
Ne, ne placam nikakvu nikome clanarinu, ja sam sam svoj covek.
A ti ?

Brate nemoj zenu vise da saljes nego se te metle lati ti do tog nivoa si stigao hahahahahahaOdgovor si dobila ali ga ne vidis.
Cekaj![]()

Provodim puno vremena ovde jer mi je zabavno. I pre ovog karantina sam ga provodio jer imam vremena na pretek
A kako je nastao zivot na zemlji.....to niko nema pojma, samo mozemo da nagadjamo, puste hipoteze bez osnova
Ne, ne placam nikakvu nikome clanarinu, ja sam sam svoj covek.
A ti ?
Sad stvarno idem da pustim Srecka Sojica i da prilegnem.
Bilo mi je zabavno, laku noc svima pa i Gogi![]()

on se svercuje sedeci na dve stolice, nece da kupi kartu ni za teisticki ni za ateisticki kupe, misleci se zasto da plati, kada moze da se vozi za dzabe, bezeci po kupeima od kondukteraNe, ne placam nikakvu nikome clanarinu, ja sam sam svoj covek.
A ti ?
Zabole me za bilo koje udruzenje![]()
A za nas ateiste bog je kao sto sam rekao nista, obicna rec bez ikakvih znacenja.
Koji su to ateisti, koje ti svrstavaš u ateiste u smislu onog...nas ateiste...
Bio bih ti zahvalan, kada bi mi pojasnio...da li je ateizam religija...ja bivam u uverenju da nije...Da li je ateizam filozofija...ja bivam u uverenju da nije...grešim li...
Brate, mnogo filozofiras.
Bio bih ti zahvalan, kada bi mi pojasnio...da li je ateizam religija...ja bivam u uverenju da nije...Da li je ateizam filozofija...ja bivam u uverenju da nije...grešim li...

Kad kazem "nas ateiste" mislim na sve nas koji ne verujemo u boga.
Poslušah te i eto...oladih se malo...I hajde da te pitam...Aj oladi se malo