Pera zdera
Buduća legenda
- Poruka
- 42.523
Oprosteno iako nisam ni vernik ni hriscanin 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa te religiozne tekstove nisu pisali ateisti. Pisali su vernici koji velicaju boga i zato su nametnuli tj ubedili neuk narod da se bog pise sa pocetnim velikim slovom.
Ne kazah to ja. To kaza neko ko je diplomirao na Filološkom fakultetu u Beogradu na Katedri za srpski jezik i književnost sa završenim master sdudijama na istoj.
A pogledaj ...ovo...A mora da su i ovi ...ovde...neki vernici koji nešto nameću neukom narodu...
I da završim sa onim što u vezi sa pisanjem onog Bog kaza Ivan Klajn u ...Rečnik jezičkih nedoumica... Pogledaj na stranici 17. A da li je Ivan Klajn, samo vernik koji nešto nameće neukom narodu...
A šta misliš, šta decu u sedmom-osmom razredu osnovne škole uče u vezi sa tim...A pitaj bilo kog profesora srpskog jezika iz bilo koje srednje škole u vezi sa tim...Pa onda razmisli o tome...da li su srednjoškolci...neuk narod...
Nikada neces ni primetiti.U vezi sa tim, nisam primetio tvoj odgovor na okolnost ovog mog odgovora...
To sto Vi vernici odgovarate nisu odgovori.
Konkretno pitam, konkretno odgovaraj ako znas.
Pusti filozofiju.....
A pogledaj ...ovo...A mora da su i ovi ...ovde...neki vernici koji nešto nameću neukom narodu...
I da završim sa onim što u vezi sa pisanjem onog Bog kaza Ivan Klajn u ...Rečnik jezičkih nedoumica... Pogledaj na stranici 17. A da li je Ivan Klajn, samo vernik koji nešto nameće neukom narodu...
A šta misliš, šta decu u sedmom-osmom razredu osnovne škole uče u vezi sa tim...A pitaj bilo kog profesora srpskog jezika iz bilo koje srednje škole u vezi sa tim...Pa onda razmisli o tome...da li su srednjoškolci...neuk narod...
I ja kazem pusti filozofiju pa odgovori coveku na pitanjeTo sto Vi vernici odgovarate nisu odgovori.
Konkretno pitam, konkretno odgovaraj ako znas.
Pusti filozofiju.....
I ja kazem pusti filozofiju pa odgovori coveku na pitanje
Ne vrdaj
Daj primer vernicima
Sta da odgovorim, nista nisi ni pitala ?
zamalo da pomislim da sam postala dementna ali izgleda ipak nisam jaČoveće pa Gogili ti napisa veoma jasno...I ja kazem pusti filozofiju pa odgovori coveku na pitanje
a ti ono...ništa nisi ni pitala...
Kuku me lele da me lele kuku...
ahahahahahahahahahPa nek pita cura sta je muci ?
Nek pita "taj covek"
zamalo da pomislim da sam postala dementna ali izgleda ipak nisam ja
zdravo jeroh![]()
Pa nek pita cura sta je muci ?
Nek pita "taj covek"
sad ce on sad ce hahahahahahahaha''Taj čovek'' jenešto konkretno pitao....i još uvek čeka odgovor...
Pitao te jeroh ali sad se pravis da ne vidis njegovo pitanje .... tipicno ne za ateiste nego za tebePitaj lutko sta ti nije jasno da ti objasnim ako imas neki problem
ahahahahahahahPa gde si sad Gogi ?
Pitaj.....
Ti tako skolovan sto do sada nisi o tome govorio vec eto izazvase te pa si morao na jednoj temi i to da napises uz to jos si mudar i pametan .... svaka cast skidam kapu .... i sad ti takav ja da ti pokazujem post gde jeroh komentarise zasto ne prokomentarises ono sto je on izjavioPa sta je to pitao jeroh ?
Pa sta je to pitao jeroh ?
I profesori su tako uceni pa tako i prenose djacima.A pitaj bilo kog profesora srpskog jezika iz bilo koje srednje škole u vezi sa tim...