jerohinac
Legenda
- Poruka
- 50.074
Možda je upravo zbog toga ono...malo omanula...pa je na dva mesta umesto Jehova, napisala...Bog...Definitivno ne gledaš ni u monitor ni u tastaturu dok ovo kucaš![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Možda je upravo zbog toga ono...malo omanula...pa je na dva mesta umesto Jehova, napisala...Bog...Definitivno ne gledaš ni u monitor ni u tastaturu dok ovo kucaš![]()
NemO tako, za jedinu pravu religiju...NemO da budeš...klevetnik...Da nije smesno bilo bi zalosno.....
![]()
A u vezi sa tvojim potpisom...
Budi kao vuk: jak u samoci, solidaran u grupi.nekako je na svoj način i ovo zanimljivo....
![]()
Bog priznaje samo JS jer samo JS veruju kako je u Bibliji
Rastavljeni su oni odavno nego neda arokana, ona je poslednji mohikanac u Srbiji na najvećem forumu. Ima snage za petoricu komotno.Jerohinac rastavlja jehovizam na elektrone
Jerohinac rastavlja jehovizam na elektrone
Problem je sto ti to ne kapirasA vidi ovo sa zvaničnog sajta JS...
Верујемо да Исус има пресудну улогу за наше спасење, да „нема другог имена под небом датог људима по коме можемо бити спасени“ (Дела апостолска 4:12).
12 И ни у ком другом нема спасења, јер нема другог именаа под небом датог људима по коме можемо бити спасени
Malo su ''zaboravili'' na ovo...
13 Јер „свако ко призове Јеховино име биће спасен“.
Kako nas spasava, koga je do sad spasio ?
Baš tako. Ludi veruje zbog utehe i postanu žrtve prevaranata.
Ime je YAHUsha Hamashiach, Nikakav Isus Hrist, jer originalna grcka rec za Mesiju jeste: Messiah.A vidi ovo sa zvaničnog sajta JS...
Верујемо да Исус има пресудну улогу за наше спасење, да „нема другог имена под небом датог људима по коме можемо бити спасени“ (Дела апостолска 4:12).
12 И ни у ком другом нема спасења, јер нема другог именаа под небом датог људима по коме можемо бити спасени
Malo su ''zaboravili'' na ovo...
13 Јер „свако ко призове Јеховино име биће спасен“.
Problem je sto ti to ne kapiras
sve je tako
Bog spasava nas preko zrtve Isusa Hrista.
Isus je sredstvo spasenja. a Bog nas spavava.
eto posto ti nije jasno
Da Bog daje Isusu Da Sudi.Nisam u stanju skapirati to da je Isus nekakvo sredstvo spasenja. E čuj...sredstvo...Mono u ovom stihu
31 Они су рекли: „Веруј у Господа Исуса и бићеш спасен,+ и ти и твој дом.“
ne piše...Veruj u Božije sredstvo i bičeš spašen i ti i tvoj dom...
Mono, ko će suditi i živima i mrtvima...hajde malo razmisli o ovom...
2 Timotiju 4:1...''Zaklinjem te, dakle, pred Bogom i Gospodom našim Isusom Hristom, koji će suditi živima i mrtvima, dolaskom Njegovim i carstvom Njegovim: ''
Mono, razmisli i o ovom što kaza Isus...
Jovan 6:47...''Zaista, zaista vam kažem: koji veruje mene ima život večni.''
pa to sagledaj u kontekstu sa ...
31 Они су рекли: „Веруј у Господа Исуса и бићеш спасен,+ и ти и твој дом.“
pa pokušaj shvatiti koliko je apsurdna tvrdnja Stražarske Kule ...da je Isus samo sredstvo...
A ovo češ naravno...ignorisati...
2 Solunjanima 1:12... ''Da se proslavi ime Gospoda našeg Isusa Hrista u vama i vi u Njemu, po blagodati Boga našeg i Gospoda Isusa Hrista.''
Da Bog daje Isusu Da Sudi.
Nakon sto ga postavlja za Kralja Bozjeg Kraljevstva
Da se nisi malo spetljao...Ime je YAHUsha Hamashiach, Nikakav Isus Hrist, jer originalna grcka rec za Mesiju jeste: Messiah.
Isus sudi u Sudnjem Danu.Mono, Mono...
Jovan 12:47...''I ko čuje moje reči i ne veruje, ja mu neću suditi; jer ja ne dođoh da sudim svetu, nego da spasem svet.''
Ime je YAHUsha Hamashiach, Nikakav Isus Hrist, jer originalna grcka rec za Mesiju jeste: Messiah.
Isus sudi u Sudnjem Danu.
Nije u 1 veku dosao da sudi vec da ljudima omoguci spasenje
a Sudnji Dan je drugo.
dakle citaj kontekst
Ključno pitanje još od Postanja ovog svjatejšeg forumaMono, da li uopšte pročitaš ono što napišem...
Postavi link, da procita, ko je dao objasnjenje, konkretno,
Isn't this scripture referring to Joshua, son of Nun rather than the Savior? Yes. Here is another instance...Acts 7:44(KJV) Our fathers had the tabernacle of witness in the wilderness, as he had appointed, speaking unto Moses, that he should make it according to the fashion that he had seen. 45 Which also our fathers that came after brought in with Jesus into the possession of the Gentiles, whom God drave out before the face of our fathers, unto the days of David;
Again, the context reveals that this scripture is referring to Joshua, the son of Nun and not the Messiah. All other translations put "Joshua" here. Why then is it translated 'Jesus'? The answer lies in the Greek/Latin corruption of the Messiah's original Hebrew name. Originally, the name of the Messiah wasHebr 4:7 (KJV) Again, he limiteth a certain day, saying in David, To day, after so long a time; as it is said, To day if ye will hear his voice, harden not your hearts. 8 For if Jesus had given them rest, then would he not afterward have spoken of another day.
Odakle ti samo ovaj biser, u vezi njega, da sam ja,Znam uhvatio si se onog ludog sektaša sa YouTuba. A ponekada mislim da si ti on.