Crni_Georgije
Aktivan član
- Poruka
- 1.213
Šta je anđeo?29-33. A Isus odgovarajući reče im: Varate se, ne znajući Pisma ni sile Božije. Jer o vaskrsenju niti se žene niti se udaju; nego su kao anđeli Božiji na nebu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta je anđeo?29-33. A Isus odgovarajući reče im: Varate se, ne znajući Pisma ni sile Božije. Jer o vaskrsenju niti se žene niti se udaju; nego su kao anđeli Božiji na nebu.
to cu da ti odgovorim kada priznas da sam pravoslavan [sada mi tvoje pitanje zvuci pilatovsko]... uostalom, zar ne znas vec, ili reci sta vec znas, a ja cu inkvizitorski, istrazno da se postavim prema tvom znanju [ISTRAZIVAC znaci inkvizitor, pa necu ja valjda njemu da budem pandan, ne poredis me valjda sa ISTRAZIVACEM diskutom]Šta je anđeo?
torkemada, a - sta sve ja moram da guglam [jel znas ti koji je posao da se stvari predaju zaboravu, a tek ljudi? - ne teraj me da ucim ono sto mi ne treba, a ovamo vidimo pitanja na koje trebamo odgovore]Biće od tebe vcbcbcbcbcbc dobar pravoslavac jednog dana,ako ikad osnujemo ortodoksnu inkviziciju ti ćeš biti naš Torkemada![]()
![]()
on je dakle, zauzeo STAV istrazivacki, a da zapravo krije svoje STANOVISTE poturajuci svedenborga i ostale mastare i halucinogenase, prividno je zauzeo stav, prevarno se nazvavsi ISTRAZIVAC A DA ZAPRAVO NISTA NE ISTRAZUJEuostalom, zar ne znas vec, ili reci sta vec znas, a ja cu inkvizitorski, istrazno da se postavim prema tvom znanju [ISTRAZIVAC znaci inkvizitor, pa necu ja valjda njemu da budem pandan, ne poredis me valjda sa ISTRAZIVACEM diskutom]
Šta je anđeo?
E hvala ti brate, da ti ne dođe ovde mi bi još njihovu maglu kupovali, sad ćemo tvoju.nije meni cilj inkvzicija, nego da vi uvidite koje bajke vam prodaju.
Interesantno, a Markov jevandjelje napisano 70-te god prvoga veka. Prvo pise Savle, a onda se Marko setio da napise, po tebi rani hriscani veruju Savlu, koji Mesiju Nikada video nije, a da li ga je Marko video,'Christianity' or 'Paulism'? - to je sustina diverzantske org kojoj pripadas, da ljude odvracas od teologijie apostola Pavla, cija je posl. Galatima prva bila poznata jos 48. I onda tvoja org. pravi poredjenje sa judaistickim sektama, tvrdeci da je pavlisticka samo jos jedna u nizu. Na kraju uvek malo zacinis, i to je to, a sa jerohom si se nasao u neverovanju.
Pogledajte prilog 654369
Dokazi da je farisej Savle bio u duhu, kad je pisao poslanice, cetiri jevandjelja bi trebalo da budu dokaz.omalovazavas apostola Pavla i Otkrovenja koja je on dobio da bi nam svedocio o svojim, ''svom osvedocenju', a argument da si jednakootkrivateljski ti je svedenborg i njegovo otkrivenje knj. otkrivenja? u cemu se ti onda razlikujes od mora sekti koje su osnivane laznim prorocima, a kojima je jedini cilj bio i ostao ruganje? sve one su upravo to isto radile, tj. njihovi osnivaci, ali su oni svoja ''otkrivenja''na bazi apokalipse izneli na videlo, da javnost mOze o njima da prosudi jesu li halucinacije, mastanja, lagarije ili sta vec - gde su tvoja ''otkrivenja i osvedocenja'', zasto ih krijes?
A sta pise u poslanicama, a sta u jevandjeljima,Starije su,dec d fekt
ja sam maglu dalekoistocnu izbegao, za razliku od tebe, ne znam o koojoj drugoj govoris - samo konkretizuj, pa da vidimoE hvala ti brate, da ti ne dođe ovde mi bi još njihovu maglu kupovali, sad ćemo tvoju.
zasto si se uhvatio za to ''bio u duhu''? tO MOZE DA KAZE SVAKA SUSADokazi da je farisej Savle bio u duhu, kad je pisao poslanice, cetiri jevandjelja bi trebalo da budu dokaz.
Svedenborg je bio u nebesima, isto kao i Savle, i koja je razlika,
A koju ulogu ima brat od Mesije, Jakov, koji je Bogu zahvaljivao za sluga njegovog Hrista,![]()
uleteo si, a ja sam se 'ladno prevario da je crni od koga sam ocekivao odgovor.E hvala ti brate, da ti ne dođe ovde mi bi još njihovu maglu kupovali, sad ćemo tvoju.
antiohijske i aleksandrijske, a na pameti mi je bio kirilio jerusalimski i kirilo aleksandrijskiantiphijske i jerusalimske
E al nisi zapadnu, a ona više dismrja sam maglu dalekoistocnu izbegao, za razliku od tebe, ne znam o koojoj drugoj govoris - samo konkretizuj, pa da vidimo
nece biti, pitaj jeroha koliko je star moj arhiviran sajt koji ga irirtira, a napravio sam ga dok je geocities bio besplatan, - ja tada nisam ni video zapad, a kamoli da me je upecao neki svedenborg ili njemu slicanE al nisi zapadnu, a ona više dismr
Jesi li nekog obrlationece biti, pitaj jeroha koliko je star moj arhiviran sajt koji ga irirtira, a napravio sam ga dok je geocities bio besplatan, - ja tada nisam ni video zapad, a kamoli da me je upecao neki svedenborg ili njemu slican
sad ja pecam zapadnjake... sal, moras konkretno, ne mozes da generalizujes stalno, ne valja ti taj posao
paaa, ne znam, ili znam, ali ne mogu da ti kazem, jer je bilo gusto ovde u usra sa rasn kaluzn, obavestajne agencije - ko je u politici informisan vidi da ni senders ne sme da kaze da ga lazno optuzuju da rusi navijaju za njega [slicno kao i sa trampom, vidis koliko ga razvlace] - koriste se kodna imena kao npr komo-rasn, evo vidi https://www.youtube.com/playlist?list=PLCHIeWo33RTioeVSnu5H0O_N498VxmV6tJesi li nekog obrlatio
jok, ja sam moj nik vcbcbccbc v... samo sljisnuo po tasturi, kazem za ovog iz kjua sa jutuba video sto ostavih, cuo si zaTi imaš kodno ime
A ne ne ništa nema slučajnojok, ja sam moj nik vcbcbccbc v... samo sljisnuo po tasturi, kazem za ovog iz kjua sa jutuba video sto ostavih
Kako su tvoje reci " krupne ",zasto si se uhvatio za to ''bio u duhu''? tO MOZE DA KAZE SVAKA SUSA
Poslanica Galatima datira iz 48., pa potom JERUSALISMKI sabor, Pavle biva prihvacen. Cak se navodi i spor sa PETROM.
Jakov - jerusalimski episkop, postoji razmimolizanje oko srodstva sa Hristom, ali setoies se jevandejlja i Hristove reci- - ovo je brat moj i majka i ...
Ti se bavis sporednim, jer oni su osvedoceni prvim hriscanima, a ti si ''osvedocen'' kao i svedenbor - isto kao i jehovini svedoci, sve izmisljate.
pa, ucenici Gospodnji su svi do jednog prihvatili apostola Pavla - kako mozes uopste tako nesto da kazes, da li si uopste citao Novi Zavet, Dela apostolska? Zar apostol PAVLE PROPOVEDA NEKO DRUGO JEVANDJELJE, jel ti to tvrdis? Pa valjda bi ga neko od ucenika i apostola osporio jos onda polovnom prvog veka? ali ne, ti kao sve drge denominacije osporavate njega, a ne osporavate onoga sa kraja prvog veka, kada apostola vise nije ni bilo, tj. direktnih ucenika. Pa gde je tu logika?Kako su tvoje reci " krupne ",
Bavim se istorijskim nazarecaninom, koji se zvao YAHusha, i koji je imao brata Jakova, i jos pored njega.
Za tebe su i njegovi ucenici bili shushe, tako nekako ispada
pa ti onda pisi o tome, a nemoj da nam poturas i izmisljas gluposti.Svevisnji mi je 2 X spasao zivot, a cim si se ti osvedocio, ili samo teoretsku dogmatiku potvrdjujes,![]()
ne znam o cemu pricas, navedi stihKako Savle moze da tvrdi, da nisu svi iz Bozijeg semena, koje je to drugo seme,
znam, isto imamo i danas, svaka sekta ima svog proroka videoca i isto svi kazu kao i ti - kako je mogao taj i taj, tako mozemo i mi da imamo. Da nisi i ti kao svedenbrgo krstario nebesima?i svaka jevrejska sekta je vodila svoju politiku
Ista poruka,Hristos vaskrse,smrt smrću pobedi!A sta pise u poslanicama, a sta u jevandjeljima,![]()
Misliš na Ješua pripadnika judaističke apokaliptične sekte esena iz Kumrana?Bavim se istorijskim nazarecaninom, koji se zvao YAHusha, i koji je imao brata Jakova, i jos pored njega.
Svi apostoli i cela Crkva.I ko je to priznao Savla fariseja, koji je progonio i unistavao hriscanske sektase,![]()
ali ne, ti kao sve drge denominacije osporavate njega, a ne osporavate onoga sa kraja prvog veka, kada apostola vise nije ni bilo, tj. direktnih ucenika. Pa gde je tu logika?