vcbccbc vcbcvb
Iskusan
- Poruka
- 6.887
zivotinje se zigosu - to je jasno, a ljudi se legitimisu, bar u mom svetu, ne znam koji je tvoj.Bog pokazuje a nečastivi žigoše, a ti bi da žigošeš, oćeš na čelu da istetoviramo da možeš lakše da nas delješ
Jbt koju ulogu si dao sebi![]()
zivotinje se u stadu cuvaju od vukova, vidi receno je da su oni lazni proroci u nz, a i kako da se prepoznaju lazni proroci.
Matej 7,15 Čuvajte se lažnih proroka, koji vam dolaze u odelu ovčijem, a iznutra su vuci grabljivi.
Matej 7,16 Po plodovima njihovim poznaćete ih...
Djela apostolska 20,29 | Jer ja ovo znam da će po odlasku mome ući među vas teški vuci koji neće štedjeti stada; |
Jovan 10,10 | Lupež ne dolazi ni za što drugo nego da ukrade i ubije i pogubi; ja dođoh da imaju život i izobilje. |
Jovan 10,11 | Ja sam pastir dobri; pastir dobri dušu svoju polaže za ovce, |
Jovan 10,12 | A najamnik, koji nije pastir, kome nijesu ovce svoje, vidi vuka gdje ide, i ostavlja ovce, i bježi: i vuk zgrabi ovce i raspudi ih; |
ajd, sad, reci mi, da li su hriscani prvih vekova bili ubijani jer nisu hteli da se zigosu?
mnogi rimski carevi gonili hriscane,kao najsvirepiji ostali su upamceni Neron i Dioklecijan.
za nerona kazu da je zver, jer
Nron Qsr
The Greek version of the name and title transliterates into Hebrew as נרון קסר, and yields a numerical value of 666,[39] as shown:
Preterist theologians typically support the numerical interpretation that 666 is the equivalent of the name and title Nero Caesar (Roman Emperor 54–68 AD).[20][21][22][23][24][25]
Pitanje - da li je neko od nas preterista, ili, da li pravoslavni kazu da je neron zver i da je zigosanje jos onda pocelo?
Gematria has also been used with the word Maometis (Ancient Greek: Μαομέτις); which scholars[who?] have described as a dubiously obscure Latinisation of a Greek transliteration of the Arabic name Muhammad
Pitanje - da li je muhamed zver?
Pope by the Catholic Church. ... To produce 666, the sum works as follows: VICARIVS FILII DEI = 5+1+100+1+5+1+50+1+1+500+1 = 666.
Pitanje - da li je papstvo zver?
i ti posle svega optuzujes mene da bih ja da zigosem, a vi ljudi ste stalno zigosani od nekoga, ne trebam vam ja za taj posao - ja sa tim VASIM ZIGOSANJEM nemam nikakve vee, to je vasa istorijska zanimacija, mlatite praznu slamu, samo jos da cujem - da li pravoslavni kazu da je zigosanje sve ovo sto navedoh, jer da jeste ne bi ti mogao da pomislis da ja zigosem, jer ja sa ovima nemam veze
drugo je pitanje sto vama istorijski uvek treba neko da vas zigose, kao da vam Bog vec nije pokazao sto rekoh u srcu svome
Rekoh u srcu svom za sinove ljudske da im je Bog pokazao da vide da su kao stoka.
Bog pokazuje a nečastivi žigoše, a ti bi da žigošeš, oćeš na čelu da istetoviramo da možeš lakše da nas delješ![]()
p.s. a tebe nemam sta da deljim, umislio si, uobrazio si, sale, nisi cak ni svedenborg, pa da imas neku reputaciji, potpuno si nebitan za deljanje, salence.
jok, umislio si da si bitan za deljanje, pa pravis od mene zver. 'os da ubacim u gemetariju svoja slova pa da vidim koji broj ce da ispadne?Jbt koju ulogu si dao sebi![]()

Poslednja izmena: