vcbccbc vcbcvb
Iskusan
- Poruka
- 6.887
nije lepo da izmisljas, jer sam ja rekao da je pogresio iz nerazumevanja, ali zasto mi ti ne obasnis, vec kontardiktoris samome sebiI kaži mi ovo...gde je logika u činjenici da ti koji se deklarišeš kao pravoslavni vernik, velikana pravoslavne teologije Justina Popovića...satanizuješ...
dakle, ti znas da je djavo knez ovoga sveta, potpuno je jasno, i zato i navodis ovaj citat... onda, kako ja satanizujem justina, a ti ne, i south koji kaze da moze i Hristos da bude taj knez - knez koga tumaci Juston, a za koga Hrostos kaze da je OSUDJEN?Matej 4:8-9... ''Opet Ga uze đavo i odvede Ga na goru vrlo visoku, i pokaza Mu sva carstva ovog sveta
i sada dolazimo do kljucnog momenta, li samo jos ejdnom da podvecem vasu gresku.A u vezi sa onim...što je knez ovog sveta osudjen...pojasni mi, jer nemam pojma, da li je to sotona raspet na krstu...Postavi mi neki stih iz BIblije u kojem se kazuje kada je i kako...knez ovog sveta osudjen... u vreme pre Isusovog raspeća...
Vi bi mozda i poverovali Hristu da je knez ovoga sveta osudjen da je rekao KADA. Ti jerohinac isto ides iz greske u grresku, vidi - Hristos nije rekao da je vec tada knez ovoga sveta osudjen, nego da da ce BITI OSUDJEN KADA Duh dodje, koga ce On Hristos poslati, kada ode k Ocu.
zato sam ja ubacio u pricu vaznesenje, jer je ono uslov da Hristos posalje Duha Istine koji ce pokarati svet za greh, pravdu i sud.Pričali smo o Isusovom Vaskrsenju a na okolnost da si sada u priću ubacio i njegovo Vaznesenje pa ću ovako.
========
Znaci, vi ne verujete, jer nemate svedocantvo Duha Istine da je knez ovoga sveta osudjen, pa zato pitate, pogresno razumevajuci Hrista, - nije li sotona raspet na krstu. Tako je i Justin razumeo, pa je onda sotoninu titulu - knez ovoga sveta - aplikovao na Hrista.
p.s. andrej kesarijski je napravio jos goru stvar, zapravo istu, i cak to nije ni krio, kada je aplikovao luconosu iliti lucifera, i ja stvarno ne znam ko satanizuje Hrista kada ovoga ucite
Нема ничега изненађујућег у томе што се истим називом означавају појмови толико супротни један другом,
vama je stalo samo da se ne satanizuju vasi ucitelji, vas autoritet da se ne narusava, a sto se Hristos satanizuje, sta je briga vas, koji neki niste ni hriscani, kao jerohinac iza koga se ljudi kao sto je south kriju. Sramota. Ja nikoga ne satanizujem, priznajte da ste pogresili i oprosteno vam je. A ako ne, ceracemo se jos.
Poslednja izmena: