Auuuu...Kako je to Isus na zemlji a Bog nije na nebu...
A šta li beše da se dogodilo tamo negde na nekom krstu u vezi Isusa...Šta li je se ono dogodilo trećeg dana nakon Isusove smrti na krstu...Da li si čuo za Isusovo vaskrsenje...Neću ti postavljati stihove u vez sa tim...A da li si čuo za vaznesenje Isusovo. I nemoj pomisliti da je vasksenje i vaznesenje jedno te isto. Isus se vazneo na nebo...moram jedan stih...
Marko 16:19...''A Gospod, pošto im izgovori,
uze se na nebo, i sede Bogu s desne strane.''
I na osnovu čega si predočio tvoju tvrdnju o suštini...da je Isus na zemlji a da Bog nije na nebu...
Nisam mogao verovati da sam pročitao to što sam pročitao...Obrati pažnju...
1 Timotiju 3:16... ''I, kao što je priznato, velika je tajna pobožnosti:
Bog se javi u telu, opravda se u Duhu, pokaza se anđelima, propovedi se neznabošcima, verova se na svetu, uznese se u slavi.''
Ovo ...Bog se javi u telu...ne odnosi se na ono kako si ti shvatio...da se Bog javio ljudima i to tako da su ga oni zamislili pomoću religijskog centra u mozgu. Radi se o otelotvorenju onog što je Bog u telu čoveka Isusa...I naravno, nemoj sda shvatiti da je Isus...samo čovek. Isus je i Bog, kosmički apasolut kao i njegov Otac. Isus je na neki način ono univerzlano stanje, čovekovog duha, svesti i uma, kojem se u hrišćanstvu teži prihvatanjem Isusa. U nekim drugim verovanjima ili ti učenjima biva ista ta priča samo na neki drugi način predočena. To je neko moje mišljenje u vezi sa tim. I naravno to moje mišljenje je samo mišljenje i može da bude...diskutabilno.
E sada, po tvom naučnom rezonu biva ovako..ono...Bog se javi u telu...naučno se uklapa u otkriće neurobiologa...E sada, ako je to prvi kazao Pavle, mora da je Pavle bio prvi svetski priznat neurobiolog...