Hrvatska drzava nastavlja da progoni srpske muzicare: Bajagi zabranjen koncert u Hrvatskoj, optužen da je "dizao moral vojnicima u ratu"!!!

Драго ми је што Хрвати зајебавају Бајагу, он се већ 30-так година увлачи у буљу Хрватима, и строго пази да не уради нешто да им се не замери.И прц, ево прогласише га за четника.

Tu visim kad sam prelijen pisati engleski po redditu, a na hr forume ni mrtav :mrgreen:
Sto,sta fali hrvatslim forumima?
To su europski forumi,civilizovani...Nije valjda da nisi dostigao taj stepen civilizacije nego si se ovde pronasao medju divljacima? 😂

Драго ми је што Хрвати зајебавају Бајагу, он се већ 30-так година увлачи у буљу Хрватима, и строго пази да не уради нешто да им се не замери.И прц, ево прогласише га за четника.
:tick:

U Srbiji nema toliko Hrvata, ali zato si u BiH imao HAO Krajine (iliti hrvatske zajednice na hrvatskom jeziku):

Hrvatske_zajednice.PNG

A ubrzo nakon toga i Hrvatsku Republiku Herceg-Bosnu, hrvatski pandam RSK. Sa samo 1 razlikom nije proglasila zvanično nezavisnst ali je funkcinisala kao de facto nezavisna država u vojnoj pobuni protiv matične države, slično RS i RSK. HVO je učinila brojne zločine protiv čovečnosti ali i protiv kulturnog nasleđa (stari most mi pada prvi na pamet).
Koje ti gluposti pišeš.
Pa šta se preostali Hrvati u Bosni trebaju nekome da se izvinjavaju što ih Turci do kraja nisu poklali na njihovoj zemlji?
Ne možeš da upoređuješ RSK sa hrvatskim teritorijama u Bosni, jer Hrvatima pripada i jedno i drugo.
Ljudi zaboravljaju zašto je pucano na Franca u Sarajevu - pucano je zato da Franc ne bi Bosnu vratio Hrvatskoj, što je nameravao

Српски естрадни забављачи треба да се определе за своју државу-Србију и српски народ, а не да се умиљавају тзв."региону" и изигравају неке Југословене.Од Срба им зависи егзистенција, а по "региону" могу зарађивати паре само док се не побуни нека "удруга".

Ево, анационални Бајага је постао четник за Хрвате , а читаву каријеру се трудио да се дистанцира од свега што подсећа на српски национализам.Има неке правде у овоме што се дешава Бајаги.Наш није био никада, а Хрвати га неће, па нигде не припада.

Српски естрадни забављачи треба да се определе за своју државу-Србију и српски народ, а не да се умиљавају тзв."региону" и изигравају неке Југословене.Од Срба им зависи егзистенција, а по "региону" могу зарађивати паре само док се не побуни нека "удруга".

Ево, анационални Бајага је постао четник за Хрвате , а читаву каријеру се трудио да се дистанцира од свега што подсећа на српски национализам.Има неке правде у овоме што се дешава Бајаги.Наш није био никада, а Хрвати га неће, па нигде не припада.
Nemoj ko Srbi , sve kroz pakost....
Zato im svako ko ne pogine nije patriota osim njih samih...

Sve uvrnuto i blentavo...

I odlicno za qujcenje a u praksi nebuloze..

Nek razvija karijeru kako zna i ume, bolje nego da zivotari od SNS placenih koncerata

Koje ti gluposti pišeš.
Pa šta se preostali Hrvati u Bosni trebaju nekome da se izvinjavaju što ih Turci do kraja nisu poklali na njihovoj zemlji?
Ne možeš da upoređuješ RSK sa hrvatskim teritorijama u Bosni, jer Hrvatima pripada i jedno i drugo.
Ljudi zaboravljaju zašto je pucano na Franca u Sarajevu - pucano je zato da Franc ne bi Bosnu vratio Hrvatskoj, što je nameravao
Kako se nekom “vraća” nešto što nikad nije bilo njegovo?

Имам примедбу.

Наслов теме је погрешан.

Зашто мора суседна земља да се назове "име-држава", зар није само "име" довољно?
Смисао се неће променити, а неће бити упућена похвала.
Називање државом је увек похвала.

Back