Hrvatska je u krizi jer sve vise Hrvata saznaje da su poreklom Srbi

Dalmatinci katolici imaju najmanje genetskih poklapanja sa Hrvatima iz Zagorja a najvise sa Srbima iz Krajine.

Svi Dalmatinci katolici su Srbi kaze genetika

A sta vi kazete?
kazemo da nam onda nije jasna poznata izreka ća pizdis ka damatinac.

kao sto nam nekad nisu jasne teme koje postavljas kao da si bozemeoprosti rodom splicanin

Imate Thompsonovog pretka, postoji krstenica , gledao juce netu. A i Goran Šarić je govorio o tome.

Goran Šarić je tko i što? Koji je fakultet završio osim dopisni tečaj kod Miroljuba Petrovića. Tvrdi da je završio katoličku teologiju, nisu ga nikada vidjeli ni na jednom teološkom fakultetu u Hrvatskoj, a ima ih dva u Zagrebu, jedan u Splitu, jedan u Đakovu i više područnih studija. Tvrdi da je završio povijest, nisu čuli za njega ni na jednom sveučilištu.

Juce slučajno naleteo na kratki klip sa slikom krstenice na facebooku.Nazalost nisam lajkovao pa mi pobeglo. A bio sam i umoran od posla.
Goran je zanimljiva ličnost, ima puno informacija, proverava ih sa više strana.
Da li je išao i svrsio teološki fakultet, valjda on najbolje zna.
Vi tvrdite suprotno, pa cemo videti ko je vjera , a ko nevjera.:))
Inace, ja nisam previše zagrejan da ikome dokazujem ista, samo da pokazem da postoji i nešto drugo.
Mene zanima istina, ma kakva bila, ostalo je skoro bezvredno.

Juce slučajno naleteo na kratki klip sa slikom krstenice na facebooku.Nazalost nisam lajkovao pa mi pobeglo. A bio sam i umoran od posla.
Inace, ja nisam previše zagrejan da ikome dokazujem ista, samo da pokazem da postoji i nešto drugo.

Goran Šarić je profesionalni klaun koji se predstavlja za ono što nije. Srbin iz Rijeke (koji se u srpskim medijima redovno predstavljao kao Mislav Horvat) koji je završio dopisnu školu Miroljuba Petrovića. Nije završio nijedan fakultet u Republici Hrvatskoj. Ako se poziva na nekoga i nešto, onda to netko ili nešto treba imati težinu. Riječi toga čovjeka su laž do laži.

U ona oba sv, rata smo mi napali Germane , pravili masakre i postavljali ekstremiste na vlast? Možeš biti. A bilo je i pre nasrtaja, pa seti se samo krstaskog osvajanja Zadra napr. Sve to je doprinelo slabljenju naseg naroda.
I onda kažeš da nas Svabija nije prisilila da radimo najgore poslove za njih?
Pa to im je bio cilj kroz celu istoriju, Duše sa sekirom, potcinjavanje ostalih naroda. Vrhunac im je bio 2. sv. rat, i posle poraza rade opet sve,ali samo u granicama koje su predpisali pobednici.
Cijela povijest Njemačke svela se na to da jednog dana natjeraju Balkance da rade u tvornici autodijelova? Ako je to bio veliki plan Zapada, moram reći da su ciljevi prilično skromni.

Križarsko osvajanje Zadra 1202.? Ma da, sigurno su već tad ciljali oslabiti srpski narod… šest stoljeća prije nego što su Srbi uopće došli do Zadra. Čak su i križari vjerojatno zbunjeni ovom teorijom.

A to da vas Švabe nisu prisilile nego ekonomski ucijenile, pa zar nije poanta suvereniteta da država stvori uvjete da ljudi ne moraju ići raditi najteže poslove vani? Nije Njemačka kriva što ljudi žele stabilnost, plaću i pravnu državu.

I molim te, ako ćemo već o potčinjavanju, više su vas ponizile domaće vođe s praznim obećanjima nego cijela EU s birokracijom i formulama.

Možda problem nije u tuđoj eksploataciji, nego u vlastitom odbijanju da se pogleda istini u oči i da se lakše vjeruje u vjekovne zavjere nego u potrebu za reformama.

Poslednja izmena:

Dalmatinci katolici imaju najmanje genetskih poklapanja sa Hrvatima iz Zagorja a najvise sa Srbima iz Krajine.

Svi Dalmatinci katolici su Srbi kaze genetika

A sta vi kazete?
Pa i ti Tihi znaš da smo mi Srbi na KiM u pravu kao deo Srpskog roda ali ti je Vučić postao hleb nasušni pa si postao kao bivši Srbi tj. sadašnji hrvati.Trebao bi sad da ih razumeš.

Goran Šarić je profesionalni klaun koji se predstavlja za ono što nije. Srbin iz Rijeke (koji se u srpskim medijima redovno predstavljao kao Mislav Horvat) koji je završio dopisnu školu Miroljuba Petrovića. Nije završio nijedan fakultet u Republici Hrvatskoj. Ako se poziva na nekoga i nešto, onda to netko ili nešto treba imati težinu. Riječi toga čovjeka su laž

Cijela povijest Njemačke svela se na to da jednog dana natjeraju Balkance da rade u tvornici autodijelova? Ako je to bio veliki plan Zapada, moram reći da su ciljevi prilično skromni.

Križarsko osvajanje Zadra 1202.? Ma da, sigurno su već tad ciljali oslabiti srpski narod… šest stoljeća prije nego što su Srbi uopće došli do Zadra. Čak su i križari vjerojatno zbunjeni ovom teorijom.

A to da vas Švabe nisu prisilile nego ekonomski ucijenile, pa zar nije poanta suvereniteta da država stvori uvjete da ljudi ne moraju ići raditi najteže poslove vani? Nije Njemačka kriva što ljudi žele stabilnost, plaću i pravnu državu.

I molim te, ako ćemo već o potčinjavanju, više su vas ponizile domaće vođe s praznim obećanjima nego cijela EU s birokracijom i formulama.

Možda problem nije u tuđoj eksploataciji, nego u vlastitom odbijanju da se pogleda istini u oči i da se lakše vjeruje u vjekovne zavjere nego u potrebu za reformama.
Au Zagore, ti nadrobi svašta. Mislio sam da ne odgovorim , gubljenje vremena, ali ajde, častim ovaj put. Cela istorija Germana jest pokoravanje i osvajanje,ratnicki narod. I to ne samo nas, vec ste i vi bili zrtve . .Evo da ti otkrijem jednu tajnu, u razbilanju Juge je vrlo aktivno učestvovala Nemačka tajna sluzba, i to desetlecima, bile mnoge afere, busile JNA prvenstveno.
Domade vođe su u istoj ekipi, rade za Zapad, ali njima upravlja US.
O krstaskom osvajanju Zadra, koji sam dao kao primer, sam mislio kao hrvatskom gradu, da bolje shvatis,ali ne dopire,.
Mislim da ovo i nije dijalog, vec neko navijacko ponašanje, pobeda po svsku cenu, stoga izlazim iz toga dodaljneg,nije moj nivo. Srećno ti bilo

Deretić je bio zanimljiva ličnost, imao puno informacija, provjeravao na svim stranama od Kine preko Asirije i Egipta do Maja.
Svi su pisali smo o Srbima.....

Ako želiš laku lovu pricaj Srbima bajke o njima, dati će zadnju pare da ih slušaju..

Au Zagore, ti nadrobi svašta. Mislio sam da ne odgovorim , gubljenje vremena, ali ajde, častim ovaj put. Cela istorija Germana jest pokoravanje i osvajanje,ratnicki narod. I to ne samo nas, vec ste i vi bili zrtve . .Evo da ti otkrijem jednu tajnu, u razbilanju Juge je vrlo aktivno učestvovala Nemačka tajna sluzba, i to desetlecima, bile mnoge afere, busile JNA prvenstveno.
Domade vođe su u istoj ekipi, rade za Zapad, ali njima upravlja US.
O krstaskom osvajanju Zadra, koji sam dao kao primer, sam mislio kao hrvatskom gradu, da bolje shvatis,ali ne dopire,.
Mislim da ovo i nije dijalog, vec neko navijacko ponašanje, pobeda po svsku cenu, stoga izlazim iz toga dodaljneg,nije moj nivo. Srećno ti bilo
Kad mi netko krene otkrivati tajne o Njemačkoj tajnoj službi, JNA, i desetljećima urota... uvijek mi dođe da provjerim je li to poruka ili scenarij za nastavak Balkanskog špijuna.

Ako domaće vođe rade za Zapad, ako je sve pod kontrolom CIA-e, BND-a, masona i Vatikana... onda stvarno čudi kako si još uspio napisati poruku bez da ti isključe struju.

Što se Zadra tiče, razumijem da si mislio kao na hrvatski grad, ali onda ne razumijem što točno ima zajedničko sa slabljenjem srpskog naroda? Jel to neka nova škola geopolitičkog tumačenja gdje svi povijesni događaji zapravo imaju veze sa Srbima, samo to svijet još ne zna?

I da, slažem se u jednoj stvari, ovo stvarno nije dijalog. Jer dijalog podrazumijeva argumente, a ne reciklažu YouTube komentara pod dokumentarcima s ruskim titlom.

U svakom slučaju, sretno i tebi. I pazi da ti internet ne sabotiraju zapadni centri moći dok pišeš iduću poruku.

Back