Frederick_
Elita
- Poruka
- 17.323
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mogli su samo i iliri da poticu od vincana koji datiraju iz praistorijevinčani su bili iliri
istina je da su isplanirali da nas utope u ilirski pokret na celu sa velikoalbanijom, a sami iliri su bili tek jedno zlo pleme grcima ili iliricum provincija rimljanima;pa nebitno je sta ko ima od toga vec samo sta je prava istina
a još koliko sluša desingericu
Kakav to problem?Hajde bre hrvati , resite sa par koncerata Tompsona taj vas problem, porekla, pa da se srpska sluzba okrene makljanju Srba...
Evo što kaže internet. Lik je šarlatan! Dokazano.ne mlati analfabeto, pogledaj malo bolje reference i objavljene radove, a sama dnk genalogija je relativno nova grana, pa ce tek da bude priznat u tom polju, kao pa da ti znas ko je vec priznat
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/?term=Klyosov+AA&cauthor_id=21639832
Anatolij Kljosov je kontroverzan jer kombinira genetiku s ideološki motiviranim tezama, koristi neprihvaćene metode i zanemaruje znanstvenu kritiku. Njegove tvrdnje se u znanstvenim krugovima često smatraju pseudoznanošću.
pa tema , ako je problem, to srpsko poreklo...Kakav to problem?![]()
Nemam pojma ništa o tome. To je očito neki problem kod vas. Vi ste ti koji govorite o "srpskom porijeku", a ne mi.pa tema , ako je problem, to srpsko poreklo...
Da, upravo to im treba da sami sebe uvere da su Hrvati. Ništa nije slučajno,Hajde bre hrvati , resite sa par koncerata Tompsona taj vas problem, porekla, pa da se srpska sluzba okrene makljanju Srba...
Tema takva, igramo se teme...Nemam pojma ništa o tome. To je očito neki problem kod vas. Vi ste ti koji govorite o "srpskom porijeku", a ne mi.
Ha ha ha.Potvrdjujes da sam u pravu
Tzv hrvatska nacija je politicki stvorena od strane Vatikana da bi se podelili Srbi i zavadili medjusobno.
To istrazivanje koje kazes dokazuje da su svi na Balkanu Srbi a da su danasnje tzv nacije najobicnija politicka kategorija.
To npr ko da sad proglasimo nacije Vranjanaca Banacana Sremaca i Sumadinaca. Glupost nevidjena.
SRBI SRBI SVI I SVUDA!
Pazi granice Srbije u vreme srpskog cara Krepimira Ostrivojevica
![]()
Pa nekako mi se taj narativ koji ti opisuješ ne uklapa u nacizam. Nacizam jeste iskljuciv, a mi bi da deo svet uključimo, po tvojem.@Lagerta eto ti jedan od razloga zašto, vezano uz temu o Thompsonu..
Genetika kaže da ste vi Srbi sve: i Dalmacija, i Dubrovnik, i Tesla, i Thompson, i tuđa povijest, i tuđi jezik. Ukratko, srpski nacizam u svom punom sjaju: sve je vaše, osim odgovornosti za vlastite zločine.
Zato vam i smeta Thompson, jer podsjeća da niste uspjeli. Ni u ratu, ni u kulturi, ni u krađi identiteta. Srpski sindrom: sve kopiraš, sve svojataš, a opet ostaneš bez ičega, osim mitova i frustracija.
Zanimljivo kako si iz sveg napisanog izvukao “ne uklapa se u nacizam”, a preskočio ključnu stvar, svojatanje tuđe povijesti, tuđe kulture i ignoriranje vlastitih zločina. To je ono što sam nazvao srpskim nacizmom, ne u smislu nacističke Njemačke, nego kao mentalitet koji kaže: “sve je naše”, dok se istovremeno brišu granice istine, odgovornosti i realnosti. Pa tako Tesla bude “Srbin iz Like” sve dok ne spomene američko državljanstvo i hrvatsku kulturu, a Dubrovnik je srpski sve dok netko ne upali kamere i pita gdje su vam dokazi.9011
Pa nekako mi se taj narativ koji ti opisuješ ne uklapa u nacizam. Nacizam jeste iskljuciv, a mi bi da deo svet uključimo, po tvojem.
Thompson meni ne smeta ni najmanje, a mislim ni vecini Srba. Slusao sam nekoliko pesama, i imaju nekakav vulgarni primitivizem. Nije mi jasno kako to moze normalna osoba slusati i uzivati, ali ajde, ima bas svakvih. Inace, njega bi se morali stiditi upravo Hrvati , jer ih posredno opisuje kao primitivce .
Ako su Srbi takvi kakve ih opisuješ, onda ti mi i nismo neki problem, ne vidim smisla uopšte da se uopšte i obazirete na neku rako jadnu i minornu etničku grupu.
Zanimljivo kako si iz sveg napisanog izvukao “ne uklapa se u nacizam”, a preskočio ključnu stvar, svojatanje tuđe povijesti, tuđe kulture i ignoriranje vlastitih zločina. To je ono što sam nazvao srpskim nacizmom, ne u smislu nacističke Njemačke, nego kao mentalitet koji kaže: “sve je naše”, dok se istovremeno brišu granice istine, odgovornosti i realnosti. Pa tako Tesla bude “Srbin iz Like” sve dok ne spomene američko državljanstvo i hrvatsku kulturu, a Dubrovnik je srpski sve dok netko ne upali kamere i pita gdje su vam dokazi.
Kažeš da vam Thompson ne smeta, a tko je vodio desetljetne kampanje kako je “ustaša”, “fašist”, “sramota za civilizaciju”? Tko je godinama svršavao na zabrane njegovih koncerata po Njemačkoj i Austriji? Ako vam ne smeta, zašto se onda toliko trudite? Ili vam je samo refleks da svaki simbol hrvatskog otpora morate demonizirati jer vas podsjeća na neuspjeh?
A što se tiče vulgarnog primitivizma, znaš kako to ide, iz perspektive naroda koji slavi turbofolk pjesme s tekstovima tipa “Miljacka” i “nema više kokaina”, razumijem da ti Thompson djeluje kao kulturološki šok.
I konačno, kažeš “mi smo jadna i minorna grupa, zašto nas se uopće spominje?” Pa vidiš, ni ne bi vas se toliko spominjalo da ne dolazite pod svaku objavu, svaku temu, svaki povijesni trenutak i svaki simbol hrvatskog identiteta s jednim jedinim ciljem, a to je reći da to “nije hrvatsko, to je srpsko”.