Да ли је време да Република Српска постане држава?

Подржавате ли иницијативе да се Република Српска постане независна држава?

• Да.

glasova: 24 48,0%
  • Не.

glasova: 21 42,0%
  • Неутралан сам по том питању.

glasova: 2 4,0%
  • Можда касније, у будућности.

glasova: 6 12,0%

• Ukupno glasova
    50
  • Ova anketa će se završiti: .
Нема појма о животу.Види се из авиона.
Није му још нико јавио да Срби од сва три народа из БиХ најмање селе.
Ипак лијепо од њега што је исељавање из Тузле,Бихаћа,Зенице итд.сврсто у Републику Српску.
Jer nemaju đe hahaha

Да ли је крајње време да Република Српска прогласи самосталност и постане независна држава? Шта мислите?
Danas se FBiH otcepila, tako da BiH više ne postoji.

Pošto se odnos snaga u svetu promenio nezavisna Republika Srpska može šta hoće, jer vodeća vojna sila u svetu je Rusija 🇷🇺 , a vodeća ekonomska sila u svetu je Kina 🇨🇳, a najmoćniji savez je BRICS

Sutra DAN D u BiH​

Analitičari ocenjuju da se pokušava revizija Dejtonskog sporazuma na "mala vrata"

Presuda Dodiku mogla bi da izazove nestanak i raspad BiH

"Dovedena je u pitanje i volja jednog naroda u BiH"​

Dodaje da se presudom Dodiku stavlja znak pitanja i na status Republike Srpske i njenih institucija, kao i Dejtonskog sporazuma.

Poslednja izmena:

Pošto se odnos snaga u svetu promenio nezavisna Republika Srpska može šta hoće, jer vodeća vojna sila u svetu je Rusija 🇷🇺 , a vodeća ekonomska sila u svetu je Kina 🇨🇳, a najmoćniji savez je BRICS
Vreme je za još jednu državu u Evropi.

БРИКС није никакав савез.
Кина се не пита ишта у Европи, јер ни Тајван не смеју да заузму који им је да припишаш.
Русија не може Украјину да пацификује 3 године.
Смањи дрогирање.

БРИКС није никакав савез.
Кина се не пита ишта у Европи, јер ни Тајван не смеју да заузму који им је да припишаш.
Русија не може Украјину да пацификује 3 године.
Смањи дрогирање.
Briks je lepršava ideja u nečijim glavama, ili mrtvo slovo na papiru.
Savez koji ne postoji.

Aha, jučer je BiH postojala, danas više ne.
Neka si im rekao

Zao mi je sto smo ovakvi i sto razbijamo tu Bosnu. Od njenog nastanka mi zelimo da je pocepamo. Perfidno, a i otvoreno...Pazite govore nasih predstavnima, Drasko Stanivukovic, citiram : "Da li je normalno da predsednik nase drzave ide tamo, da ceo nas drzavni vrh bude sa njim", misleci na Dodika...Dakle mi stalno potenciramo kao je to nekakva drzava...Ocajno je to sto radimo...Ubacili smo od pocetka naziv republika i dozvoljeno nam je, ali to nije nikakva republika...Mi tezimo ka razbijanju te zemlje...Ka neizbeznom ratu...I naravno da smo proizvodjaci nemira, jer uvek imamo tendenciju da ceo svoj narod stavimo u istu drzavu...Kao da postoji kapa koja pokriva svaku dlaku....

Да ли је крајње време да Република Српска прогласи самосталност и постане независна држава? Шта мислите?
Nije vrijeme. Takva odluka bi samo inicirala kaskadne sukobe na Balkanu i dodatno svima uništila ionako krhku demografsku strukturu.

Vreme je, vreme je. Krajnje je vreme! Živela Republika Srpska! Živeo predsednik Dodik!
Ајд Српска, ок, али што Додик? Шта је урадио за Српску? Своје џепове је напунио и већ је на власти колико година? Ја не могу да поверујем да се у Бања Луци није родио око способнији и паметнији од њега.

Zao mi je sto smo ovakvi i sto razbijamo tu Bosnu. Od njenog nastanka mi zelimo da je pocepamo. Perfidno, a i otvoreno...Pazite govore nasih predstavnima, Drasko Stanivukovic, citiram : "Da li je normalno da predsednik nase drzave ide tamo, da ceo nas drzavni vrh bude sa njim", misleci na Dodika...Dakle mi stalno potenciramo kao je to nekakva drzava...Ocajno je to sto radimo...Ubacili smo od pocetka naziv republika i dozvoljeno nam je, ali to nije nikakva republika...Mi tezimo ka razbijanju te zemlje...Ka neizbeznom ratu...I naravno da smo proizvodjaci nemira, jer uvek imamo tendenciju da ceo svoj narod stavimo u istu drzavu...Kao da postoji kapa koja pokriva svaku dlaku....
Nema mira ni koegzistencije između islamske vjere i neislamskih, društvenih i političkih institucija.
Alija Izetbegović

Да али се још Америка ваља питати. Не знам да ли је код њих зрело.

Republika Srpska ce nestati i to zahvakjujuci Srbima kao sto je otislo i Kosovo i kao sto su izgubili sve u Hrvatskoj,cak su se i Crnogorci digli protiv Srba a niko da se zapita zasto je to tako.

Back