Pantokrator
Zainteresovan član
- Poruka
- 471
O,evo pantokratora...Tesla je srbin i niko ga ne svojata...to je što je,u Ameriku odlazi jer je to tada bila zemlja gde je finansijski bio ostvariv njegov san i njegova vizija...nažalost,tamo je doživeo patnju i teške trenutka upravo iz razloga što je Amerika i onda bila ovakva kakva je danas...iskoristili su ga i pokrali u svakom pogledu a veliki su izgledi i da su ga upokojili ...pokrali su sve njegove planove i njihove pileće mozgove i dan danas beznadežno i bez napretka razbijaju...i ćorava koka na kraju zrno ubode ali amerikanci nikada...
Sve je ok... slazem se... sarkastican sam jer ne mogu da precutim ovo lupetanje od strane ekipe iz Hrvatske... Polemisu o Jasenovcu, ustasama... svojataju Teslu, a struju su u Smiljan uveli pre neku godinu... Krajnje licemerno...
Sta su sve u stanju da urade, to je cudo... Sad je kao Tesla Hrvat bez obzira sto su mu roditelji Srbi... jer ima tako odgovara... Sto je najgore njima ove price stalno i prolaze... Oni pisali istoriju, a mi guslali... Oni imali drzavu, a mi sisali vesla... Zato Barbara Strejsend i nije htela da dodje u Hrvatsku zbog silnih vrlina koje posedujete...
E jedino sto vam nije proslo je ZRAKOMLAT... na tu rec su se smejali i sami Hrvati...