perafitilj
Buduća legenda
- Poruka
- 32.131
Pošto vidim da ti imaš pojma daj molim te kaži mi, ima kolege koji stave slike na netu ali se kod mene pojavi samo jedna kocka sa x unutra ,kako bi i ja mogao da vidim tu sliku .unapred hvala.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne moj odmah da se ljutiš ,ono za majl je 1 april.A ovo drugo neznam da ti kažem vrlo sam slab sa sa tim nazivima.
Imam jedno pitanje. Zasto ne mogu da otvorim nalog na MSN-u a pritom mi kaze da je sifra pogresna a mogu da otvorim hotmail???
Imam jedno pitanje. Zasto ne mogu da otvorim nalog na MSN-u a pritom mi kaze da je sifra pogresna a mogu da otvorim hotmail???
Sad vise ne mogu ni da ukucam slovo bilo u polje za adresu ili sifru???? Sta se desava? Da li deinstaliram/reinstaliram browser?
Mislim da to sto ti trazis je windows live posta, barem tako se zove na nasem jeziku, a instalira se zajedno sa programom WLM (iliti MSN). U postpuku instalacije imala si da biras koje programe hoces da instaliras i jedan od njih je ovaj. Mozes to da resis ponovnim pokretanjem instalacije i izborom tog programa, mislim da je tako.![]()
Ma slobodno se javi, tu smo da pomognemo. Ako se pojavi ponovo greska, postavi sliku ili prekopiraj ceo text koji se javlja u toj gresci, lakse ce nam biti da utvrdimo u cemu je problem.