HotMail - Gmail - Yahoo

@ ZVONCICA
Jesi probala ovo -> Desni klik na sat , u donjem desnom uglu , pa klik na Internet time , pa na Update now... sacekas i to je to

Ranije sam imao neku gresku , isto neke cifre 80blabla , i samo je bilo potrebno da update vreme..mozda je i sada slucaj...
pozzz

Koliko ja znam, to nemas na Hotmail-u. Cak mislim da ta usluga ili se placa ili se ne koristi vise, jer kad restartujes, ugasis ruter ili modem, ti kasnije dobijas novu IP adresu i onda bi takav program stalno pravio problem.

Ako hoces ti skeniraj sistem sa Malwarebytes-om, cisto da vidis da li imas nekih napasti.

pa ne znam baš da li je win32.autorun.tmp normalna stvar... :lol:

Win32.AutoRun.tmp copies several malicious files to the system directory of the operating system and creates an autorun entry in order to get launched on every start up. When the computer is infected Win32.AutoRun.tmp tries to download other malware in order to harm the computer.

ne kažem da je to uzrok msn problema, ali mislim da nije ni normalna stvar... :)
na kraju krajeva, nije ni bitno.. odoh svuda da izmenjam šifre, a tek ako se ponovi nešto slično, onda ću početi da brinem...

a tesko je danas ljudima da na google upisu 2 rijeci i dodju do rezultata, najlakse je otvoriti temu i pustiti ljude da floodaju spamaju i prazne svoja laicka iskustva...

Боље да лупетају у једној теми, него да отварају мали милион истих тема о скоро истим или сличним проблемима.

Problem sa hotmailom.Jedva sam se ulogovao u poštansko sanduče,jer je neko neovlašćeno koristio moj nalog ili...blblblbl....
Kada sam se ulogovao sve je izgledalo normalno osim slanje poruka.Svim mojim kontaktima neko ili nešto je poslalo poruke 24.02.2011.
Šta je problem?

Problem sa hotmailom.Jedva sam se ulogovao u poštansko sanduče,jer je neko neovlašćeno koristio moj nalog ili...blblblbl....
Kada sam se ulogovao sve je izgledalo normalno osim slanje poruka.Svim mojim kontaktima neko ili nešto je poslalo poruke 24.02.2011.
Šta je problem?
Imamo potpuno isti problem sa poslatim porukama nepoznatog porekla i mojim kontaktima. I mene interesuje o čemu se radi i kako da se kurtališem takvih poruka.

Ne znam da li sam se javio na pravo mesto na forumu, ali imam problem, ja inace imam 2 aktivna svoja naloga na msn, a treci koji sam dosta ranije prestao koristiti... mozda cak od pocetka 2010. i koji sam izmedju ostalog posle izvesnog vremena podesio da mi zatvore taj nalog, i tamo je pisalo da treba da prodje 270 dana... da ne duzim, sve je to ok, medjutim palo mi napamet da juce probam da se ulogujem u taj nalog, i vidim da ne prihvata sifru koju sam uneo a koja je bila poslednja aktivna, ne znam da li mi je neko upao u nalog i sve promenio, od same sifre i alternativnog maila na koji sam se reg. ali znam da mi na taj alternativni moj mail nista nije stigla u vidu resetovanja passworda, e sada poslao sam onaj zahtev tehnickoj podrsci windows live gde ima da se popuni i onaj upitnik, sta ja znam, gde traze sve passworde koje sam koristio, alternativne emailove ako ih je bilo vise, podatke o sebi koje sam tamo uneo, sve sam to popunio i cekam na odgovor koji bi trebalo da dobijem u mail... koliko se obicno ceka na to, i kakve su sanse da mi vrate nalog kojem ne mogu da pristupim... btw. znam samo da nije isteklo tih 270 dana koliko je potrebno da bi se profil zauvek obrisao i sa njihovog servera
Hvala unapred svakome ko mi moze dati nekakav odgovor povodom ovog mog pitanja (problema)

Da li neko zna na koju e-mail adresu mogu da kontaktiram hotmail podršku,pošto ne mogu već mesecima da pristupim accountu na hotmailu,što je najgore od svega nije mi više aktivna ni alternativna e-mail adresa koju sam uneo prilikom kreiranja hotmail naloga,zbog toga nisam mogao da vidim ni identifikacioni kod koji se šalje za oporavak i resetovanje naloga,ne znam na koji bi način sad rešio problem,jedino mi ostaje da kontaktiram tehničku podršku nekako,ako neko može da pomogne bio bih veoma zahvalan,hvala unapred svima,pozdrav!

Back