Arhimedes
Veoma poznat
- Poruka
- 14.988
Nisi,,objasni malo to mrezna konekcija xD...ja sam plava...ma radio sv enormalno izbagovao se odjednom...prijavi gresku onu za 306 na rkaju ja run ona 3,onda ova
i sve u krug
Pa jel imaš ADSL ili Wireless?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisi,,objasni malo to mrezna konekcija xD...ja sam plava...ma radio sv enormalno izbagovao se odjednom...prijavi gresku onu za 306 na rkaju ja run ona 3,onda ova
i sve u krug
Moze da se desi da je pobrljavio, a moze da se desi da ti je to neko uradio. Ako se ponovo desi, javi se pa da pokusamo nesto.
Win32.AutoRun.tmp copies several malicious files to the system directory of the operating system and creates an autorun entry in order to get launched on every start up. When the computer is infected Win32.AutoRun.tmp tries to download other malware in order to harm the computer.
Naslov sve govori.![]()
a tesko je danas ljudima da na google upisu 2 rijeci i dodju do rezultata, najlakse je otvoriti temu i pustiti ljude da floodaju spamaju i prazne svoja laicka iskustva...
Imamo potpuno isti problem sa poslatim porukama nepoznatog porekla i mojim kontaktima. I mene interesuje o čemu se radi i kako da se kurtališem takvih poruka.Problem sa hotmailom.Jedva sam se ulogovao u poštansko sanduče,jer je neko neovlašćeno koristio moj nalog ili...blblblbl....
Kada sam se ulogovao sve je izgledalo normalno osim slanje poruka.Svim mojim kontaktima neko ili nešto je poslalo poruke 24.02.2011.
Šta je problem?