HotMail - Gmail - Yahoo

Da li neko zna kako da obrisem hotmail adresu, tj. ceo profil na hotmail-u?

I jos nesto... :) Svaki put kada udjem u Mozillu pojavi mi se NE prozorcic google za pretrazivanje vec zvanicna strana MSN-a ili kako se to vec zove. Gde se nalazi opcija da to prekinem?

pa mislim da ne mozes da ugasis profil na hotmail-u, mozes samo da ga iskljucis, ali obrati se njihovoj sluzbi, mozda ti oni pomognu. a za ff idi u tools > options i tamo u home page ubaci adresu stranice koju zelis da ti otvara.

Ne mogu da udjem u msn her mi trazi da instaliram novu verziju, a ne mogu da instaliram novu verziju jer zahteva windows sp2, a ja imam sp1. . . Mora da postoji resenje za ovaj problem. . . Pomazite ljudi hitno je i vazno. . .

Ok, ali cuo sam da prelazak na sp2 ili sp3 moze da izazove neke komplikacije na kompu, a moj je prilicno ostario. . . Mozes onda ti da mi posaljes na pm neki link za instalaciju sp3 koji ti mislis da je najsigurnijii. . .

evo ti sa sajta microsoft-a skini i pronadji ovde na forumu tutorijal kako se koristi nlite program, kako bi u postojecu instalacionu verziju win-a ubacio sp3.

postoji mogucnost da se pokrene samo instalacija po skidanju ovog dodatka, pa da uradis update win-a, ali ne znam koliko je to pametno. ja bih ti preporucio da uradis reinstalaciju sistema sa win sp3.

Prilikom instaliranja windovs live messengera prijavljuje mi grešku. Može li neko da mi pomogne kako da ga instaliram? Inače sam koristio nešto stariju verziju istog pre reinstaliranja windovsa XP. Napominjem da net koristim preko wirelesa pa mi je potreno prilino vremena za download i instaliranje koje završim bezuspešno. Staru verziju ne mogu koristiti jer windovs nudi novu.

Hvala, rešio sam problem rušenjem sistema (windovsa):hahaha:. I ponovnom instalacijom.
Хоћеш ли и неки други пут "рушити систем" ако ти се проблем опет јави? Тиме ништа посебно ниси постигао, јер прави проблем у ствари ниси ни решио, већ си само гурнуо главу у песак.

Хоћеш ли и неки други пут "рушити систем" ако ти се проблем опет јави? Тиме ништа посебно ниси постигао, јер прави проблем у ствари ниси ни решио, већ си само гурнуо главу у песак.

Najverovatnije da hoću ako ne budem u stanju da otklonim grešku. Veći mi je problem što mi je spor wirelles a nema tehnički mogućnosti za uvodjenje ADSL-a.

Meni vise nece da se automatski uloguje MSN po ukljucenju racunara iako sam mu striklirao opciju za "Allow automatic sign when connected to the internet" ????????????
Samo se pokaze pocetni prozor i ceka na "Sign in", pravi se lud...A donedavno je sve islo kao podmazano. Inace sve ostalo radi OK.

Back