HotMail - Gmail - Yahoo

Imam jedno pitanje. Zasto ne mogu da otvorim nalog na MSN-u a pritom mi kaze da je sifra pogresna a mogu da otvorim hotmail???

Sad vise ne mogu ni da ukucam slovo bilo u polje za adresu ili sifru???? Sta se desava? Da li deinstaliram/reinstaliram browser?

Sada imas problem i sa msn/browser? Probaj reinstall oba... Ako i to ne pomogne onda si navuko virus,probaj preko drugog browser-a da se ulogujes..javi sta si napravio..

Malo pre sam nešto brljala po "porukama sa zvezdicom" na Gmail-u gde čuvam razno razne potvrde o otvaranjima naloga koje-kude a u kojima su mi između ostalog i potvrde o otvaranjima naloga koje sam dobijala na Yahoo i Verat adrese dok sam ih koristila.Pa sam mi ja onda sve te mejlove sa potvrdama i koje-čime sa Verat-a i Yahoo-a (kad sam odlučila da definitivno koristim samo Gmail) poslala sebi odatle. Između ostalih, videla sam da se tamo nalazi i potvrda o otvaranju novog naloga ICQ-a od pre 3 godine (jer sam pređašnjem zaboravila broj :rumenko:)
Ja ga (nažalost) više ne koristim (iako mi je on bolji od msn-a),ali bih volela da mogu opet jednog dana, (ako to uopšte više i postoji) tj.ako mi dune da ga opet instaliram,uđem ponovo na taj stari broj (pošto njega nisam zaboravila :) )...Jel sad postoji šansa za to, tj. jel ću moći jednostavno samo zamenim e-mail adresu ili ću morati da otvaram i nov broj.
Jaooooooooo!!!! :dash:Valjda kapirate šta pokušavam da pitam....:dash:Ne znam kako da objasnim:dash:

Znači onda jednog dana ako ga opet instaliram, da se ulogujem kucam samo broj i password?Neće da me cima ništa u vezi email-a?
yaysmiles.gif

...moze li mi neko pomoci,,,imam pitanje....
...instalirala sam windows msn...i htela bi da preko tog mail-a mogu da saljem
i primam mail-ove...nekad san starom istom takvom msn-u je to moglo,
kako ja to tad nisam instalirala..ne znam kako to da odradim....
...pokusala sam da posaljem mail, ali mi pise da je greska....
...nesto ne radim kako treba..ali sta???

...ako vas ne mrzi..hvala na odogovru....;)

Mislim da to sto ti trazis je windows live posta, barem tako se zove na nasem jeziku, a instalira se zajedno sa programom WLM (iliti MSN). U postpuku instalacije imala si da biras koje programe hoces da instaliras i jedan od njih je ovaj. Mozes to da resis ponovnim pokretanjem instalacije i izborom tog programa, mislim da je tako. :)

Mislim da to sto ti trazis je windows live posta, barem tako se zove na nasem jeziku, a instalira se zajedno sa programom WLM (iliti MSN). U postpuku instalacije imala si da biras koje programe hoces da instaliras i jedan od njih je ovaj. Mozes to da resis ponovnim pokretanjem instalacije i izborom tog programa, mislim da je tako. :)

...ja sam to odradila i sve je kao ok...e sad probala sam da posaljem mail i vratilo mi se
kao greska...znaci li to da samo mozda nije u redu adresa na koju sam slala....
...pokusacu ponovo, ako bude sve ok, znaci da je ipad do greske u samoj adresi,
ako ne onda cu morati malo da gnjavim dok to ne zavrsim ako nemate nista protiv...:rumenko::hvala:

,,samo da se javim...radi, ali je caka u tome da se ne moze poslati mail, onome
koga pre toga ne unesemo u add...znaci mora se to imati u vidu, a ja to nisam
znala.....:rumenko:

..hvala puno, eto mene opet kad se pojavi neka nepoznanica....;);)

Back