Који слепци у Yahoo обришу све поруке ако си неактиван пола године

Trandaiflko

Aktivan član
Poruka
1.617
Шта им то значи? Нисам улазио у ову пошту и они све обрисали. Покушавао сам да пошаљем неки протест али не нам хоће ли вредети.
Немам ништа важно, али ми значи нека преписка од пре 2,5 деценије, док смо се дружили ми заљубљеници у старе народњаке. Нема везе што све те песме које смо тада размењивали, могу да нађем на YT

Шта им то значи? Нисам улазио у ову пошту и они све обрисали. Покушавао сам да пошаљем неки протест али не нам хоће ли вредети.
Немам ништа важно, али ми значи нека преписка од пре 2,5 деценије, док смо се дружили ми заљубљеници у старе народњаке. Нема везе што све те песме које смо тада размењивали, могу да нађем на YT
Sta ce ti yahoo,meni su slepci obrisali nalog ali to davno bilo...protonmail, yandexmail nikad problema, cak i gmail moze da prodje ali pa ne znam...

To je tako kod besplatnih servisa. Stojiš im na teretu a ne koristiš ga. Stavi sebi neki potsetnik pa se povremeno uloguj, ili plaćaj pretplatu pa ćeš imati "neka prava". Ovako kao free korisnik, teško da možeš da se pozivaš na neka prava kad je logično da oni tebi čine, ne ti njima.

Ne, Yahoo ne briše poštu nakon 6 meseci; briše poštu nakon 12 ili više meseci neaktivnosti. Ako nalog ostane neaktivan tokom cele godine, sav sadržaj poput imejlova, fascikli i kontakata biće trajno izbrisan. Ne postoji način da se to kasnije povrati.

Ko zna kada su tebi izbrisali to od pre 20 godina ako se uloguješ jednom "u sto godina"

Да није годину дана неактивности ? Мени ради мејл, по пола године нисам улазио. Мора да је ново правило. Жао ми је.

Ne, Yahoo ne briše poštu nakon 6 meseci; briše poštu nakon 12 ili više meseci neaktivnosti. Ako nalog ostane neaktivan tokom cele godine, sav sadržaj poput imejlova, fascikli i kontakata biće trajno izbrisan. Ne postoji način da se to kasnije povrati.

Ko zna kada su tebi izbrisali to od pre 20 godina ako se uloguješ jednom "u sto godina"
Нисмо се разумели: Давно сам отворио тај налог, и последњих година ређе улазим али сваких пар месеци, него ове године нешто ређе. Чувао сам га због тих успомена а друго, понекад самом себи пошаљем неке фајлове као "бакап" ако ми крахира ПЦ

Нисмо се разумели: Давно сам отворио тај налог, и последњих година ређе улазим али сваких пар месеци, него ове године нешто ређе. Чувао сам га због тих успомена а друго, понекад самом себи пошаљем неке фајлове као "бакап" ако ми крахира ПЦ
Bilo kako bilo, Yahoo briše tek nakon 12 meseci neaktivnosti. I to ti pošalju email upozorenje neko vreme unapred

Znacivda ih kosta pare to odrzavanje a ne koristi se.

Имао сам неке адресе (да бих играо преферанс) и нису брисали по више од годину дана. А осим ове обрисана ми још једна али су обе не на yahoo.com
него на yahoo.co.uk
Можда су Енглези стипсе

Back