HotMail - Gmail - Yahoo

Meni isto tako nije hteo da radi MSN ali ja sam ga isključio na Windows Firewall Settings:

2n22otf.jpg

Posle toga mi je proradio!

Uradio sam novi sistem na pc-u i sa ne mogu da instaliram niti jednu verziju msn-a... Koju god da pokusam da instaliram on mi izbaci upozorenje da vec postoji novija verzija msn-a na racunaru od ove koju koristim....
Pokusao sam i zadnju verziju nista..
Naravno izbrisao sam msn i sve moguce otpade i tragove...

Kako da instaliram MSN?

Hvala!

Meni je pomoglo.... Doduse instalirala sam neku stariju verziju windows live-a, ali savrseno radi... konacno!! woohoo!!! :)))
A onaj zapmessenger sam 30 puta ukljucivala i satima je radio a nista nije uradio... Na kraju sam uradila po tom komentaru #79 i sve kul. ;)

Uradio sam novi sistem na pc-u i sa ne mogu da instaliram niti jednu verziju msn-a... Koju god da pokusam da instaliram on mi izbaci upozorenje da vec postoji novija verzija msn-a na racunaru od ove koju koristim....
Pokusao sam i zadnju verziju nista..
Naravno izbrisao sam msn i sve moguce otpade i tragove...

Kako da instaliram MSN?

Hvala!

ne razumem, kako ti kaze da ima novija verzija, ako skines novu verziju i instaliras? koji sp imas? da te ne zeza zbog toga?

Potrebna mi je pomoc!

Koristim hotmail adresu i zamolila bih vas da mi kazete da li postoji neka opcija gde mogu zablokirati neke adrese od kojih ne zelim da primam poruke?
Znaci, volela bih da nikako ne primam te poruke, a ne da mi dolaze u Junk jer to opet mogu videti!

Nadam se da postoji resenje i da cu dobiti odgovor.

:hvala:

ja sam povukao beckup sistema.
trenutno imam ovu najnoviju verziju MSN-a i prilikom pokušaja da se ulogujem izbaci mi grešku 80048820. kada odem na njihov sajt da vidim o čemu se radi oni mi napišu sledeće:

Error 80048820 and extended error 80048416: You can't sign in to Windows Live Messenger
When you try to sign in to Windows Live Messenger, you receive a message that states that the Messenger service was unable to sign you in and that you should try again later. This issue may occur if the SSL settings in Windows Internet Explorer are incorrect.

To resolve this issue, try the following:
In Internet Explorer, clear the Check for Server certificate revocation check box.

Show me how
Start Internet Explorer.
On the Tools menu, click Internet Options.
Click the Advanced tab.
Under Security, clear the Check for Server certificate revocation check box.
Click OK.
Exit Internet Explorer.

Error 80048820: You can't sign in to Windows Live Messenger
You may not be able to sign in because of a problem with Internet connectivity, your firewall, date and time settings, proxy settings, security settings, or SSL security. The server may also be temporarily unavailable. To troubleshoot the problem, try these steps in the following order:
Click to expand:

Check your Internet connection
Check your firewall settings
Check the Windows Live Messenger network status
Check your Windows Internet Explorer proxy settings
Clear your Messenger proxy settings
Check your Internet Explorer security settings
Check the date and time settings
Reregister the SSL security libraries

Error 80048820 and extended error 80048439: You can't sign in to Windows Live Messenger
When you try to sign in to Windows Live Messenger, you receive a message that states that the Messenger service was unable to sign you in to the Microsoft .NET Messenger Service. This issue may occur if one of the following conditions is true:

The .NET Messenger Service is experiencing service or maintenance issues.
A firewall is blocking connectivity of Messenger to the Internet.
The proxy settings are incorrect.
A router is blocking Messenger from accessing the Internet.
To troubleshoot this issue, try the following:
Verify that Windows Internet Explorer is not set to Work Offline.

Show me how
Verify that the .NET Messenger Service is running.

Show me how
Verify that your firewall is set to allow Messenger through.

Show me how
Clear the proxy settings in Messenger to establish a direct connection to the Messenger service.

Show me how
If you’re using a router, disconnect (bypass) the router so that you connect directly to the Internet, and then try to sign in to Messenger again.

E SAD, POKUŠAO SAM SVE OD OVOGA DA URADIM ALI OPET NEĆE DA SE ULOGUJE, DA LI NEKO MOŽE DA MI POMOGNE? :dash:

Велики поздрав свима! :)

Имала сам неку старију верзију Windows live messenger-a коју сам обрисала, јер сам хтјела инсталирати нову верзију.
Међутим, никако не успјевам поново инсталирати messenger, увијек ми се појављује сљедећа порука:

copyofmsnm.jpg

Да ли можда неко зна шта би могло бити у питању и шта да урадим?

Унапријед хвала! :D

Potrebna mi je pomoc!

Koristim hotmail adresu i zamolila bih vas da mi kazete da li postoji neka opcija gde mogu zablokirati neke adrese od kojih ne zelim da primam poruke?
Znaci, volela bih da nikako ne primam te poruke, a ne da mi dolaze u Junk jer to opet mogu videti!

Да, можеш. ;)
Иди овако (прати стрелице). :

Опције ---> Више опција ---> Нежељена е-пошта ---> Сигурни и блокирани пошиљаоци (кликнеш на то) ---> Блокирани пошиљаоци ---> у празно поље укуцаш адресу коју желиш да блокираш ---> на крају кликнеш на "Додај на листу".

Није тешко. :)
Надам се да сам ти помогла. ;)

Hvala Nika :ok:

Vrlo jednostavno je bilo. Testirala sam sa svoje druge adrese i nista nije stiglo :super:
Posiljalac i dalje moze normalno poslati poruku, ne dobije nikakvu obavest da je zablokiran, samo meni nista ne dodje na email sto je i najvaznije :klap:

Superiska i hvala jos jednom! :zag:

Potrebna mi je pomoc!

ako previse spamuju a ne zelis da gledas to sto filteruju obavesti kontakte do kojih ti je stalo i promeni adresu i toliko o tome

Back