HotMail - Gmail - Yahoo

pazi, mozda je glupo pitanje, ali je meni zestoko pravilo probleme, a imao sam slicne simptome kao ti. proveri datum na kompu. jes da je mozda glupo, ali ja zbog datuma nisam mogao da se ulogujem na msn

Proverila i datum i sat sve bilo ok ali...
i to veliko ali...
start - control panel - date and time - internet time

E tu je bio problem...
Bilo je odcekirano.Kad sam ga cekirala proradilo je :super:

58500734.png

cvrlebg :cmok2::cmok2::cmok2:

Da li postoji nacin da se deo sa slikama kad se otvori novi prozor prebaci sa leve na desnu stanu u novoj verziji?

Kad pricam sa nekim i kuckam tom nekom a u istom trenutku me neko kontaktira, onda mi to sto kucam samo predje u nov prozor. To mi se sa prethodnom verzijom nije desavalo, jel ima nacin da se sredi?

to za slike mislim da ne mozes da prebacis, jer je tako napravljena ova novija verzija. a za to prebacivanje, to se kod mene ne desava, samo me obavesti i to je to. bas sam gledao podesavanja u vezi toga i nema nigde opcije da se to ukljuci ili iskljuci.

Ljudi pomagajteeeeeeee..............e ovako imala sam MSN koji je super radio i sve je bilo ok. I onda je odjednom poludio, cim se ja ulogujem u MSN on me odma izbaci, ili ako me nije odma izbacio onda cim mi neko nesto napise odma me izbaci. Stvarno neznam u cemu je problem. Pokusavala sam sa neta da skinem neku drugu verziju, ali ni to nije islo, jer nijednu nisam mogla instalirati.....ako neko ima slican problem ili zna o cemu se radi neka mi pomogne....unaprijed hvala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-))))))

Nisi dala puno podataka. Ako izbaci da li izbaci kad se uloguješ ili uopšte ne možeš da se uloguješ? Koju verziju MSN-a(Windows Live Messengera) imaš? Možda imaš problem da ti je pogrešno vrijeme u Windowsu.I na kraju vjerovatno ti izbaci onaj Windows Live Messenger can't connect bla,bla... i ispiše nekakav kod naprimejr 82bec34e
Taj kod napiši na forumu.

E ovako, malo prije sam skinula drugi MSN, verzija 8.1. Instalirala i sve to, pisalo je da je uredno instalirano. I sad se uopste i ne mogu ulogovati, sad mi se pojavi nesto kao
Prijava na Windows Live messenger nije uspjela jer usluga trenutno nije dostupna. Sifra greske je 8004888d. DzoksHacker znas li mozda u cemu je problem???

"you have signed into messenger on another computer. click here to sign in again"
ovo sra.nje mi nije davalo mira dok sam imao stari nalog, pa sam ga ugasio i napravio novi i onda je prestalo......... koliko sam shvatio, to valjda zato sto neki haker pokusava da mi upadne u komp. E, ali sada se je to pocelo i sa novim nalogom........:dash: Jel ima nacina da se zastitim od ovih gov.ana a da ne menjam opet nalog? Jel dovoljno npr. da promenim samo sifru? Koristim ESET Smart Security, al' izgleda slaba vajda od njega. Jel ima mozda neki bolji da mi preporucite? Ako moze da mi odgovori i DekiM, posto je sam zapazio da je dosta iskusan :)

@Harambasa

Što se MSN-a tiče, tu stvarno ne bih mogao da ti pomognem, jer mi se to čudo uopšte ne sviđa i još davno sam ga proterao sa svog kompa. :)

A kad je zaštita u pitanju, uvek bih preporučio Kasperskog i to KIS pre svega.

@Harambasa

meni se to desavalo dok je drug imao moj nalog na svom iphone-u, i gde ima wireless on se uloguje i odmah znam ko je. ako se tebi pod novim nalogom isto to desava proveri da nije neki virus. znas kako nod ti nije za sve viruse, koristi i ove maleware i ostale programcice da ti pregledaju komp. jer je po meni logicno da ili imas virus ili se logujes na jos nekim racunarima gde se ostaje tvoja sifra pa to neko koristi slucajno ili ne.

ljudi pomagajte! :confused::(
do sinoc mi msn 2009 radio super, nisam imala nikakvih problema, danas nema sanse da se ulogujem javlja mi: NE MOZEMO DA VAS PRIJAVIMO U WINDOWS LIVE MESSENGER, prijavljivanje na WLM nije uspelo zato sto je usluga privremeno nedostupna.Pokusajte ponovo kasnije."
i kad kliknem na vise detalja pokazuje: Kod greske 8100030d.
Pokusavala sam vise puta da se ulogujem i javlja sve isto.
samo da napomenem da se moja sestra ulogovala preko svoje adrese i da nema problema. ja sam se ullogovala preko svoje na drugom racunaru, kao i na sopstvenom preko Windows Messenger-a i radi.

Back