cvrlebg
Aktivan član
- Poruka
- 1.529
ne mozes to da namestis u msn-u, nego u mozilla-i u opcijama stavi da ti je ona default browser.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ima li neko resenje za moj problem?
Meni je pomoglo.... Doduse instalirala sam neku stariju verziju windows live-a, ali savrseno radi... konacno!! woohoo!!!))
A onaj zapmessenger sam 30 puta ukljucivala i satima je radio a nista nije uradio... Na kraju sam uradila po tom komentaru #79 i sve kul.![]()
Uradio sam novi sistem na pc-u i sa ne mogu da instaliram niti jednu verziju msn-a... Koju god da pokusam da instaliram on mi izbaci upozorenje da vec postoji novija verzija msn-a na racunaru od ove koju koristim....
Pokusao sam i zadnju verziju nista..
Naravno izbrisao sam msn i sve moguce otpade i tragove...
Kako da instaliram MSN?
Hvala!
Potrebna mi je pomoc!
Koristim hotmail adresu i zamolila bih vas da mi kazete da li postoji neka opcija gde mogu zablokirati neke adrese od kojih ne zelim da primam poruke?
Znaci, volela bih da nikako ne primam te poruke, a ne da mi dolaze u Junk jer to opet mogu videti!
Nadam se da postoji resenje i da cu dobiti odgovor.
![]()
Potrebna mi je pomoc!
Koristim hotmail adresu i zamolila bih vas da mi kazete da li postoji neka opcija gde mogu zablokirati neke adrese od kojih ne zelim da primam poruke?
Znaci, volela bih da nikako ne primam te poruke, a ne da mi dolaze u Junk jer to opet mogu videti!
Nadam se da postoji resenje i da cu dobiti odgovor.
![]()