Horoskop u izboru partnera

Pa ne sve zene, pobogu. Ali kazem da ima puno zena koje se vode time. Nisam ja kriv zbog toga. Super, kad sretnes zenu kojoj je to zabava i ok je to za zabavu. Ali bogme ima ih i koje ti lupe etiketu i prosto bude zamarajuce imati interakciju s takvom osobom.

Pa šta znam, ima nečeg u tome što mi je venera u Strelcu. 😁 A Mars u Škorpiji. I podznak Vodolija.

Iako znak jarac kao teži stalnim vezama ja uvek volim slobodu, volim da volim ali samo sa nekim ko se ne lepi. Zapažam eto neke stvari da imaju veze sa tom kartom
Moja najbolja drugarica ima Mars u skorpiji- energiju ima da joj pozavidis, sta god zacrta, uradi, aktivna je na x strana, stalno se usavrsava, prosiruje krug interesovanja, nema toga sto ne moze. Volim tu njenu energiju, divno je biti u drustvu takvih osoba.
I Venera joj je u strelcu, i podznak...izgleda mladje, voli detinje iskreno i vrcava je sva, optimisticna, jako odgovorna...
U braku je godinama sa strelcem, oboje su jake licnosti, nisu tip prilepaka...verovatno zato i traju.
Ti imas zanimljivu kombinaciju, jarac/vodolija, balansiras lepo, cini se...jak osnovni znak/karakter, a leprsav podznak-leprsav u pogledu slobode, lakoce misli, sirine uma...

Moja najbolja drugarica ima Mars u skorpiji- energiju ima da joj pozavidis, sta god zacrta, uradi, aktivna je na x strana, stalno se usavrsava, prosiruje krug interesovanja, nema toga sto ne moze. Volim tu njenu energiju, divno je biti u drustvu takvih osoba.
I Venera joj je u strelcu, i podznak...izgleda mladje, voli detinje iskreno i vrcava je sva, optimisticna, jako odgovorna...
U braku je godinama sa strelcem, oboje su jake licnosti, nisu tip prilepaka...verovatno zato i traju.
Ti imas zanimljivu kombinaciju, jarac/vodolija, balansiras lepo, cini se...jak osnovni znak/karakter, a leprsav podznak-leprsav u pogledu slobode, lakoce misli, sirine uma...
mdaaaa...... :heart:

osim što ja nisam naišla na tako nekog strelca :)
(malo me **** to nešto mnogo ozbiljno unutra, što traži slično ozbiljno sa druge strane. ta neka kombinacija da je dobar, ozbiljan i čvrst temelj a lepršav duh. retkost.. )

Back