- Poruka
- 43.205
to znači ili da se zezaš ili da si nekoliko sati kasnije nego što je trebalo napisao postJa sam dupla skourpija. Sta to znaci?
mučiš ovamo žene, asad kada se tebi ćefne evo ti to sam ja
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to znači ili da se zezaš ili da si nekoliko sati kasnije nego što je trebalo napisao postJa sam dupla skourpija. Sta to znaci?
Jeste, mouchim jadne zhenice. Tako volim da ih stisnem i da skripe...to znači ili da se zezaš ili da si nekoliko sati kasnije nego što je trebalo napisao post
mučiš ovamo žene, asad kada se tebi ćefne evo ti to sam ja
p brate. Snadji se i ti jbg..Sta cu ja vama sto se odmah ispaljujete a one vam odmah daju povratnu: dobar si al te ovo zeza...Napokon je prvo prostudirao šta se piše o svakom znaku pa se onda oglasio

Pa realno.. mislim da me niko nije pitaoMa zenama to nije bitno u relaciji sa muskarcima.
Koliko si u zivotu srela, realno, muskaraca koji nisu hteli da te kresnu zbog horoskopa?

Slusaj ti cika Napokona, zna napokon sta prica.Pa realno.. mislim da me niko nije pitao![]()
tako je, čika NapokoneSlusaj ti cika Napokona, zna napokon sta prica.
Jel tako?
Huz jour dedi?tako je, čika Napokone
ne nastavljaj, dovoljno je bilo onoHuz jour dedi?

A jbg, to skorpija iz mene..ne nastavljaj, dovoljno je bilo ono![]()
Moja najbolja drugarica ima Mars u skorpiji- energiju ima da joj pozavidis, sta god zacrta, uradi, aktivna je na x strana, stalno se usavrsava, prosiruje krug interesovanja, nema toga sto ne moze. Volim tu njenu energiju, divno je biti u drustvu takvih osoba.Pa šta znam, ima nečeg u tome što mi je venera u Strelcu.A Mars u Škorpiji. I podznak Vodolija.
Iako znak jarac kao teži stalnim vezama ja uvek volim slobodu, volim da volim ali samo sa nekim ko se ne lepi. Zapažam eto neke stvari da imaju veze sa tom kartom
mdaaaa......Moja najbolja drugarica ima Mars u skorpiji- energiju ima da joj pozavidis, sta god zacrta, uradi, aktivna je na x strana, stalno se usavrsava, prosiruje krug interesovanja, nema toga sto ne moze. Volim tu njenu energiju, divno je biti u drustvu takvih osoba.
I Venera joj je u strelcu, i podznak...izgleda mladje, voli detinje iskreno i vrcava je sva, optimisticna, jako odgovorna...
U braku je godinama sa strelcem, oboje su jake licnosti, nisu tip prilepaka...verovatno zato i traju.
Ti imas zanimljivu kombinaciju, jarac/vodolija, balansiras lepo, cini se...jak osnovni znak/karakter, a leprsav podznak-leprsav u pogledu slobode, lakoce misli, sirine uma...

Meni piše na sajtu kad sam rođena, inače bi izmislila nešto hot![]()
25. Dec 9.35h prepodnePa neces ni ti da kazes, a takodje ti nije ni na profilu.
Cik pogodi.
12 Jan 7:10 Mostar25. Dec 9.35h prepodne
God znaš. Zemun
Što bih krila podatke? Kao da nekoga briga za to
Više ne pišem da ne smaram sobom