Horoskop u izboru partnera

Ima nešta od pre 2 god ali nije Riba. Mislim moj podznak da je pre 😁. No da ti kažem, Jarac ostaje Jarac 😂

Da, ti si u stvari rodjena pred kraj Jarca, negdje oko 18. Januara. Po mom misljenju si rano usla u Vodoliju, negdje sa 15 godina. A u Ribu prije 10. Ali sada, ove godine, u Ribu u Martu, tvoj astralni rodjendan je 1. Mart. Tu su ti prekretnice zivotne. Zavisi od tacnog datuma rodjenja, Ja mislim, ako citas dnevne horoskope, citaj Ribu.

Da, ti si u stvari rodjena pred kraj Jarca, negdje oko 18. Januara. Po mom misljenju si rano usla u Vodoliju, negdje sa 15 godina. A u Ribu prije 10. Ali sada, ove godine, u Ribu u Martu, tvoj astralni rodjendan je 1. Mart. Zavisi od tacnog datuma rodjenja, Ja mislim, ako citas dnevne horoskope, citaj Ribu.
Na, ne, nije u januaru ima na mom profilu ovde kad sam :)
Ja ne citam dnevne horoskope
Ukoliko ikakve veye horoskop ima, zapažam da mi je Jarac sudbinski znak, karakterno odgovarajući. A za ljubav me određuje Strelac kao što rekoh ili Vodolija... Ni to se nesto nije menjalo. Ja nisam mnogo čitala sve to, ali privlačnost ide po nekom karakteru koji mi se dopada i to ne vidim da se menja decenijama. Primer, osobe koje su mi se intenzivno dopadale poslednjih par godina imaju Veneru u Jarcu, jako privlačno za mene.
(ima na netu da se nadje ono kombinacija Jarac/Vodolija - ja sam bukvalno bila iznenadjena opisom, da sam ja sebe opisivaa mnoge stvari ne bih bolje, kako zašto ne znam)
Ajde, odoh da radim.. :)
pozdravi

Poslednja izmena:
Meni je nekako horoskop zabava...Volim da pročitam,
ali sada da svoj život upravljam prema njemu....
Ja sam sigurna da i ne treba
Sloboda je temeljna vrednost, a imam osećaj da je hosroskop ograničava, dođe kao neka muka ako je sve predodređeno...

Pošto mnogi ljudi to gledaju, a i ja sam kada sam bila dete, izvukla sam samo neke osobine ličnosti koje odgovaraju ovom ili onom "znaku", i to mi služi više kao opis. To su neke stvari koje lično volim.

Ja sam sigurna da i ne treba
Sloboda je temeljna vrednost, a imam osećaj da je hosroskop ograničava, dođe kao neka muka ako je sve predodređeno...

Pošto mnogi ljudi to gledaju, a i ja sam kada sam bila dete, izvukla sam samo neke osobine ličnosti koje odgovaraju ovom ili onom "znaku", i to mi služi više kao opis. To su neke stvari koje lično volim.
Interesantno, pošto generalno ne verujem u horoskop nešto puno, pri opisu mog znaka kao da su gledali u mene :mrgreen:

Ima na primer opis Jarca kako je vrlo vredan i marljiv radnik. Ja sam to ceo život. Ono tiha voda breg roni. Ali na primer uopšte nism tradicionalna ! Ja tradicionalna? hahah I onda tu "osobinu" kažem imam, ovu drugu nemam. A kada bi sad krenula redom, našla bih osobine, moje lične, u svim znakovima, naravno u nekim vrlo malo, u nekima mnogo više. Mislim da ljudi kada pričaju o tome, više rpičaju o osobinama koje su kao "karakteristika" nekog znaka čisto da bi se bolje razumeli. Ti znakovi su kao neki likovi, tj glumci koji opisuju ličnost. Tako i u ljubavi. Ako hoćeš da kažeš da ceniš kada je neko postojan, temeljan, kažeš volim te osobine kod Jarca, da si čist i uredan Devica... Ali lično ne povezujem datum rođenja toliko sa tim opisima.

Ima na primer opis Jarca kako je vrlo vredan i marljiv radnik. Ja sam to ceo život. Ono tiha voda breg roni. Ali na primer uopšte nism tradicionalna ! Ja tradicionalna? hahah I onda tu "osobinu" kažem imam, ovu drugu nemam. A kada bi sad krenula redom, našla bih osobine, moje lične, u svim znakovima, naravno u nekim vrlo malo, u nekima mnogo više. Mislim da ljudi kada pričaju o tome, više rpičaju o osobinama koje su kao "karakteristika" nekog znaka čisto da bi se bolje razumeli. Ti znakovi su kao neki likovi, tj glumci koji opisuju ličnost. Tako i u ljubavi. Ako hoćeš da kažeš da ceniš kada je neko postojan, temeljan, kažeš volim te osobine kod Jarca, da si čist i uredan Devica... Ali lično ne povezujem datum rođenja toliko sa tim opisima.
...meni sto se moje vodolije tice, najvise imponuje recenica -sto vodolija misli danas, svet ce misliti za sto godina...:malav:

Interesantno, pošto generalno ne verujem u horoskop nešto puno, pri opisu mog znaka kao da su gledali u mene :mrgreen:
Eksperimenta radi, bilo bi zanimljivo da ppogledaš neki drugi srodan znak, i kada bi ti neko rekao to si ti a ne ono, posle nekog vremena čitanja videla bi da imaš i te neke karakteristike.. Verujem da se ljudi dosta "srode" godinama sa tom slikom koju čitaju o sebi

Eksperimenta radi, bilo bi zanimljivo da ppogledaš neki drugi srodan znak, i kada bi ti neko rekao to si ti a ne ono, posle nekog vremena čitanja videla bi da imaš i te neke karakteristike.. Verujem da se ljudi dosta "srode" godinama sa tom slikom koju čitaju o sebi
To su vodeni znakovi, ribe i rakovi...Moguće da ponešto imam i od ovih znakova...

Da, ti si u stvari rodjena pred kraj Jarca, negdje oko 18. Januara. Po mom misljenju si rano usla u Vodoliju, negdje sa 15 godina. A u Ribu prije 10. Ali sada, ove godine, u Ribu u Martu, tvoj astralni rodjendan je 1. Mart. Tu su ti prekretnice zivotne. Zavisi od tacnog datuma rodjenja, Ja mislim, ako citas dnevne horoskope, citaj Ribu.
Oces videti meni😁

Prelepo, ti i ja imamo iste elemente u dusi, samo na razlicite nacine smo posadjeni. Ne samo materija, nego dvije slicne duse. Nema razloga da nismo uvidjajni, barem. Otvoreni da saslusamo. Da shvatamo poruke na najbolji moguci nacin, ako moze, ako se ne radi o uvredama i napadima.
Kada slušam, uvek se potrudim da čujem i ono što nije neko rekao. Meni je bitan način na koji neko nešto kaže, u suštini mnogo bitniji, nego šta kaže.
Na napade ne reagujem baš dobro, mada se trudim da smirim sagovornika. Moje ponašanje prema nekome je ogledalo njegovog ponašanja prema meni, odnosno moj doživljaj takvog ponašanja.

Back