Horoskop u izboru partnera

Gledao sam ovde na temi, malo citao neki dan, bio je Trust No One, on je strelac, pa je pobjegao izgleda.
Знам за њега, када је схватио како се наивно одао да је стрелац, нестао без трага. Ево две године не успевам на форуму да лоцирам стрелца!
Како се вешто крију 🤔

Знам за њега, када је схватио како се наивно одао да је стрелац, нестао без трага. Ево две године не успевам на форуму да лоцирам стрелца!
Како се вешто крију 🤔

Strelci vole da otputuju, a mrze obaveze.

Ma jesam upao nevaspitano. Vidim da ste ti i ScottIsle imali cool razgovor o strelcevima...Nepristojno je, bez obzira na mesto.
А јбт, нисмо имали разговор него му одговорила на пост од ноћас.
Како је непристојно писати на теми? Мсм, нисмо се сакрили негде у купатило да шапућемо ил тако нешто.
Јел си озбиљан? 🤔

А јбт, нисмо имали разговор него му одговорила на пост од ноћас.
Како је непристојно писати на теми? Мсм, нисмо се сакрили негде у купатило да шапућемо ил тако нешто.
Јел си озбиљан? 🤔
Ama dobro.
Pokusavam da budem ok i fin. Jel mora odmah drvlje i konolje.

obecavajuce stvari...
Ово ме мало колеба. Капирам да немам тај моменат,, обећавајућег"
Буквално сам оно што јесам и не мерим поступке, једноставно пуштам да се све одвија спонтано.
Ако јесте тако како си описао, просто мора да се догоди.

mdaaaa...... :heart:

osim što ja nisam naišla na tako nekog strelca :)
(malo me **** to nešto mnogo ozbiljno unutra, što traži slično ozbiljno sa druge strane. ta neka kombinacija da je dobar, ozbiljan i čvrst temelj a lepršav duh. retkost.. )
I ona je ozbiljna ovako na prvu, sa ljudima sa kojima nije bliska, plus introvert...horoskopska riba. On je strelac, podznak lav...jedan od retkih parova koje znam da su bukvalno dva tela, jedna dusa. Iako su znali biti rogovi u vreci, iz tih sukoba su izlazili kao bolji ljudi, uvek jedno pametno popusti, bas balansiraju odnos. Znam je ceo zivot, i kad pricamo, sumiramo "odrastanje", tj.zrelost, lepo je kome se posreci u paru...
Retkost, ali covek zivi i nada se...nikad se ne zna. Neko nepisano pravilo je da "bane" kad i gde se covek najmanje nada...

Back