- Poruka
- 42.964
Dragi Isle, koga još mi interesujemo na forumu? To može i u pp...12 Jan 7:10 Mostar
Msm svi ljudi su uvek i samo pre svega zainteresovani za sebe.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dragi Isle, koga još mi interesujemo na forumu? To može i u pp...12 Jan 7:10 Mostar
Dragi Isle, koga još mi interesujemo na forumu? To može i u pp...
Msm svi ljudi su uvek i samo pre svega zainteresovani za sebe.
Знам за њега, када је схватио како се наивно одао да је стрелац, нестао без трага. Ево две године не успевам на форуму да лоцирам стрелца!Gledao sam ovde na temi, malo citao neki dan, bio je Trust No One, on je strelac, pa je pobjegao izgleda.
Знам за њега, када је схватио како се наивно одао да је стрелац, нестао без трага. Ево две године не успевам на форуму да лоцирам стрелца!
Како се вешто крију![]()
?Ааа, не не не, нећеш на мене да се извучеш.
![]()
Какав разговор? На форуму?Upa upao sam u razgovor. Moracu da naucim da pauziram pre nego napisem..
Pitacu te kasnije nesto.
Ma jesam upao nevaspitano. Vidim da ste ti i ScottIsle imali cool razgovor o strelcevima...Nepristojno je, bez obzira na mesto.Какав разговор? На форуму?
Не заебаји, питај!
А јбт, нисмо имали разговор него му одговорила на пост од ноћас.Ma jesam upao nevaspitano. Vidim da ste ti i ScottIsle imali cool razgovor o strelcevima...Nepristojno je, bez obzira na mesto.
Ama dobro.А јбт, нисмо имали разговор него му одговорила на пост од ноћас.
Како је непристојно писати на теми? Мсм, нисмо се сакрили негде у купатило да шапућемо ил тако нешто.
Јел си озбиљан?![]()
Ама добро јеAma dobro.
Pokusavam da budem ok i fin. Jel mora odmah drvlje i konolje.
Мислиш уколико је мушкарац у питању?Sta radis tada?
Ово ме мало колеба. Капирам да немам тај моменат,, обећавајућег"obecavajuce stvari...
I ona je ozbiljna ovako na prvu, sa ljudima sa kojima nije bliska, plus introvert...horoskopska riba. On je strelac, podznak lav...jedan od retkih parova koje znam da su bukvalno dva tela, jedna dusa. Iako su znali biti rogovi u vreci, iz tih sukoba su izlazili kao bolji ljudi, uvek jedno pametno popusti, bas balansiraju odnos. Znam je ceo zivot, i kad pricamo, sumiramo "odrastanje", tj.zrelost, lepo je kome se posreci u paru...mdaaaa......
osim što ja nisam naišla na tako nekog strelca
(malo me **** to nešto mnogo ozbiljno unutra, što traži slično ozbiljno sa druge strane. ta neka kombinacija da je dobar, ozbiljan i čvrst temelj a lepršav duh. retkost.. )