Horoskop u izboru partnera

Али астролози тврде да један женски лав није комплетан док не проба стрелца.
И како да сазнам да ли лажу?
Ne lažu. Kad probaš strelca, shvatiš da ti tako nešto u životu ne treba
i da si već bila kompletna.

Ako nećeš da mi veruješ na reč, jbg... :lol:

Ово ме мало колеба. Капирам да немам тај моменат,, обећавајућег"
Буквално сам оно што јесам и не мерим поступке, једноставно пуштам да се све одвија спонтано.
Ако јесте тако како си описао, просто мора да се догоди.
A ne, onda nije to. Nema veze.

Ajde , ovo sam hteo da pitam:
Jel ti se desavalo da pricas s nekim, odnosno samo prisustvo nekoga gde je ona vrcava energija, ali ste nekako skroz opusteni. Kao da si druga osoba, maltene najbolji od sebe. I razgovor vam je tako spontan i sve navodi na tu neku toplinu i osmeh na licu i obecavajuce stvari...
Sta radis tada?
Upadam bez da me se pita, na lakat da se prozbori, pogodi pitanje...
...efekat sinergije. 2 jedinke koje skupa emitiraju puno vise, jace, nego zasebno...a koliko traje da traje...
(Kad mi se desilo, rekla sam, ok, sad mogu i da umrem, kad sam ovo dozivela...ostanu ti susreti za ceo zivot, kao sreca i prokletstvo, ukradu ti delic duse, posle lutas tako, i sve ti je posle-obicno...)

Pa nisam tebe konkretno zaprosio. Nesto me samo interesovalo oko lavica generalno. Sta uobrazavas jbte.
Сад ме скења, ја се таман понадала да се удам 😢

Аххахахаха, не заебавај да ниси..
Јао бре напоконе. Хтела сам да кажем да нека друга лавица вероватно размишља или осећа другачије и да не судиш на основу мојих речи.

Сад ме скења, ја се таман понадала да се удам 😢

Аххахахаха, не заебавај да ниси..
Јао бре напоконе. Хтела сам да кажем да нека друга лавица вероватно размишља или осећа другачије и да не судиш на основу мојих речи.
Pa pitam tebe kao reprezentaticnu osobu u znaku.

Pa pitam tebe kao reprezentaticnu osobu u znaku.
Не постоји тако нешто. Ми смо производ наших искустава. Нема универзалног одговора. Иако знам да се зезаш, ипак сам нагласила да је то само моје осећање, не свих лавица.
Немој да ме нека куне јер сам те погрешно усмерила!

Не постоји тако нешто. Ми смо производ наших искустава. Нема универзалног одговора. Иако знам да се зезаш, ипак сам нагласила да је то само моје осећање, не свих лавица.
Немој да ме нека куне јер сам те погрешно усмерила!
Sve cu da joj kazem, samo da znas. A inace se bavi vuduom.

Back