gost 41782
Elita
- Poruka
- 19.642
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Strašno!nestao mi analiticki sa pp, kad smo dosli do teme braka u mom natalu, stelac kod njega ocigledno bezi od obaveza
ajde pokusacu malo kasnije, ok?Strašno!
Bežiš li ti?
Da te obavežem da protumačiš moju, kao što sam ja njegovu?
I mani se toga da ti znanje nije na visokom nivou, jer: divinacija mora imati upliv intuitivnog, vodilju koja ne počiva samo u nauci i znanju.
Zato su žene i bolje u tome.
Analitični mi I nije rekao mnogo...
Hvala!ajde pokusacu malo kasnije, ok?
mada analiticki zaista zna mnogo vise nego ja
kad ti analiticki izanalizira natalnu:
Njima niko ne odgovara!Vuku od svih znakova po nešto,...komplikovani i konfuzni i sebi i drugima.Ribi svaki Znak ogovara ...Ona je Riba , te Riba...
...to ti tako 'vidis'...Riba je i s misterioznim znamenjemNjima niko ne odgovara!Vuku od svih znakova po nešto,...komplikovani i konfuzni i sebi i drugima.
Strelac na kraju sve postigne samo neformalnim putem imam ja strijelu samo nemam metu i onda to ide u praznonestao mi analiticki sa pp, kad smo dosli do teme braka u mom natalu, stelac kod njega ocigledno bezi od obaveza
Ako je to glavna fora,...biti ribetina!...to ti tako 'vidis'...Riba je i s misterioznim znamenjem
i 'zaduzena' da otvoreno bude s otvorenima
da daje sansu na otvaranje a da ne 'siluje'...Ribe su zvjezdana Masa koja visak sebe daje na upotrebu povezanostima drugih
i tako cesto i svoju energiju protraci...Jedini znak koji ne zna za egoizam...posesiju i spremna da je udovolji cak i skorpionu na njegovim bahanalijama...ne, sto joj je u prirodi nego je jedini znak Zodijaka koji je na usluzi ali ne prostitucionoj...zato se , kao i vi, na Ribu
obruse jer Ribu sebicni ne podnose...egoisti pokusavaju i cesto iskoriste a posesivni uspijevaju zadrzati dok ne uhvati priliku...to je tako jer je ,-R i b e t i n a ...![]()
Moguće je.Ne tumače svi isto natalnu kartu.Ne znam.
Moguće je da ne tumače svi isto?
Ipak, u pitanju je divinacija, intuitivni upliv da se pročitaju signali i znaci...
...da...to je glavna fora i ti znas da je vazno biti fora a glavna se postaje ili ne...znak ili podznak su samo putevi koji su ti otvoreni a neki uticaji 'planeta' ili 'kometa' su ustvari stvarnosti tj . selbst_nadogradnja , sto i cini biti dobra Riba kao i ostali znak koji je ostvaren...zaludu je biti Zena sa svim atributima koji je zverom pravi kad , zver nije...nije to srce, niti oruzje a ni rijec koja cesto otvori i nasuce na hrid ...to je ono nesto koje otvoris ili ne...zaludu ti je biti znak ako si pokraj staze.../ ...de sad , opet me napadni.../Ako je to glavna fora,...biti ribetina!
Mda, znam da nije.Moja najbolja drugarica je riba-podznak blizanac.Sve stoji što si rekao, samo teško oni funkcionišu u rl-u, osim kada su u nekom svom svetu! Što je čist paradoks,jer živimo u eri znaka ribe.Jako su isključivi, kontroverzni i ne možeš ih uhvatiti ni za glavu, ni za rep.
Ofc, mi egoistični ih tako vidimo!
Treba mnogo strpljenja i razumevanja, za njihove ispade "ludila"!
Pa slala sam ti onaj sto sam umrla![]()
Bukvalnokad ti analiticki izanalizira natalnu:
Ok,...ribe su ribetine!...da...to je glavna fora i ti znas da je vazno biti fora a glavna se postaje ili ne...znak ili podznak su samo putevi koji su ti otvoreni a neki uticaji 'planeta' ili 'kometa' su ustvari stvarnosti tj . selbst_nadogradnja , sto i cini biti dobra Riba kao i ostali znak koji je ostvaren...zaludu je biti Zena sa svim atributima koji je zverom pravi kad , zver nije...nije to srce, niti oruzje a ni rijec koja cesto otvori i nasuce na hrid ...to je ono nesto koje otvoris ili ne...zaludu ti je biti znak ako si pokraj staze.../ ...de sad , opet me napadni.../
Šta ti kažeš, škorpijice?Moguće je.Ne tumače svi isto natalnu kartu.
Zato sto tumace skolski a skola teorija ti samo sluze da ti razviju razumijevanje astrologije da saznas sazeto i jasno da objasnis ono sto je nejasno procitati tonu asto literature a bukvalisticki shvatati pravila neka i bubati ih napamet to je uzas astrologija je kao i pravo na slicnom principu funkcionise i jednim i drugim vlada saturnMoguće je.Ne tumače svi isto natalnu kartu.
Samo znati i jedno i drugo i bubati je uzas treba razumjeti i jedno i drugo a prosto je kao pasulj ne moze vas skola nauciti da razumijete nesto ili da izgadite jaku logiku i zakljucivanje itdZato sto tumace skolski a skola teorija ti samo sluze da ti razviju razumijevanje astrologije da saznas sazeto i jasno da objasnis ono sto je nejasno procitati tonu asto literature a bukvalisticki shvatati pravila neka i bubati ih napamet to je uzas astrologija je kao i pravo na slicnom principu funkcionise i jednim i drugim vlada saturn
Ti si stabilan, nežan i topao čovek.Kao "aura" nekog monaha.Šta ti kažeš, škorpijice?
Vidiš li ti nešto drug'čije?
Iskusno I tačno!Ti si stabilan, nežan i topao čovek.Kao "aura" nekog monaha.
Čuvaj se i pazi žena.Bik je naivan znak, posebno kad su žene u pitanju. Retko kad dobro "procene" .Pre bih rekla da mu ti dođeš više neki rak po natalu.Porodičan tip, nežan kao otac, muž...bolje stojiš sam da sobom,nego sa okruženjem.Jako lep mesec, on definiše našu "srž" !
Nije bik naivan on je materijalan racundzija ali i guaman neko ko zivi i uziva zivot do kraja al u pravim stvarima nece kao ovan nerazumni da skace sa bandzi dzamniga ili da skace u more puno ajkula bik fino jede pije meraci nakace mu se nekada na ledja mnogi jel je za druzenje uz uzivanje al nije naivna ipak mu je ta venera dobro rekla koliko ce izgubiti novca za jednu noc nece otici bik kuci nikada praznog dzepa jeste pasivan miran al kada se naljuti a ponvaljam bika je najteze naljutiti onda je bas inat lik inace vecom dosadan znak ne volim da tumacim bikove jer predstavljaju neku mirnu luku i stabilnost a ko to voli pa mislim skoro pa niko nisu inspirativniTi si stabilan, nežan i topao čovek.Kao "aura" nekog monaha.
Čuvaj se i pazi žena.Bik je naivan znak, posebno kad su žene u pitanju. Retko kad dobro "procene" .Pre bih rekla da mu ti dođeš više neki rak po natalu.Porodičan tip, nežan kao otac, muž...bolje stojiš sam da sobom, nego sa okruženjem.Jako lep mesec, on definiše našu "srž" !
Ja nisam.Nije bik naivan on je materijalan racundzija ali i guaman neko ko zivi i uziva zivot do kraja al u pravim stvarima nece kao ovan nerazumni da skace sa bandzi dzamniga ili da skace u more puno ajkula bik fino jede pije meraci nakace mu se nekada na ledja mnogi jel je za druzenje uz uzivanje al nije naivna ipak mu je ta venera dobro rekla koliko ce izgubiti novca za jednu noc nece otici bik kuci nikada praznog dzepa jeste pasivan miran al kada se naljuti a ponvaljam bika je najteze naljutiti onda je bas inat lik inace vecom dosadan znak ne volim da tumacim bikove jer predstavljaju neku mirnu luku i stabilnost a ko to voli pa mislim skoro pa niko nisu inspirativni
Ok,...gledaće uvek veseliju, vedriju i opušteniju stranu života.To je Venera ,znak ljubavi i hedonizma.Bikovi se zaljubljuju, vole ,razočaraju, ali i brzo idu dalje!Venera ne voli patnju i patetiku ,bar se ne "utapa" tu zadugo.Što je svakako dobro.Rak je neka druga priča.U njegovom slučaju, podznak i mesec u raku odaju nekog ko je nežna osoba ,kako spolja, tako i iznutra .Mda, rakovima opet, jeste svojstvena patetika.Nije bik naivan on je materijalan racundzija ali i guaman neko ko zivi i uziva zivot do kraja al u pravim stvarima nece kao ovan nerazumni da skace sa bandzi dzamniga ili da skace u more puno ajkula bik fino jede pije meraci nakace mu se nekada na ledja mnogi jel je za druzenje uz uzivanje al nije naivna ipak mu je ta venera dobro rekla koliko ce izgubiti novca za jednu noc nece otici bik kuci nikada praznog dzepa jeste pasivan miran al kada se naljuti a ponvaljam bika je najteze naljutiti onda je bas inat lik inace vecom dosadan znak ne volim da tumacim bikove jer predstavljaju neku mirnu luku i stabilnost a ko to voli pa mislim skoro pa niko nisu inspirativni