Horoskop u izboru partnera

Sudbinski muškarac, onog kojeg po Natalu dobijaš označava znak u kome ti se nalazi Jupiter.Znak u kome ti se nalazi Mars su muškarci koji tebe privlače, znak u Jupiteru je sudbinski muškarac (onaj kojeg dobijaš).Šta si u podznaku?
Inače ti odgovaraju muškarci rođeni u znacima opozita od tvog znaka ili podznaka(ti si jarčica, znači odgovarao bi ti neki rak, "grubo "rečeno bez natala) .Mda,to što bi ti odgovarao rak, ne znači da njega i dobijaš.Sudbinskog označava znak u kome ti je Jupiter(figurativno označava,tvoju sreću),ali to nije muškarac rođen u tvom znaku Jupitera, već onaj koji ima karakteristike tog znaka.Misli se na izgled, ponašanje,itd.
Jeb.es me ako vas nesto razumem

Jeb.es me ako vas nesto razumem
Ti si devica, tebe lože muškarci u znaku ribe.Ribe su nasuprot znaku device. 😁
Ali, sudbina ti je onaj muškarac koji ima karakteristike znaka,u kome ti se nalazi planeta Jupiter u Natalu.On može biti napr.rođen i u tvom znaku.Za muškarce, to je žena u kom znaku im se nalazi mesec.Mesec im označava ženu,majku, ženski princip, dok im znak u Veneri označava žene na koje se lože.

Poslednja izmena:
Sudbinski muškarac, onog kojeg po Natalu dobijaš označava znak u kome ti se nalazi Jupiter.Znak u kome ti se nalazi Mars su muškarci koji tebe privlače, znak u Jupiteru je sudbinski muškarac (onaj kojeg dobijaš).Šta si u podznaku?
Meni je Jupiter u Vodoliji, to mi je i podznak... ali nikada nisam srela muškarce Vodolije, baš nikada, a već sam pri kraju života, tako da.... hehe. Očigledno mi promašen život zbog toga ;)

Back