Horoskop u izboru partnera

Ja ne bajem nego analiziram koliko znam neko ce ti i bolje analizirati ali niko od nas ne baje idi slusaj Karleusu nek ti ona baje astrologija je ozbiljna stvar da nije ne bi trajala preko 2 milenijuma e sada sto je neko gleda kao gatanje to je problem tih osoba a kakav stav imaju o astrologiji taman im je i toliko znanje o astrologiji.
Trust no one jesi li i ti za bajanje dosao

astro_w2gw_trust_noone.37670.146612.png

Hajd kolega, baci oko kad stignes, da vidim isplati li se igrati loto ili ne....

Dupli strelac plus merkur u skorpiji pa ti bas jesi iskrena osoba i imas ostar jezik kao mac plus ovaj mars u ovnu bas ne umijes da vagas sto kazes
Tebi nije problem loto nego emotivni zivot mjesec plus uzici venera u jarcu nekako mi se cini da se odrices dosta stvari sto koliko je dobro vrijeme ce pokazati imas mjesec u izgonu kao hitler

Trust no one ti imas jupiter u vodoliji u 2 kuci tebe bi dobici cekali preko kompjutera interneta tehnologije neki posao vezan sa time tebi donosi dobitke jos ti jupiter pravi trigon sa plutonom sto je bas odlicno upravo 2 planete koje oznacavaju dobitke imas odlican aspekt da se bacis na kompjuterski neki posao ne samo kompjuterski sve sto je virtuelni nacin zarade e sada u vodoliji dalo bi da tebe i zanimaju tako neki izumi noviteti ideje neke nove uglavnom bas dobar aspekt

Trust no one ti imas jupiter u vodoliji u 2 kuci tebe bi dobici cekali preko kompjutera interneta tehnologije neki posao vezan sa time tebi donosi dobitke jos ti jupiter pravi trigon sa plutonom sto je bas odlicno upravo 2 planete koje oznacavaju dobitke imas odlican aspekt da se bacis na kompjuterski neki posao ne samo kompjuterski sve sto je virtuelni nacin zarade e sada u vodoliji dalo bi da tebe i zanimaju tako neki izumi noviteti ideje neke nove uglavnom bas dobar aspekt
loto ako bi igrao igraj ga preko neta ako bi bilo sta ulagao il kladio se radi to preko neta

Back