analiticki 12
Veoma poznat
- Poruka
- 12.109
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Venera jeste bitna ako oces da iskoristis nekoga profitiras na necemu tada je dobra e sada ima ljudi koji odnos neki sa nekom osobom koriste ili ulaze iz tih razloga ali venera nema veze sa ljubavlju kao sto tvrde neki astrolozi koji nisu pravilno odredili ljubav i njene vrijednosti pa olako pripisuju veneri koja je zenska planeta ok al ona predstavlja materijalizam i materijalne uzitke to nije ljubav,venera je uzivanje u zivotu lijepi momenti al to nije ljubav,venera ne oznacava ni emocije jel emocije oznacava mjesec a npr nagone marsPa analiticki tvrdi da venera nije bitna, nego mars, kao sto si ti rekla. Vrvt mars kod muskaraca.
Objasni ljudima sta je bitno u horoskopu pri izboru partnera, tj sta je najbitnije gledati u natalu
Pa to, objasni sta je ljubavVenera jeste bitna ako oces da iskoristis nekoga profitiras na necemu tada je dobra e sada ima ljudi koji odnos neki sa nekom osobom koriste ili ulaze iz tih razloga ali venera nema veze sa ljubavlju kao sto tvrde neki astrolozi koji nisu pravilno odredili ljubav i njene vrijednosti pa olako pripisuju veneri koja je zenska planeta ok al ona predstavlja materijalizam i materijalne uzitke to nije ljubav,venera je uzivanje u zivotu lijepi momenti al to nije ljubav,venera ne oznacava ni emocije jel emocije oznacava mjesec a npr nagone mars
Pa najbitnije su 3 planete merkur mars i mjesec.Merkur je intelektualno slaganje 2 ljudi komunikacija,Mars je seksualna zelja,Mjesec su emocijeObjasni ljudima sta je bitno u horoskopu pri izboru partnera, tj sta je najbitnije gledati u natalu
Sto u praksi znaci sta? Daj neki primer ko se s kim slazePa najbitnije su 3 planete merkur mars i mjesec.Merkur je intelektualno slaganje 2 ljudi komunikacija,Mars je seksualna zelja,Mjesec su emocije
Prvo nije svaki brak skopljen iz ljubav vecina nijePa najbitnije su 3 planete merkur mars i mjesec.Merkur je intelektualno slaganje 2 ljudi komunikacija,Mars je seksualna zelja,Mjesec su emocije
Evo pogledajte uporedne natale velikog broja parova uvijek cete vidjeti da dobar brak i pun emocije pozitive daje ako npr neka beneficna planeta pravi konjikciju sa mjesecom drugog partnera tipa zena ima mjesec u raku a muskarac jupiter ili sunce u raku to je neko ko ce zeni donijeti srecu blagostanje dobre stvari e sada da li ce ga nuzno voljeti ta zena pitanje je al ce biti dobar spoj e sada npr ako zena ima mjesec u raku tu je dusa a muskarac ima mars i saturn u rak to ce neko ko o jadu da je zabavi moguce je psihicki maltretira bice grub prema njoj hladan veza ide u ambiseSto u praksi znaci sta? Daj neki primer ko se s kim slaze
Os ti meni da izbajes ima li neka ljubav?Evo pogledajte uporedne natale velikog broja parova uvijek cete vidjeti da dobar brak i pun emocije pozitive daje ako npr neka beneficna planeta pravi konjikciju sa mjesecom drugog partnera tipa zena ima mjesec u raku a muskarac jupiter ili sunce u raku to je neko ko ce zeni donijeti srecu blagostanje dobre stvari e sada da li ce ga nuzno voljeti ta zena pitanje je al ce biti dobar spoj e sada npr ako zena ima mjesec u raku tu je dusa a muskarac ima mars i saturn u rak to ce neko ko o jadu da je zabavi moguce je psihicki maltretira bice grub prema njoj hladan veza ide u ambise
Ja ne bajem nego analiziram koliko znam neko ce ti i bolje analizirati ali niko od nas ne baje idi slusaj Karleusu nek ti ona baje astrologija je ozbiljna stvar da nije ne bi trajala preko 2 milenijuma e sada sto je neko gleda kao gatanje to je problem tih osoba a kakav stav imaju o astrologiji taman im je i toliko znanje o astrologiji.Os ti meni da izbajes ima li neka ljubav?
Cuj ne bajes, samo sto ne radis sa pasuljJa ne bajem nego analiziram koliko znam neko ce ti i bolje analizirati ali niko od nas ne baje idi slusaj Karleusu nek ti ona baje astrologija je ozbiljna stvar da nije ne bi trajala preko 2 milenijuma e sada sto je neko gleda kao gatanje to je problem tih osoba a kakav stav imaju o astrologiji taman im je i toliko znanje o astrologiji.

Ma zeza se persaJa ne bajem nego analiziram koliko znam neko ce ti i bolje analizirati ali niko od nas ne baje idi slusaj Karleusu nek ti ona baje astrologija je ozbiljna stvar da nije ne bi trajala preko 2 milenijuma e sada sto je neko gleda kao gatanje to je problem tih osoba a kakav stav imaju o astrologiji taman im je i toliko znanje o astrologiji.
Okaci natal, ne zezaj, sta ti teskoA n a l i z i r a![]()
Pa znam da se zezaMa zeza se persa
Pa aj, al izgubih onaj link sto evelinka kacila i sad ne znam gde sta kakoOkaci natal, ne zezaj, sta ti tesko
Eto, ja sam bice koje voli, a ti mi kazes da sam manipulatorkaE sada ako oznacavamo ljubav onda je valjda ljubav duh emocija nije materija nije racun nije banka jel tako pa sada logicno koji ce znaci planete simbolisati ljubav svakako da nece vaga i djevica i bik i ovan.Ako je ljubav briga o drugome onda je to valjda mjesec rak emocija empatija,pa ako je ljubav zrtva za nekog drugog da se odrices necega pa to je valjda jarac zrtva za kojeg astolozi neki govore da je hladan znak on je ogranicen da iskaze emociju i ima je i previse a i sami saturn je sudbina pa ljubav je i sudbinska i na kraju ljubav ce biti i metafizicka duhovna nerealna platonska znaci to su ribe neptun
Pa ako posjedujes kvalitete iz komentara mog zadnjeg onda jesi bice koje voliEto, ja sam bice koje voli, a ti mi kazes da sam manipulatorka
Idi na astrodienst free chartPa aj, al izgubih onaj link sto evelinka kacila i sad ne znam gde sta kako
Venera mi u ribamaPa ako posjedujes kvalitete iz komentara mog zadnjeg onda jesi bice koje voli

Kasniji brak,miran brak i vjerovatno dosta proracuna tu vidim partner ce ti imati osobine tvoje majke zvog ovoga raka u 7 kuci mada tebi kroz 7 kucu prolaze 3 znaka