Horoskop u izboru partnera

Mislim, vidi Paula, mozda su gravitoni zapravo tu neka zanimljiva sila. Ionako su neistrazeni. Gravitacija je poprilicno neistrazena oblast zar ne? Tj neobjasnjena.
Fizika razmatra isključivo materiju. Gravitoni, pitanje uopšte suštine fizičkog polja, knjige i knjige ispisane o filozofiji nauke...
Ali astrologija je na početku bila ono čista religija... da bi sada dobila neke obrise istraživanja, no naravno da nije zvanično priznata kao što je astronomija.
Ali zaista se ne mogu dovesti u vezu gravitoni sa obinama nečije ličnosti... inače je veza duše i materije prema meni sasvim neobjašnjena stvar, ali to nije za LjiS )

Imam dva pitanja za tebe:
Kako mesečeve mene utiču na menstrualni ciklus?
Kako se usklađuje menstrualni ciklus u žena koje su bliske fizički?
Ne kazem da stvari nisu povezane. 28 dana mozda moze da bude i evoluciono. Zemlja se pre okretala brze oko svoje ose.
Mnoge vrste povezuju svoj bioloski sat sa okolnostima prirode. To ide do te mere da kornjace lezu jaja tacno u isto vreme, preko okeana i mladi se vracaju u hladnije vode znajuci instiktivno iako nikad pre toga nisu bili tu. Ptice imaju kompas u glavi i td. To ne znaci sada da odatle mozemo da izvucemo nauku koja ce da pokaze koja je kornjaca ljubavnija od drugih ili ce biti uspesna i puna para kad poraste.

Mars je u Raku trenutno, u momentu Đokovićevog rođenja takođe je bio u Raku...Dakle, drugari moji u besparici, eto vam prilike da malo zaradite danas...
Kad natalni Mars tranzitira, i to kroz šesto polje kao njemu, to je pojačana energija, mnogostruko veća nego inače...na polju posla, a njegov posao je tenis...kao što se videlo juče...čovjek je neumoran u tom periodu...

Back