Klonirani Šime
Veoma poznat
- Poruka
- 10.431
Šta ću od vas, znam da vam je malo 30 e od Vučka
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja bih da mi proreknes da budem nekad administrator ako mi se poklopi Jupiter u veneri Bojim se da si počeo da haluciniraš, idi leči se dok još nije kasno....Sori što sam te uhvatio u laži...na jednom drugom pdf-u
Ne valja lažuckati devojčice..nije to lepo..
preterao ali nemoj da ga pratis...ako mozemo kao ljudi normalo da forumasimo m?Bojim se da si počeo da haluciniraš, idi leči se dok još nije kasno....
opa batoŠta ću od vas, znam da vam je malo 30 e od Vučka
Možemo, naravno. Uopšte nisam oduševljena da se sa nepoznatim likom prepucavam na forumu, ili bilo gde, ali kad mi se neko nakači na grbaču i biva neviđeno bezobrazan, nemam puno izbora. Ali eto, neću više, ne vidim poentu.preterao ali nemoj da ga pratis...ako mozemo kao ljudi normalo da forumasimo m?
tuzi ga na pp sve se lepo resavaMožemo, naravno. Uopšte nisam oduševljena da se sa nepoznatim likom prepucavam na forumu, ili bilo gde, ali kad mi se neko nakači na grbaču i biva neviđeno bezobrazan, nemam puno izbora. Ali eto, neću više, ne vidim poentu.

jesi u podznaku u 4 kuci jarca sve Ti vidimIh nisam ja tužibaba![]()

jesi u podznaku u 4 kuci jarca sve Ti vidim![]()
Prediktivna astrologija ne radi, uverio sam se juče definitivno, i u tom smislu moj naučni rad je završen..Sime a jel imas sertifikat da gledas u zvezdeja bih da mi proreknes da budem nekad administrator ako mi se poklopi Jupiter u veneri
![]()
zahebavas da si odustao zbog propalog experimenta. Ne delujea kao covek koji tek tako odustaje. No dobro tvoja odlukaPrediktivna astrologija ne radi, uverio sam se juče definitivno, i u tom smislu moj naučni rad je završen..
Ne kažem da je glupost, ali ne obazirem se.Da li pre nego što stupite u vezu ili šemu sa nekim (ili na početku veze) vas zanima koji je znak/podznak ta osoba u horoskopu?
Da li imate iskustva da vam neki horoskopski znakovi više prijaju, a neki manje? Da ste sa nekim bile češće u vezi a sa nekima manje?
Ili smatrate da je horoskop glupost i ne obazirete se?
![]()

Pa analiticki tvrdi da venera nije bitna, nego mars, kao sto si ti rekla. Vrvt mars kod muskaraca.Već više dana se pitam zašto je ova tema zamrla...
Mislim, svakome je jasno da je dovoljno da simpatičnog forumaša/forumašicu pita gde mu/joj je venera i na osnovu tog odgovora može sve da zna o njihovoj zajedničkoj budućnosti... što gubiti vreme na čitanja o tome šta osoba misli o ovome ili onome...![]()