Corvus
Iskusan
- Poruka
- 6.683
A ti si mi namenio ulogu onog koji treba da servisira.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
(Dodje zgodno da se vadim na svoju natalnu kartu)
Nekom jeste, a nekome je očijukanje.Pa zarad razbijanja moje monotonije i onih koji bi da se pridruze. Ne secam se da sam te vredjao ili spustao.
A ustalom, zar nije sve ovo i to. Caskanje, zezanje i zabava.
E sad ako neko to previse ozbiljno shvati, ili sta vec.. Sta da radim.. S druge strane, krivo mi moze biti, ako neko koga gotivim ovde uleti u to.
Kakvo bre ocijukanje i osude? O cemu bre sad pricas? Zahebavali smo se kako zhene imaju kvar i kako treba da ih opravljamo. I to je sve.Nekom jeste, a nekome je očijukanje.
Kao što je giljotina nekome kazna, a nekome spas?
Onome ko je ne očekuje je užas.
A onome ko je čeka je olakšanje?
Onda si imao srece pa dobio dobre karte. ❤Da, zgodno je. Ali mene moja natalna ne brine. Brinu me veze, natalne.
Uran mi je u kuci ljubavi, zavrti me kad se najmanje nadam. Ја тек сад ово видим, вежбај таговањеZnas sta kaze @Ната Ли ? Opusti se, i ne plasi se.
Ја тек сад ово видим, вежбај таговање![]()

манки ти се отргоIzvini, nemam cirilicu pa prekopirao, ali nije uhvatilo izgleda.

Onda si imao srece pa dobio dobre karte. ❤
Ja vise ne brinem za veze, cemu...Uran mi je u kuci ljubavi, zavrti me kad se najmanje nadam.
Mars mi je u blizancima, privlace me vazdusni znakovi najvise...a najmanje srece s njima ima moja Venera u raku koja bi na kraju duge brak... Mesec u Lavu me ubedjuje u samodovoljnost...
Zaboravila sam dosta aspekata, gde se sta gleda, ne cackam vraga vise...ti pretpostavljam znas dobro, vidis gde su ti potencijalno najbolji susreti...brigu na veselje, sto kazu.
Srecno-da ti bude bas ono sto najvise prizeljkujes.
ovaj ovde Jarac je vrlo samostalan i ni za koga ne radiSvi vole da im Bikovi pustaju muziku, a Jarcevi da im rade.

ovaj ovde Jarac je vrlo samostalan i ni za koga ne radi
A što samo da radi? Valjda ima i nešto lepše ?![]()
Ke?Svi vole da im Bikovi pustaju muziku, a Jarcevi da im rade.
E sta si u horoskopu hehehhehDa se ogradim, muvanjem podrazumevam svaku vrstu socijalne interakcije sa zenskim osobama a da nije na poslovnom ili por nivou.
pa šta i ti si Jarac u horoskopu? heheAli bi drugi da te uposle. Dobro radis.
A volimo mi Jarci i ljencariti po krevetu, nakon posla. Kod nas je sve temeljito.
(Pa to ti je zbog Marsa u Skorpiji, Mars ti sam sobom upravlja, nista na njega ne utice.)
Дај реци нешто ако знаш!Hvala ti! Nemam ni ja srece u natalnoj, ali ne brinem, to je sto je.
Uran je ters, cijepa veze u sedmoj kuci jedan na jedan, iz vedra neba. Mars ti je pod Merkurom u Blizancima, nagoni te zanimljiva prica, pozitivna prica pozitivni nagoni, vrlo jednostavno.
Venera u Raku pod Mjesecom je u redu, uskladjujes osjecaje dnevno i nocno, priguseno pod vodom. To je okay.
Mjesec ti je osuncan, bistro primas utiske. Mada ja, evo jos jednom da kazem, ti je pomjerena karta zbog godina.
ImaЈао, јел писо ко шта за лава и има ли који стрелац?
Ne postoji predodređenjeDa, zgodno je. Ali mene moja natalna ne brine. Brinu me veze, natalne.
Де је стрелац?Ima
Meni svaki sa kojim zaglavim lav ili strelac.
Ponekad bik, evo ubola i jednu vagu da mi odgovara