Horoskop u izboru partnera

Pa zarad razbijanja moje monotonije i onih koji bi da se pridruze. Ne secam se da sam te vredjao ili spustao.
A ustalom, zar nije sve ovo i to. Caskanje, zezanje i zabava.
E sad ako neko to previse ozbiljno shvati, ili sta vec.. Sta da radim.. S druge strane, krivo mi moze biti, ako neko koga gotivim ovde uleti u to.

Pa zarad razbijanja moje monotonije i onih koji bi da se pridruze. Ne secam se da sam te vredjao ili spustao.
A ustalom, zar nije sve ovo i to. Caskanje, zezanje i zabava.
E sad ako neko to previse ozbiljno shvati, ili sta vec.. Sta da radim.. S druge strane, krivo mi moze biti, ako neko koga gotivim ovde uleti u to.
Nekom jeste, a nekome je očijukanje.
Kao što je giljotina nekome kazna, a nekome spas?
Onome ko je ne očekuje je užas.
A onome ko je čeka je olakšanje?

Nekom jeste, a nekome je očijukanje.
Kao što je giljotina nekome kazna, a nekome spas?
Onome ko je ne očekuje je užas.
A onome ko je čeka je olakšanje?
Kakvo bre ocijukanje i osude? O cemu bre sad pricas? Zahebavali smo se kako zhene imaju kvar i kako treba da ih opravljamo. I to je sve.
Ne znam ko pravi dramu od toga, i ako pravi, moze da se zatvori lepo u sobu, zabije glavu u jastuk i vristi celu noc.

Da, zgodno je. Ali mene moja natalna ne brine. Brinu me veze, natalne.
Onda si imao srece pa dobio dobre karte. ❤
Ja vise ne brinem za veze, cemu...:) Uran mi je u kuci ljubavi, zavrti me kad se najmanje nadam.
Mars mi je u blizancima, privlace me vazdusni znakovi najvise...a najmanje srece s njima ima moja Venera u raku koja bi na kraju duge brak... Mesec u Lavu me ubedjuje u samodovoljnost...

Zaboravila sam dosta aspekata, gde se sta gleda, ne cackam vraga vise...ti pretpostavljam znas dobro, vidis gde su ti potencijalno najbolji susreti...brigu na veselje, sto kazu.
Srecno-da ti bude bas ono sto najvise prizeljkujes.

Onda si imao srece pa dobio dobre karte. ❤
Ja vise ne brinem za veze, cemu...:) Uran mi je u kuci ljubavi, zavrti me kad se najmanje nadam.
Mars mi je u blizancima, privlace me vazdusni znakovi najvise...a najmanje srece s njima ima moja Venera u raku koja bi na kraju duge brak... Mesec u Lavu me ubedjuje u samodovoljnost...

Zaboravila sam dosta aspekata, gde se sta gleda, ne cackam vraga vise...ti pretpostavljam znas dobro, vidis gde su ti potencijalno najbolji susreti...brigu na veselje, sto kazu.
Srecno-da ti bude bas ono sto najvise prizeljkujes.

Hvala ti! Nemam ni ja srece u natalnoj, ali ne brinem, to je sto je.
Uran je ters, cijepa veze u sedmoj kuci jedan na jedan, iz vedra neba. Mars ti je pod Merkurom u Blizancima, nagoni te zanimljiva prica, pozitivna prica pozitivni nagoni, vrlo jednostavno.
Venera u Raku pod Mjesecom je u redu, uskladjujes osjecaje dnevno i nocno, priguseno pod vodom. To je okay.
Mjesec ti je osuncan, bistro primas utiske. Mada ja, evo jos jednom da kazem, ti je pomjerena karta zbog godina.

Ali bi drugi da te uposle. Dobro radis.
A volimo mi Jarci i ljencariti po krevetu, nakon posla. Kod nas je sve temeljito.

(Pa to ti je zbog Marsa u Skorpiji, Mars ti sam sobom upravlja, nista na njega ne utice.)
pa šta i ti si Jarac u horoskopu? hehe
a podznak?
Koji ti se muvaju ti znaci koji te "plaše", o čemu pišeš?
Sve je temeljno jel . Da, ubitačno sam samostalna i zbog toga u poslu i nisam naj.. teram svoje pa makar je i nepopularno ;)

Hvala ti! Nemam ni ja srece u natalnoj, ali ne brinem, to je sto je.
Uran je ters, cijepa veze u sedmoj kuci jedan na jedan, iz vedra neba. Mars ti je pod Merkurom u Blizancima, nagoni te zanimljiva prica, pozitivna prica pozitivni nagoni, vrlo jednostavno.
Venera u Raku pod Mjesecom je u redu, uskladjujes osjecaje dnevno i nocno, priguseno pod vodom. To je okay.
Mjesec ti je osuncan, bistro primas utiske. Mada ja, evo jos jednom da kazem, ti je pomjerena karta zbog godina.
Дај реци нешто ако знаш!

Da, zgodno je. Ali mene moja natalna ne brine. Brinu me veze, natalne.
Ne postoji predodređenje
To ne bi bilo fer u kosmičkom smislu i ni malo ne verujem u to
osim toga sam hrišćanin prema uverenjima
Ukoliko postoje neke naklonosti, čovek je sigurno vlastan da sam sobom upravlja u nekom smislu. Može biti teško, može biti izazivno, ali opet može stati i reći hej

Back