- Poruka
- 71.675
Ono...hebo jezha i to..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mozes znati osnovne rizike (iz karaktera, navika, osobina...), nikad sve, a najmanji moze biti koban.Ako se svidjamo jedno drugom, i krenuli smo zajedno, vazno mi je da znam gdje su rizici, da li postoje i kada. Vazno mi je i da znam da bi osjetio te veze, volim, drago mi je da osjecam sa nekim ko mi se svidja. U ispraznim razgovorima, u pokretima, u sjedenju jedno pored drugog, u bilo cemu sto radimo. Takodje, zelim da znam gdje je potencijalno los spoj da bi se znao postaviti ako treba, ispraviti greske. Tu je dobro iskustvo za rast. Pitacu, gdje si rodjena? Kada ti je rodjendan? Saznas kroz razgovore.
Isto cu pitati i nekoga s kim nemam vezu. Ljubav te moze pogoditi vezama, bez namjere, i kad ti se ne svidja neko, ne zelis da budem s tom osobom, ne pravis nikakve korake ka tome, ali zivot te je doveo u kontakt, sto ti kazes karma, i postoje rizici da ce te se spojiti protiv vase volje jer provodite vrijeme i prostor zajedno.
Ovo je poseban problem na poslu, negdje gdje provodis vrijeme u drustvu. Nemas se gdje sakriti, moras provoditi vrijeme zajedno, romanticna veza ti nije ni na kraj pameti, ne zelis, ne trazis, ali ti se dogodi, zaljubis se, i ne znas ni zasto ni kako. Mozes da imas zenu i djecu, miran si, hoces da radis, ne trazis, ne treba ti, i neces. Ali odjednom nakon vremena, niti znate zasto niti kako, neobjanjivo protiv volje i zelje, osjecate duboku i jako povezanost i trebate jedno drugom, a necete. Ja, hocu da znam sta je, sta se dogadja. Ne treba niti psiholog niti psihijatar, samo vrijeme i prostor.
Iskustvo je fino, ali jedino sto ces nauciti je da nisi trebao biti zajedno ako ti se ne svidja. To sam znao i takvo iskustvo mi ne treba. Jedino mi pravi probleme.
To ovako izgleda na mapi dusa, za primjer, jedna osoba sa ove teme i ja negdje nekim poslom provodimo vrijeme zajedno, ali imamo potencijalni problem ako provodimo vrijeme zajedno. Spojicemo se. To je veliki problem, jer ne zelimo, i ne treba nam. Ne svidjamo se jedno drugom. Nismo po svidjanju dosli u kontakt. Mozda imamo svoje porodice, ne zelimo, ne trazimo. Ali protiv nase volje i nekontrolisano, imamo spojeve. I sad, normalno, ti gusis tu nekontrolisanu privlacnost, da nisi zajedno, razdvajas se, neces. Medjutim, sama dusa radi, ti ne znas sta se dogadja. Razvaljuju vas spojevi i gusenje, razvlacenje spojeva. Ti osjecas da imas posebnu vezu sa nekim s kim neces, da ti je to bracni partner kojeg si uvjek zelio, da imate duboko razumjevanje, da podsticete seksualni nagon, a neces, nisi trazio.
Pogledajte prilog 1267053Pogledajte prilog 1267059
Pogledajte prilog 1267061
Pogledajte prilog 1267067

Sto brate, Hajde barem prokomentarisi zasto tako mislis. Nije zanimljivo samo bacati od Januara do Decembra.
Ma ne kazem zbog razloga, nego kazem da je zabavnije i konstruktivnije kada obrazlozis kada nekome pogodis.Zar mora da postoji razlog..onako pitam..
Sta mi se vraca? Jesam ti ostavio ovde zabavu pre neko vece, celu igricu, da ti forumasice padaju na temu a ti ih opravljas. Sta jos freba da uradim?Baci kamen, Napokone - da ti se vrati?
To se meni odbilo o glavu.Sta mi se vraca? Jesam ti ostavio ovde zabavu pre neko vece, celu igricu, da ti forumasice padaju na temu a ti ih opravljas. Sta jos freba da uradim?
Sto ti se odbilo!? Nisam propratio.To se meni odbilo o glavu.
Kada sam ih ja zazivao?
bar 30 kako se pricaTakodje povrsno
Astrologija je osnov mnogo toga.I malo je starija od psihologije, minimum jedno 10 vjekova

Uvek je nas izbor kako cemo odluciti- ma koliko jake okolnosti bile, ma kolika zelja, strast...
Ljubomora.Sto ti se odbilo!? Nisam propratio.
Def.nije sve nas izbor. Saglasna sam.Slazem se sa svim, ali ne mogu da se slozim da je sve nas izbor.
)Kakva ljubomora?Ljubomora.
Klasična.Kakva ljubomora?