Horoskop u izboru partnera

Sad cu da gvirnem, ali u principu, strelac je nekonvencionalan i ne voli da se vezuje. To je to. Dakle, keep it light 😁
Ali pogledaj ovo , tumačenje Venere u Strelcu:
"Ova pozicija Venere ne predstavlja njeno nepovoljno dostojanstvo jer se ovde ne radi o težnji za negacijom nežne i telesne/čulne ljubavi već se radi o tome da se duša ne zadovoljava na ovom nivou nego teži ka ekspanzivnom širenju svoje ljubavi i uzdizanju pojma ljubavi na viši, duhovni nivo. Iz ovog razloga, ovako pozicionirana planeta ljubavi podstiče želju za ostvarenjem dublje emotivne povezanosti sa voljenom osobom u ljubavnom odnosu. Kategorija slobode i kategorija dobra su ideje koje otelovljuju uzvišenu, duhovnu ljubav koja se često postavlja iznad ovozemaljskog niskog i materijalnog uživanja u čulnim predstavama ljubavi."
Što se mene tiče, više pogađa
Ja zamolim da mi ukratko kazu a Paula mi posalje rat i mir, prosireno izdanje...
A vi ostali...nemojte vise da me hvalite ako Boga znate. Vec me sramota samog sebe...
zanimljivo da si pomenuo baš Rat i Mir ) :malav:

Imam jedno pitanjce.
Kako se u zodijaku racuna primarnost kojih planeta, s obzirom da, gravitaciono, Jupiter ima veci uticaj na Zemlju, od recimo Plutona 😁 (oni koji se razumeju u astronomiju ce znati zasto smajli)?
I da li se samo gravitacija i ustrojstvo neb tela po gravitaciji racuna ili jos neka sila?
Takodje da li se uzima u obzir na pr uticaj "mracne mase", onda uticaj galaktickog jezgra i td?
Na pr ako ti je Skorpija u Galaktickom Jezgru, a skakavac u mracnoj masi, onda ces imati ili veliku kitu, ili veliki nos? To bi dalje zavisilo od ostalih kuca, soba, feng shuia i Vishne, Prane Khali, Raktabij itd.

Imam jedno pitanjce.
Kako se u zodijaku racuna primarnost kojih planeta, s obzirom da, gravitaciono, Jupiter ima veci uticaj na Zemlju, od recimo Plutona 😁 (oni koji se razumeju u astronomiju ce znati zasto smajli)?
I da li se samo gravitacija i ustrojstvo neb tela po gravitaciji racuna ili jos neka sila?
Takodje da li se uzima u obzir na pr uticaj "mracne mase", onda uticaj galaktickog jezgra i td?
Na pr ako ti je Skorpija u Galaktickom Jezgru, a skakavac u mracnoj masi, onda ces imati ili veliku kitu, ili veliki nos? To bi dalje zavisilo od ostalih kuca, soba, feng shuia i Vishne, Prane Khali, Raktabij itd.
Ha, ha, pa to nema veze sa fizikom, gravitacijom itd )) . U stvari ti pitaš da li se veća statistička težina daje većim planetama, ali to su argumenti koji važe kada se posamtraju fizička polja. Ovde su očigledno neke duhovne stvari u pitanju, a koje su - ne bih znala reći )

Ha, ha, pa to nema veze sa fizikom, gravitacijom itd )) . U stvari ti pitaš da li se veća statistička težina daje većim planetama, ali to su argumenti koji važe kada se posamtraju fizička polja. Ovde su očigledno neke duhovne stvari u pitanju, a koje su - ne bih znala reći )
Pa ok ako su duhovne, ali koliko vidim zasnivaju se na nekoj nauci. Zvezde, nebeska tela.
A ako ne, onda na cemu? I koji je redosled planeta i zasto?

Back