- Poruka
- 51.813
ma idite madjije... vracam rec "beste bre"
begam sa teme dok se ne otkrije da sam zoofil ili tako nesto
begam sa teme dok se ne otkrije da sam zoofil ili tako nesto
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
neko te hvalio? nisam zamjetilaJa zamolim da mi ukratko kazu a Paula mi posalje rat i mir, prosireno izdanje...
A vi ostali...nemojte vise da me hvalite ako Boga znate. Vec me sramota samog sebe...

Ni ja.....neko te hvalio? nisam zamjetila![]()
Хоћеш да ти сажмем у једној јединој реченици?Ja zamolim da mi ukratko kazu a Paula mi posalje rat i mir, prosireno izdanje...
A vi ostali...nemojte vise da me hvalite ako Boga znate. Vec me sramota samog sebe...
Jel' mora?Хоћеш да ти сажмем у једној јединој реченици?
Не, стварно, скроз једноставно, хештег мајкемиJel' mora?![]()
Ali pogledaj ovo , tumačenje Venere u Strelcu:Sad cu da gvirnem, ali u principu, strelac je nekonvencionalan i ne voli da se vezuje. To je to. Dakle, keep it light![]()
zanimljivo da si pomenuo baš Rat i Mir )Ja zamolim da mi ukratko kazu a Paula mi posalje rat i mir, prosireno izdanje...

Ajde meni popuni.Riba/vodolija
Mesec: Strelac
Venera: Riba
Ajde meni popuni.
Nisam u mogucnosti

Bik/DevicaAjde meni popuni.
Nisam u mogucnosti

Ha, ha, pa to nema veze sa fizikom, gravitacijom itd )) . U stvari ti pitaš da li se veća statistička težina daje većim planetama, ali to su argumenti koji važe kada se posamtraju fizička polja. Ovde su očigledno neke duhovne stvari u pitanju, a koje su - ne bih znala reći )Imam jedno pitanjce.
Kako se u zodijaku racuna primarnost kojih planeta, s obzirom da, gravitaciono, Jupiter ima veci uticaj na Zemlju, od recimo Plutona(oni koji se razumeju u astronomiju ce znati zasto smajli)?
I da li se samo gravitacija i ustrojstvo neb tela po gravitaciji racuna ili jos neka sila?
Takodje da li se uzima u obzir na pr uticaj "mracne mase", onda uticaj galaktickog jezgra i td?
Na pr ako ti je Skorpija u Galaktickom Jezgru, a skakavac u mracnoj masi, onda ces imati ili veliku kitu, ili veliki nos? To bi dalje zavisilo od ostalih kuca, soba, feng shuia i Vishne, Prane Khali, Raktabij itd.
Npr:I ima nešto u tem horoskopu, you can't imagine
Pa ok ako su duhovne, ali koliko vidim zasnivaju se na nekoj nauci. Zvezde, nebeska tela.Ha, ha, pa to nema veze sa fizikom, gravitacijom itd )) . U stvari ti pitaš da li se veća statistička težina daje većim planetama, ali to su argumenti koji važe kada se posamtraju fizička polja. Ovde su očigledno neke duhovne stvari u pitanju, a koje su - ne bih znala reći )
vidi, to je najbolje da pitaš nekog na PDFu Astrologija, ovde se samo zezamo u vezi sa znacima za ljubav i sex. Zaista ti ne bih znala reći i sama se pitam kako i šta.Pa ok ako su duhovne, ali koliko vidim zasnivaju se na nekoj nauci. Zvezde, nebeska tela.
A ako ne, onda na cemu? I koji je redosled planeta i zasto?
Imam dva pitanja za tebe:Mislim, vidi Paula, mozda su gravitoni zapravo tu neka zanimljiva sila. Ionako su neistrazeni. Gravitacija je poprilicno neistrazena oblast zar ne? Tj neobjasnjena.