- Poruka
- 47.378
Ja horore mogu gledati samo kad sam p'jan.
Jel to znači da nemaš *uda da ih gledaš kada si trezan?!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja horore mogu gledati samo kad sam p'jan.
Jel to znači da nemaš *uda da ih gledaš kada si trezan?!
Ma smijem gledati i trijezan, samo ne znam šta mi to treba u životu.
ja msm da tu diskusiju treba na politiku da preneses, ovde je o filmovima.
Ma nije to diskusija,kada neko na horor temi ostavi što mi to treba u životu,morao sam objasniti zašto meni to treba u životu ali pošto ne znam ko je a vidim njegov avatar,obratio sam se njegovom avataru bez želje za diskusijom samo sa kontra pitanjem?Zašto njemu to treba u životu a pritom sam prebacio loptu nazad!
Ja ovo ne bi odgledala ako nista onda zbog covera
The Woman in Black[2012]DVDScr XviD-ETRG naces lako,snimak i vise nego zadovoljavajuc
Pogledaj u Zemlji krvi i mesa,pardon krvi i meda pa ćeš vidjeti šta je smeće od filma,zgrozio sam se!Anđelina dušo drži se glume jer blage veze nemaš o režiranju.Film traje preko 2h o srbima i muslimanima u BIH,stim da su svi Srbi u uniformama a svi muslimani u civilu i veli gospoja pa to je umjetnost!Plači Srbijo!Ne da sam zgrožen nego mi se povraća na ovakve filmove a još volim tu zemlju jer sam se i sam negledao grozota rata ali ovo je smeće!Tako da taj koji pominješ i nije toliko crn kada pogledaš ovaj!Jako je lep ambijent ...sume i planine Skotske ,mozes misliti sta je mene privuklo ...fotografija je ok ,ali mnogo je to malo da bi ovaj film izasao iz minusa!
Ako se mislilo na ovaj film, kopiraću ono što sam već pisala na meni omiljenoj temi ovde. p.s. Pozdrav Deuce.
http://forum.krstarica.com/showthread.php/353139-Kutak-za-obicne-ljubitelje-filmova-!/page4]
Ma smijem gledati i trijezan, samo ne znam šta mi to treba u životu.
Evo dobrih horora, doduse meni se oba dela svidjaju, samo ne znam, citajuci kritike, nekako prvi deo uvek dobija vise simpatije
Mirrors - Ogledala
Mirrors 2 - Ogledala 2
ua za avatar pederu
Evo dobrih horora, doduse meni se oba dela svidjaju, samo ne znam, citajuci kritike, nekako prvi deo uvek dobija vise simpatije
Mirrors - Ogledala
Mirrors 2 - Ogledala 2
Izgleda da se reziseri uvek ponadaju da ce sledeci pokusaj biti jos bolij, ali kako se kaze Original je samo jedan
Evo jos jednog koji se meni jako dopao
The Unborn - Nerođena
Mislis na mirrors?![]()
Da mislila sam na Mirrors i preporucila jedan film, kad god se setim nekog ili vidim, ja cu ostaviti, naravno ako mislim da je vredan preporuke
Mozda recimo ovaj... Don't Be Afraid of the Dark - Ne plaši se mraka
![]()
zar je :" Don't Be Afraid of the Dark " toliko los ?
ja ga sad skino :-)
meni je ovo jedan od strasnijih HORORA..onako da uradi gledaocu ono sto treba..da ga isprepada...
drugi deo je takodje OK..ali prvi je ipak bolji.
![]()