pajce 1205
Poznat
- Poruka
- 9.577
30 days of the night-FANTASTICAN,....drugi deo-jedan od najgorih nastavaka ikada
drug deo jeste van ocekivanja..ja sam ocekvao opet dosta klanja...nesto fali tu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
30 days of the night-FANTASTICAN,....drugi deo-jedan od najgorih nastavaka ikada
drug deo jeste van ocekivanja..ja sam ocekvao opet dosta klanja...nesto fali tu
hahaha,ovaj mi je u top 1 vukodlakamada ipak titulu krajeva horora p meni nose VUKODLACI, ili lajkoni, kako kome odgovara
ima tu promasenih filmova...ali ipak jedan je medju top deset na ovu temu..steta sto nema drugog dela
DOG SOLDIERS
![]()
hvala , odgledao prvu scenu (razbijanje zuba ) ostalo cu danas !nije toliko los,ali meni nije horor
o ,prle...daj neki dobar o vukodlacima ,meni se cini da sam ih sve odledao od 70 -te .pa do danas ?hahaha,ovaj mi je u top 1 vukodlaka![]()
o ,prle...daj neki dobar o vukodlacima ,meni se cini da sam ih sve odledao od 70 -te .pa do danas ?
jel moze neka top 20 filmova o vucima ,koje smatras dobrim ?
![]()
pajce trebalo bi da izmenis potpis, pre svega sto nije u redu prema toj osobi a msm da to nije ni dozvoljeno....
- ne znam da li je dozvoljeno i ono na sta pokazuje crvena strelica. Niko ne sme svojatati forum kao da je negova imovina pa samim tim nekome naredjivati da napusti temu.
a sad da pregledam sta si ti stavio
hvala puno .zadnja 2 naslova nisam ni znaoja sam fan LAJKONA...ali tu je sve sve odgledalo verovatno....
evo par komaTa
1. Stiven King : Silver Bullet, stariji
2 .Joe Dante : The Howling, stariji
3 .John Fawcett : Ginger Snaps 1, 2
4. John Elder, OLiver Reed :The Curse Of The Werewolf, stara verzija iz 70 ih g.
5. Len Kabasinski : The Curse Of The Werewolf, nova verzija (2006)
6. *** : The Lycanthrope (2007)
naravno nisam spomenuo ove klasike koje svako zna...Dzek Nikolson, WOLF, tako nekako..Americki Vuja u Londonu...onda ovaj Novi sa Benisiom Del Torom i Entonije Hopkinsom itd...
hvala puno .zadnja 2 naslova nisam ni znao
izgledaju super !!!!
odgledao Don't Let Him In (2011) http://www.imdb.com/title/tt1400515/ pisem o njemu samo da bih vas obavestio da ga zaobidjete obavezno,inace film nije vredan pomena..niskobudzetno,tupavo sr.anje koje bruka horor zanr
Slazem se, ali ono je mozda receno kroz salu...
A pregledaj, rado cu dati komentar ako te interesuje neki...
hvala..najvise me iznervira kada vidim kao dobar plakat koji mi uliva poverenje...pa skinem film...titl..spakujem sve lepo...zauzmem busiju...smanjim svetla i onda vidim da je film "visoko niskobudžetan". Nista gore nego od takvih horora.
zaobićići ćemo ga...a ostalim preporuciti ako nisu gledali a sumnjam da nisu..ova dva za danas...
dobar film..radnja...akcija...The Thaw (2009)
jeza...radjen prema istinitim dogadjajima...tera nas da se zamislimo. DOBAR FILM
Death of a Ghost Hunter (2007)
![]()
kaže se "u šali pa privali..."
možda se i ja šalim..sve ERE vole da se šale.
sve sam gledao...Apolo mi se nesto i ne svidja...osim ovoga 11.11. sta je to, kakav je...
ljudi odgledao sam Rosewood Lane (2011) http://www.imdb.com/title/tt1840388/ do pola,veceras cu da nastavim,film me odusevio.zanimljiv je i prica je drugacija nije radjena na neki kalup.decko-raznosac novina uznemirava jednu zenu koja se doselila u kucu gde joj je ziveo otac a komsije ga se plase i maximalno ga izbegavaju jer je on ustvari neka utvara