milkokv
Ističe se
- Poruka
- 2.719
Jel to preporuka?!
pa jeste,s obzirom kakvih sve krseva od filmova ima ovaj i nije tako los
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel to preporuka?!
The Innkeepers (2011) 8/10 (3-)
cek sad,kako si ga odgledao kad jos nije izasao???
posto slučaja
Izašao je,ne znam kako skidaš filmove ali ja što izbacim bude i prevod izbačen,jer iskreno engleski razumijem sasvim pristojno ali prosto ne želim da se naprežem oko prevoda,tako da ono što izbacim da sam pogledao ima i prevod i dvd/rip ako te interesuje poslaću ti link!Naravno kod mene dobri stari torrent cucla 24h dnevno bez prestanka,moja lista za skidanje je trenutno 250 filmova,od toga se dnevno skine između 5 i 10 zavisno od veličine,često dodam nove filmove tako da se lista uvjek vrti oko 200 filmova.Nema da fali!![]()
Kyôfu aka The Sylvian Experiments(2010) 7/10 (2+)
Teško je objasniti zašto mi ovaj,po mnogim kritičarima najjezovitiji japanski horor u poslednje vrijeme,nije sjeo.Da li zbog one stare teze kada ga rusi i japanci zakomplikuju baš ga zakomplikuju,prva stvar koja mi se nije svidjela je izuzetno teško hvatanje likova,trebalo mi je više od pola sata da se upoznam sa likovima i da se pokušam uživiti u film a to me užasno nervira.Inače obožavam kada se ubaci dobar SF dodatak u horor ali ovaj mi nikako nije sjeo,nekakve maglice u vidu duhovnog stanja kao Kasper kod mene ne pali.Kraj je interesantan i dubokouman i ustvari dovodi u pitanje cijeli film,daje odgovor na pitanje zašto je sve tako glupo i bolesno izopačeno za vrijeme trajanja filma.Ali to mi nije bilo dovoljno,od mene prolazna ocjena i upozorenje da su pojedine scene kao npr. otvaranje lobanje bez anestezije bolesno bolesne,kada bolje razmislim nisam pogledao niti jedan japanski film a da za naše shvatanje bolesnog nije bolestan!Ala sam ga zakomplikovao sada kao japanac koji čita rusku književnost i pokušava da je protumači!![]()
Izasao,mislim da smo ga komentarisali jos u staroj temi...Uzasan,spor,dosadan,nema radnju uopste...
Jaaaao ja sam odgledala i taj i onaj drugi sa istim nazivom, ne zna se koji je vece sranje.http://3.***************/-z6NY--QjRgs/TsZ1q1hvjFI/AAAAAAAABDU/WCuv5nnNzwY/s400/56558766970622733496.png
Zeleci da skinem film s istim nazivom,ali ne OVAJ zeznuh se i skinuh ga misleci da je jedan drugi...Boze spasi me...
1/10
Jaaaao ja sam odgledala i taj i onaj drugi sa istim nazivom, ne zna se koji je vece sranje.
Izasao,mislim da smo ga komentarisali jos u staroj temi...Uzasan,spor,dosadan,nema radnju uopste...