Horarna astrologija

MOje pitanje je hocu li ostati sama ili cu se nekada udati , iako predstoji udaja kada ?

Evo horarne karte mog pitanja

http://i56.tinypic.com/35n0c9w.gif

Voljela bih cuti sto vise vasih misljenja u vezi ovog mog pitanja, unapred puno puno hvala
vsa pomoc ce mi puno znaciti

Nisam nipošto stručnjak (dapače, učim se tek astrologiji), no ovako odoka mi ne djeluje kao pozitivan odgovor (nije baš pametno postavljati ili-ili pitanja). Ti si Mars, veza je Venera, a oni su separacionom aspektu. Pošto je nedavno (23.5.) bila konjunkcija, moguće je da je bila neka prilika koja je propuštena.
Usto, Mars je u Biku gdje je ne osjeća nimalo dobro, pod vlašću egzaltirane Venere, u njenoj prvoj kući, a ona se od njega odmiče. Ako imaš partnera, po ovome si ti puno više skoncentrirana na njega nego on na tebe, a i više te fizički privlači.
Horar se radi na period od 6 mjeseci, pa tada možeš ponovno postaviti pitanje, ali za taj period vrijedi odgovor -ne.

Pametniji i iskusniji, ispravljajte me :D

Evo i mene sa jednim pitanjem :)
Da li cu uci u vezu sa deckom koji mi se svidja vec par meseci?
26.05.2011.
18:37
Podgorica

Hvala :)

S obzirom da sam dobila pozitivnu ocjenu prethodnog horara, odvažiti ću se odgovoriti i na tvoje pitanje jer je karta jako slična.

Tvoja karta:
http://tinypic.com/view.php?pic=23kc7bn&s=7

Dakle, odgovor je isti kao i mileni, NE, jer su signifikatori identični i u istoj situaciji; ti si Mars, on je Venera. Tebe on privlači više nego ti njega, te se on polako odmiče od tebe. Međutim, u tvojoj je karti Mjesec, tvoj drugi signifikator, u boljem položaju, u Ribama, sposobniji izraziti svoju prirodu, tj emocije, pa vjerujem da ćeš se relativno dobro nositi sa ovom situacijom.
Sretno!

Badi možeš li i meni pogledat kad budeš imala vremena ja sam već postavila pitanje prije na stranici....
Hvala puno...:)

Sorry, malo je to komplicirano pitanje za mene. Zaista ne znam ni koji bi tu bili signifikatori. Uostalom, postavila si 2 pitanja u jednom, što isto nije pametno raditi ;)
In any case, bolje da ovo netko drugi, iskusniji, preuzme.

Da li ću ući u vezu s dečkom koji mi se sviđa već neko vreme(par meseci)?
Trenutno je u inostranstvu, a nisam ni sigurna da li će me kontaktirati kad se vrati, ipak smo neobavezni(kad god došao dobrodošao) prijatelji. Nije bilo ničega između nas na fizičkom nivou. Samo prijateljsko divljenje i podrška u teškim situacijama, međusoban oslonac.
10.01-2012. Beograd,
02h 5minuta http://i40.tinypic.com/1z5288g.gif

Poslednja izmena:
Sta on misli o meni?
I imam jedno podpitanje :) Ako bi neko mogao da mi pomogne. Dakle, ja imam decka, ali pitanje je vezano za jednog drugog decka. Da li se onda on gleda kao 7. kuca, s obzirom na to da neko vec 'zauzima' to mesto? Ili to nema veze jer ga ne pominjem u pitanju? Hvala:)
34gu0zk.jpg

Meni se ta horarna bas i nije pokazala kao istina. Pre neki dan sam postavila pitanje da li cu se taj dan videti sa jednom osobom. Od aspekata nikakve aplikacije izmedju vladara, cak ni mesec kao kosignifikator nije imao nikakav aspekt a ne samo da sam se taj dan videla sa tom osobom, neko smo sate proveli zajedno tako da...izes horarnu.

E, meni je horarna pomogla veoma. Pokazala naprosto i pogodila u srž. I biti svega. Jedino mi se vreme pokazalo drugačijim i nije se potrefljavalo tada, ali se lično uverih u preciznost i mogućnost iste. Mozda jeste off topic, nemam nikakvo pitanje, ali eto da se upišem i da napišem da je jasno pružila uvid u sve. Jasno, precizno. Istinito. Meni bejaše fascinantno. Preporučujem svakome. ♥

Ako je tema jos uvek aktivna, da li bi se moglo postaviti pitanje u vezi zdravlja? Znači, pitanje je bilo, hoću li ozdraviti i kada? Sistem je Regiomontanus, podatke sam učinila nevidljivima, vreme, grad i tako to, ne zamerite. nadam se da nije problem.Sunčani znak je u pitanju otišao u Blizance a podznak je u Devici. Eto, čisto zbog aspekata, da li napreduje ka boljem, ili će još proteći Dunavom, što se kaže ovakvo zdravstveno stanje. Ako karta nije radikalna , recite, postaviću novu. Hvala puno ako neko bude imao volje, želje i strpljenja da pogleda. Hvala Vam unapred. ♥

Moze li meni neko da kaze kada je prva u lavu a sedma u vodoliji...ljubavno pitanje, koji se signifikatori i kosignifikatori uzimaju? Da lii Mesec i Venera za pitaca (jer sam zensko) a Saturn i Sunce za sedmu ili kako? Bila bih zahvalna ako moze neko strucan da odgovori:)

Ljubav je peto polje, odatle polazis. Ukoliko je neka planeta polozena u isto donosi desavanja na polju ljubavi po svojoj prirodi i aspektima koje gradi sa drugim telima. U znaku i polju gde se nalazi vladar petog tamo je ljubav usmerena, sedmo vezano za brak i partnerske odnose, vladara i suvladara.

Moze li meni neko da kaze kada je prva u lavu a sedma u vodoliji...ljubavno pitanje, koji se signifikatori i kosignifikatori uzimaju? Da lii Mesec i Venera za pitaca (jer sam zensko) a Saturn i Sunce za sedmu ili kako? Bila bih zahvalna ako moze neko strucan da odgovori:)
Zavisi kakvo ljubavno pitanje... ako pitaš za zabavljanje (ne kažeš s kim), gledao bih peto. Ako se radi o konkretnoj osobi, to je uvek sedmo. Čak i kada ti ta osoba nije trenutni partner. :p Vladarstva gledaš po TA.

Lako peta.

Tvoje pitanje nije bilo da li on oseca nesto prema tebi.

Ljubavno pitanje moze znaciti mnogo toga:) Bila jee vezano za to da li oseca nesto prema meni. I radilo se o konkretnoj osobi, kao sto kaze Misa:) I nije trenutni ljubavni partner:) Dakle sedmo:) Ali zapravo, ja uopste nisam pitala koje polje se gleda, jer to znam. Pitala sam sta se gleda kada sedma pocinje U jarcu ili vodoliji.

Back