Horarna astrologija

S obzirom da sam dobila pozitivnu ocjenu prethodnog horara, odvažiti ću se odgovoriti i na tvoje pitanje jer je karta jako slična.

Tvoja karta:
http://tinypic.com/view.php?pic=23kc7bn&s=7

Dakle, odgovor je isti kao i mileni, NE, jer su signifikatori identični i u istoj situaciji; ti si Mars, on je Venera. Tebe on privlači više nego ti njega, te se on polako odmiče od tebe. Međutim, u tvojoj je karti Mjesec, tvoj drugi signifikator, u boljem položaju, u Ribama, sposobniji izraziti svoju prirodu, tj emocije, pa vjerujem da ćeš se relativno dobro nositi sa ovom situacijom.
Sretno!
Hoću li dobiti mobitel do 01.12.2021 12:48 Osijek karta

Prilozi

• Screenshot_2021-07-30-12-46-51-205_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2021-07-30-12-46-51-205_com.android.chrome.jpg
    89,4 KB · Pregleda: 10
Vidim da ovde takve teme nema.
Ovde mozete postavljati svoja horarna pitanja,za to je potrebno ostaviti datum,tacan minut i sat i mesto u trenutku postavljanja pitanja.
Ako zelite sami da uradite kartu trenutka kada ste postavili pitanje,vazno je samo koristiti regiomontaus sistem kuca.
Pitanja trebaju biti sto odredjenija i jasnija.Kratko i jasno.
Pa izvolite..
Hoću li se odseliti od obitelji do 01.12.2021 15:00 Osijek

Pa da - ali ne mora niti da 10 puta postavi jedno te isto pitanje. Ovdje nitko ne mora nikome odgovoriti (ja se ne razumijem zaista u horar - to mi je stvarno špansko selo) - ali ne razumijem čemu postavljati jedno te isto pitanje ako već vidiš da ti na ono prvo nitko nije odgovorio.:think:

Back