Hoću li dobiti mobitel do 01.12.2021 30.07.10:52 OsijekNapisao Dž. Froli, vrlo čitljivo i zanimljivo i praktično.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hoću li dobiti mobitel do 01.12.2021 30.07.10:52 OsijekNapisao Dž. Froli, vrlo čitljivo i zanimljivo i praktično.
Hoću li dobiti mobitel do 01.12.2021 12:48 Osijek kartaS obzirom da sam dobila pozitivnu ocjenu prethodnog horara, odvažiti ću se odgovoriti i na tvoje pitanje jer je karta jako slična.
Tvoja karta:
http://tinypic.com/view.php?pic=23kc7bn&s=7
Dakle, odgovor je isti kao i mileni, NE, jer su signifikatori identični i u istoj situaciji; ti si Mars, on je Venera. Tebe on privlači više nego ti njega, te se on polako odmiče od tebe. Međutim, u tvojoj je karti Mjesec, tvoj drugi signifikator, u boljem položaju, u Ribama, sposobniji izraziti svoju prirodu, tj emocije, pa vjerujem da ćeš se relativno dobro nositi sa ovom situacijom.
Sretno!
Hoću li se odseliti od obitelji do 01.12.2021 15:00 OsijekVidim da ovde takve teme nema.
Ovde mozete postavljati svoja horarna pitanja,za to je potrebno ostaviti datum,tacan minut i sat i mesto u trenutku postavljanja pitanja.
Ako zelite sami da uradite kartu trenutka kada ste postavili pitanje,vazno je samo koristiti regiomontaus sistem kuca.
Pitanja trebaju biti sto odredjenija i jasnija.Kratko i jasno.
Pa izvolite..
Dodji 02.12.2021. pa nam javi?Hoću li se odseliti od obitelji do 01.12.2021 15:00 Osijek
Šta ako nisam onda ništa zanimljivo.Mene ovo ozbiljno zanima.Dodji 02.12.2021. pa nam javi?
Mozes kod mene u goste ako si zgodna.
Ovo za goste?Šta ako nisam onda ništa zanimljivo.Mene ovo ozbiljno zanima.
necesHoću li dobiti apartman do 2022 15:49 Osijek
Kako ti znaš da neću
Kako ti znaš šta hoću dobiti šta ne.
Ona je vidovitaKako ti znaš šta hoću dobiti šta ne.
Gdje se može postaviti pitanje vezano za zdravlje.Možeš li i meni pogledati hoću li dobiti mobitel do 01.12.2021 vrijeme pitanja 10:50 Osijek
Hoće li mi se zdravlje poboljšatiHocu li biti u vezi sa deckom koji mi se svidja vec duze vreme?
01.08.2011 13:45h Krusevac.
Hvala unapred.
Ne@Žiža25 imam pitanje za tebe
Jel ti nekad odgovore na ova pitanja u pp?
AhaNe odgovore mi u pp ni ovdje