Horarna astrologija

Da li cu uskoro uci u vezu? Beograd, 09:41, 1.7.2010.

Nemam pojma kako se to gleda da li neko ide u susret... Da li je to i dalje 7. polje ili kako?
Pliz, stavite krace objasnjenje ako vas ne mrzi kad mi pogledate ;) :*

da ja onda drugačije postavim pitanje,
imamo jednog dječaka, trudna sam već 5 mjesec,
kog pola će biti i hoću li imati više djece?
15.02.2010 13:22,Doboj

Horarna karta:
http://yfrog.com/2dhorarxg

Vl.asc-ta MO,mesecev dispozitor,vl.5.polja su zenske planete u zenskom,dvotelesnom i plodnom znaku,sve ukazuje na zensko dete.
Takodje,svi pokazatelji idu u prilog tome da mozes imati vise dece.

Jesi li bila na ultrazvuku,sta kazu doktori za pol bebe?:)

idem početkom marta, javljam obavezno šta je rekao:)
mada moj sin svima govori da mama u stomaku ima seku:lol:

samo da javim da je djevojčica:heart::heart::heart:
nisam ni znala dok se nisam porodila:D

Da li mi neko ide u susret?
http://img577.imageshack.us/img577/3677/buducnost.gif

Asc.na 25`Device.
ja sam Merkur na 27`Skorpije i Mesec na 26`Skorpije.

"Neko" ??? je Jupiter retro na 23`Riba i Sunce na 15`Skorpije.
Merkur i Jupiter su povezani trigonom ali je separacija u pitanju. Jupiter retro govori o nekom ko je bio deo moje proslosti, jel tako? I Jupiter uskoro(19-og Novembra) krece direktno. Sunce je u terminu Merkura za pocetak, iako nemaju direktno povezivanje, ovo pokazuje nakolonost ili da smo bili prijatelji.
Mesec ili moja osecanju su u padu i poslednja aplikacija je bila sa Ju. Ali Mo uskoro prelazi u Strelca(promenljiv znak) i znak Merkurovog izgona, pa cu mozda promeniti misljenje..mozda se encu vise osecati ovako. Sem direktnog povezivanja separacija, Mesec i Jupiter nisu povezani ni preko termina, tripliciteta ni lica. U stvari Jupiter je u znaku Mesecevog tripliciteta. ali opet kako je separacija pokazuje ono sto se desilo izmedju dve osobe, da se razvijao nekakav jako pozitivan odnos i prijatan. Ali Mesec se sada lose oseca, zbog necega.
Sunce je povezano samo sa Jupiterom direktnom aplikacijom za 9 mesecevih jedinica. A sa Merkurom je povezan preko termina, iako se onda Sunce i Me postuju i prijatelji su, Sunce je i dalje u znaku Mescevog pada, pa pokazuje da mu nesto smeta u osecanjima prema Me ili prema MO, neki postupak ili ponasanje?

Emilly da li bi mi pomogla? Sta je ovde odgovor, ide mi neko u susret..ili?

Poslednja izmena:

Ti si merkur i mesec, on je jupiter i sunce. Kako se ti pitas da li on ide u susret, pitanje implicira da mislis da ga nisi upoznala tako da bi prvi kontakt tvog signifikatora sa "muskom" planetom mogao da donese pozitivan odgovor.

Oba signifikatora prve kuce (tebe) su u separaciji sa njim (jupiter u sedistu i na DCu) -gospodina si (relativno skoro) vec upoznala. Razlog zasto ga nisi prepoznala je mesec u padu, ali i postavka njegovih planeta. Dakle prema dostojanstvima ti se njemu nisi dopala, te verovatno zato i pitas -niste se "prepoznali".
Prvi aspekt meseca je sa merkurom -postoji prenos svetlosti sa jupitera na merkur -postojace ponovni kontakt izmedju tebe i ove osobe. S obzirom na dostojanstva ovde postoji mogucnost, ali ishod nece biti pozitivan.

Ti si merkur i mesec, on je jupiter i sunce. Kako se ti pitas da li on ide u susret, pitanje implicira da mislis da ga nisi upoznala tako da bi prvi kontakt tvog signifikatora sa "muskom" planetom mogao da donese pozitivan odgovor.

Oba signifikatora prve kuce (tebe) su u separaciji sa njim (jupiter u sedistu i na DCu) -gospodina si (relativno skoro) vec upoznala. Razlog zasto ga nisi prepoznala je mesec u padu, ali i postavka njegovih planeta. Dakle prema dostojanstvima ti se njemu nisi dopala, te verovatno zato i pitas -niste se "prepoznali".
Prvi aspekt meseca je sa merkurom -postoji prenos svetlosti sa jupitera na merkur -postojace ponovni kontakt izmedju tebe i ove osobe. S obzirom na dostojanstva ovde postoji mogucnost, ali ishod nece biti pozitivan.
Da samo sto nikoga nisam upoznala u skorije vreme. Veza koja je trajala mesec dana od sept.s 15 prekida do oktobra, i to je to. Ne mogu da ne znam ako sam nekoga upoznala, ne izlazim jednostavno, i to je to. Hvala na odgovoru, lepo zamisljeno. Eto i moj feedback, odmah.
P.S.Ne mora da implicira da mislim da ga nisam upoznala. Takvo pitanje sam postavila i pre godinu dana, u periodu retro Marsa, koji je predstavljao osobu sa DC, pozitivan ili potvrdan odgovor, i da nakon par meseci je poceo da mi se javlja decko s kojim sam bila 4-5god., ali to ne znaci da sam bila odusevljena.

Poslednja izmena:
prvi put čujem za to...
i šta se dešava ako to pitanje postavi recimo sada? šta je važeće, pošto joj niko ne odgovara?

E vidiš, tu postoje dve struje... jedna struja astrologa misli da je relevantan momenat postavljanja pitanja (tad se uzima i mesto pitača, jer se za njegovu karmu vezuje tumačenje), druga struja smatra da se uzimaju u obzir podaci astrologa (datum i vreme kada se astrolog zianteresovao za pitanje, tj. uzeo da ga tumači.. kao i mesto naravno). to bi bolje objasnila Emilly, pošto se ja nisam bavila horarcima.
Da, za to vreme i mesto se pravi karta ,ali se tumači samo u kontekstu tog određenog pitanja. Jedna karta, jedno pitanje. To je ukratko to :).

Back