Da li cu biti postavljena za sudiju?
Nis 14.6.2010. 13,26.
Nis 14.6.2010. 13,26.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da ja onda drugačije postavim pitanje,
imamo jednog dječaka, trudna sam već 5 mjesec,
kog pola će biti i hoću li imati više djece?
15.02.2010 13:22,Doboj
Horarna karta:
http://yfrog.com/2dhorarxg
Vl.asc-ta MO,mesecev dispozitor,vl.5.polja su zenske planete u zenskom,dvotelesnom i plodnom znaku,sve ukazuje na zensko dete.
Takodje,svi pokazatelji idu u prilog tome da mozes imati vise dece.
Jesi li bila na ultrazvuku,sta kazu doktori za pol bebe?![]()
idem početkom marta, javljam obavezno šta je rekao
mada moj sin svima govori da mama u stomaku ima seku![]()
samo da javim da je djevojčica
nisam ni znala dok se nisam porodila![]()
Da samo sto nikoga nisam upoznala u skorije vreme. Veza koja je trajala mesec dana od sept.s 15 prekida do oktobra, i to je to. Ne mogu da ne znam ako sam nekoga upoznala, ne izlazim jednostavno, i to je to. Hvala na odgovoru, lepo zamisljeno. Eto i moj feedback, odmah.Ti si merkur i mesec, on je jupiter i sunce. Kako se ti pitas da li on ide u susret, pitanje implicira da mislis da ga nisi upoznala tako da bi prvi kontakt tvog signifikatora sa "muskom" planetom mogao da donese pozitivan odgovor.
Oba signifikatora prve kuce (tebe) su u separaciji sa njim (jupiter u sedistu i na DCu) -gospodina si (relativno skoro) vec upoznala. Razlog zasto ga nisi prepoznala je mesec u padu, ali i postavka njegovih planeta. Dakle prema dostojanstvima ti se njemu nisi dopala, te verovatno zato i pitas -niste se "prepoznali".
Prvi aspekt meseca je sa merkurom -postoji prenos svetlosti sa jupitera na merkur -postojace ponovni kontakt izmedju tebe i ove osobe. S obzirom na dostojanstva ovde postoji mogucnost, ali ishod nece biti pozitivan.
9 meseci posle začeća.
neki dan tamo, ili ovamo...
(rodila si se 2011???)
Ovo je horar, uzima se vreme trenutka postavljanja pitanja,
prvi put čujem za to...
i šta se dešava ako to pitanje postavi recimo sada? šta je važeće, pošto joj niko ne odgovara?
i karta se crta kao običan natal? gledaš polja koja se odnose na pitanje? ili se cela karta odnosi na ključno pitanje?