Ne@Žiža25 imam pitanje za tebe
Jel ti nekad odgovore na ova pitanja u pp?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne@Žiža25 imam pitanje za tebe
Jel ti nekad odgovore na ova pitanja u pp?
Može li mi netko reći hoćemo li biti u vezi 01.12.1992 22:15 Osijek 25.05.1992 sat rođenja ne znam.vrijeme pitanja 14:17 Osijek@Petra_9
Ne treba joj tvoja karta vec karta trenutka kada si postavila pitanje![]()
Eto takoPa da - ali ne mora niti da 10 puta postavi jedno te isto pitanje. Ovdje nitko ne mora nikome odgovoriti (ja se ne razumijem zaista u horar - to mi je stvarno špansko selo) - ali ne razumijem čemu postavljati jedno te isto pitanje ako već vidiš da ti na ono prvo nitko nije odgovorio.![]()
Šta ako nije odgovorio briga me očito nitko tu ne odgovara.Eto tako
Da baš je Vidovita.Ona je vidovita
Eto tako zašto ne bi postavljala pitanja ista.Pa da - ali ne mora niti da 10 puta postavi jedno te isto pitanje. Ovdje nitko ne mora nikome odgovoriti (ja se ne razumijem zaista u horar - to mi je stvarno špansko selo) - ali ne razumijem čemu postavljati jedno te isto pitanje ako već vidiš da ti na ono prvo nitko nije odgovorio.![]()
Mene zanima hoćemo li biti u vezi ja i simpatija 18.05.2024. 14:36 Osijek ako može odgovor.Vidim da ovde takve teme nema.
Ovde mozete postavljati svoja horarna pitanja,za to je potrebno ostaviti datum,tacan minut i sat i mesto u trenutku postavljanja pitanja.
Ako zelite sami da uradite kartu trenutka kada ste postavili pitanje,vazno je samo koristiti regiomontaus sistem kuca.
Pitanja trebaju biti sto odredjenija i jasnija.Kratko i jasno.
Pa izvolite..
Može kako ne bi moglo.Kako bi joj neko odgovorio u pp kad ne moze da joj se posalje poruka...
on se oseća lose-dakle izgubio je na samopouzdanju-moguce da je prijatan i druzeljubiv-i učtiv ali da je trebao možda da bude nešto odlučno ili je sad u takvoj fazi.Dakle moguće da je naklonjen umetnosti lepim stvarima ali moguće da ima nekog vec-neki odnos koji mu čini sve teško-partnerku koja jednostavno je ili starija ili tako nesto-suvise ozbiljna,stroga-zahtevna sa kojom mora da bude ili mu neko tako govori i slicno.Ti tu dolaziš kao neka osoba koja i inače ima sreće u zivotu-ali sad kao da se nešto zakocilo.Dakle rekla bih da će biti tu druzenja-moguce da ćete biti zajedno samo da se on reši te veze koju moguće ima.Ako je sam onda izvini-tumacenje mi je pogrešno.Ako bi mogao netko odgovoriti hoćemo li biti u vezi simpatija i ja
Da on je ostavio seen prije dva tri mjeseca meni 2024 a u četvrtom mjesecu se iznenadilo na moju poruku a u petom mjesecu ostavio seen.on se oseća lose-dakle izgubio je na samopouzdanju-moguce da je prijatan i druzeljubiv-i učtiv ali da je trebao možda da bude nešto odlučno ili je sad u takvoj fazi.Dakle moguće da je naklonjen umetnosti lepim stvarima ali moguće da ima nekog vec-neki odnos koji mu čini sve teško-partnerku koja jednostavno je ili starija ili tako nesto-suvise ozbiljna,stroga-zahtevna sa kojom mora da bude ili mu neko tako govori i slicno.Ti tu dolaziš kao neka osoba koja i inače ima sreće u zivotu-ali sad kao da se nešto zakocilo.Dakle rekla bih da će biti tu druzenja-moguce da ćete biti zajedno samo da se on reši te veze koju moguće ima.Ako je sam onda izvini-tumacenje mi je pogrešno.
On je imao neku vezu,ta zena ili devojka se poigrala sa njim I to mu je bilo iscrpljujuce,dakle cak I kao usputna veza I zabava ona je trazila mnogo.Da on je ostavio seen prije dva tri mjeseca meni 2024 a u četvrtom mjesecu se iznenadilo na moju poruku a u petom mjesecu ostavio seen.