Horarna astrologija

Da li cu se pomiriti sa deckom sa kojim sam bila dvije god u vezi tj da li cemo opet ostvariti normalnu vezu ili je to kraj...ili postoje li sanse da sa deckom koji mi se dopada neko vrijeme ostvarim neku vezu ?ja sam zbunjena ,ali mi se dopadaju obojica :D
21.03.2010 01:36 Danilovgrad

da li cu ponovo biti u vezi sa devojkom s kojom sam skoro raskinuo
26.3.2010
22;02
petrovac
crna gora
emili plis da li ce mogi odgovor

Ti si pretst.MA na 1*lava i MO na 21*lava.
Ona je pretst.VE na 24*ovna.

MO ide u aplikaciju ka VE,sto znaci,hocete,bicete ponovo zajedno,vec sam ti rekla.
Ona je jako zagrejana za tebe ali ocekuje da je osvajas i da joj se udvaras.
Otprilike kroz tri nedelje do tri meseca najkasnije..

Da li cu se pomiriti sa deckom sa kojim sam bila dvije god u vezi tj da li cemo opet ostvariti normalnu vezu ili je to kraj...ili postoje li sanse da sa deckom koji mi se dopada neko vrijeme ostvarim neku vezu ?ja sam zbunjena ,ali mi se dopadaju obojica :D
21.03.2010 01:36 Danilovgrad

Majo,astrocom ne izbacuje Danilovgrad,ima li mozda neki drugi naziv tvoj grad?

Da li ce mi put doneti promenu na bolje u odnosu sa muskom osobom sa kojom se vec duze strpljivo odmeravam?
Beograd,
17.04.2010
18h 21min

Sto bi bilo iznenadjujuce...ali ne i za promenu, uvek je iznenadjenje. :cool: Ali ajde "Nada pobedjuje iskustvo...masta jaca od znanja...snovi jaci od cinjenica...prijateljstvno jace od daljine...a ljubav jaca od smrti!" kad se ljudi vole, ali se i igraju ;)
Hvala Emilly, ako nadjes vremena, maste i svega po malo...dovoljno htedoh reci.:kiss::kiss:

A posto je ovo delom i ljubavno pitanje ja cu pokusati bar da pocnem, ali kao sto znas emilly nisam spremna jos za "tvoju struku" kad nabavim literaturu imacu i strpljenja, bar toga uvek imam, ali evo.
Ako sam dobro videla Asc na Vagi, Venera u Biku, za pocetak dobro, i dobro je to sto vladar Dc ima povezanost sa Mesecom-svetlom, sekstil cini mi se. Ali sto se tice aplikacija drugog svetla koje je egzaltirano u Ovnu, znaci li to recepcija posto je Mars u Lavu, ali su i u kvadratu jer to negativno ili je samo akcija tj."kapisla"? Mesec mislim da ima prvu aplikaciju sa Marsom egzaktno, pa sa Jupiterom i to kvadrat, i onda tek sa Suncem sekstil pravi.
Ali ne i povezanosti izmedju Asc i DC...a i ne znam koje kuce da gledam...
:(

Poslednja izmena:
Fenix,imam problem sa ADSL-om,ne znam kad cu ga resiti,ja se nadam do ponedeljka,utorka najkasnije inace cu da odlepim!:dash:
Sad nisam kod kuce i nemam tabele koje su mi potrebne,tako da ces morati da se strpis koji dan..:roll:

Fenix,imam problem sa ADSL-om,ne znam kad cu ga resiti,ja se nadam do ponedeljka,utorka najkasnije inace cu da odlepim!:dash:
Sad nisam kod kuce i nemam tabele koje su mi potrebne,tako da ces morati da se strpis koji dan..:roll:
E hvala, ali sad kad sam ga postavila hajde nema veze jer ja mozda u medjuvremenu odem, ko zna, utoliko bolje ako se vratim a ono negativan odgovor. Ali Ti u svakom slucaju ako uspes da sredis problem odgovori. :bye:

Da li cu stupiti u brak sa sadasnjim partnerom i kada?
19.4.2010.Beograd, 9 48
Hvala

Cisto sumnjam, ti si Mesec, on je Sa rx. Mesec ima aspekt sa Saturnom i to je kvadrat. Sa Juznim cvorom u 1 kuci i Mesecom u 12, cak i ako do toga dodje mozes se pitati sta mi je to trebalo. Njegov vladar rx govori o tome da je on poceo da menja misljenje i o tebi i o mogucem braku, povlaci se. Mesec je nesretnoj 12 kuci ne nagovestava sretan ishod. Takodje vladar 4 kuce, koja govori o tome kako ce se zavrsiti to sto pitas je Me rx, sto znaci napretka nema, povratak na staro, znaci i dalje zabavljanje.

Cao Emili!
Volela bih da mi pomognes oko tumacenja mog horarnog pitanja,jer sam pocetnik neznam mnogo ali potrdicu se!!
Pitanje koje me muci je
Hocu li uspesno poloziti diplomski na faxu?
08.05.2010 u 12.10 BG

E sad ja sam prevstavljena Asc koji je u Lavu ,Sunce otislo u X kucu u konj.sa MC /Bik
ovo samo po sebi bi trebalo da znaci moje nestoo centralno, vazno za mene naki uspeh,
IX polje (kao polje viseg obrazovanje) je u Ovnu neka akcija ,desavanje a dispozitor Mars otisao u XII kucu /Lav, i to na 15 st.(kraljevski stepen)
Mars i Sunce u sep. kvadratu - Kvadrat bi trebao da da polozen ispit ali to u XII kuci.....
Neznam muci me sto ne znam da povezem odakle da krenem ,gde da zavrsim......
Plz help!!!

Back