muzjak
Poznat
- Poruka
- 8.000
Aj mi sad objasni kako do sada nisu izumrli, jer iz njihove veze se ne rađaju deca?Zašto se pučite toliko oko homića,ja bi im dao i ostrvo,samo bilo bi mi žao,jer bi izumrli!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aj mi sad objasni kako do sada nisu izumrli, jer iz njihove veze se ne rađaju deca?Zašto se pučite toliko oko homića,ja bi im dao i ostrvo,samo bilo bi mi žao,jer bi izumrli!
Гликић моја емпатична душа се стара да се ти и теби слични вратите на прави пут, прво покајањем, а потом терапијом медикаментима...A pohznahvalac se ovde već raspitao kakve sve "lekove" i "serume" može da nabavi za sebe.
Haha kao slučajno tu halucinira gejeve oko sebe, uplašio se pa se sakriva iza maske nekog Wikipedia istraživača koji smišlja kako će da "izleči" homoseksualnost.![]()

Tebe je moguće izlečiti!Samo treba da ti prevagne razmišljanje,o svemu tome!Kako si se ponašao u srednjoj školi,da te nisu razočarale žene?

Гликић моја емпатична душа се стара да се ти и теби слични вратите на прави пут, прво покајањем, а потом терапијом медикаментима...
Него...6. октобра, укључим ТВ, кокице и пиво, и посматрам беганију прајдоваца.
'Оћеш имати нека посебна обележја да ти накнадно пожелим срећан и брз опоравак у болници?!?![]()

Гликић не млатарај.Blago tebi pohznahvaohcheeh, blago tebi.
I ja ću da gledam na TV, da vidim tebe u belom mantilu kako vitlaš nekim špricevima i vičeš: "Poslat sam na Zemlju da vas oslobodim tereta! Dođite i izlečite se od svega mogućeg što ne spada u bolesti!"![]()

Nema šta da se pribojavaš, samo nađeš još jednog koji je zastranio....... ja se pribojavam da bi me ova afirmacija pedera i njihova inflacija u mas medijima moga ugroziti u smislu da zastranim....

Posto nismo dovoljno upoznati sa svim mogucnostima nase psihe i nacinima djelovanja na nju putem svijesnog i podsvijesnog ja se pribojavam da bi me ova afirmacija pedera i njihova inflacija u mas medijima moga ugroziti u smislu da zastranim. Ja zelim da se moje mentalno zdravlje zastiti od ove pojave i da se oni ne exponiraju toliko. Pogotovo apelujem imajuci u vidu mlade generacije i njihvu buducnost.

Posto nismo dovoljno upoznati sa svim mogucnostima nase psihe i nacinima djelovanja na nju putem svijesnog i podsvijesnog ja se pribojavam da bi me ova afirmacija pedera i njihova inflacija u mas medijima moga ugroziti u smislu da zastranim. Ja zelim da se moje mentalno zdravlje zastiti od ove pojave i da se oni ne exponiraju toliko. Pogotovo apelujem imajuci u vidu mlade generacije i njihvu buducnost.
Naravno da nije. Interesantno je da je najveći napad nije na lezbejke već na homoseksualce. Pa su argumenti što iz toga ne proizilaze deca.
Pa ne mogu muškarci da rađaju decu. A kao ovi što su ostali ne mogu da podmire žene i naprave im decu. Lezbejstvo može da utiče na manje rađanje (kao treba nam još nezaposlenih). Ali nije ni to problem. Lezbejke mogu da rode i u svojoj lezbejskoj zajednici odgajaju svoje dete i ne treba im da usvajaju. I ko to da im zabrani? Ne vidim zašto muškarci ne bi mogli da odgajaju dete koje usvoje, a koje je pre toga bilo napušteno i van porodice. Bolje je ikakva porodica (gde nema nasilja) nego nikakva. I ako bi nečiji glas trebalo da se čuje, to je glas dece koja su odrastala u homoseksualnoj porodici. A ne da dušebrižnici pametuju i odgovaraju umesto njih, sprečavajući ih da budu srećniji, ako je to moguće.
Naravno da treba zajedenicu dvoje ili više ljudi ozvaničiti iz razloga materijalne sigurnosti i prava koja iz zajednice proizilaze. Pa tradiciji je to dvoje ljudi, li ne vidim razlog da se takva zajednica ne verifikuje za više od dvoje ljudi.
Nije to nama nepoznato kada se nekada na ovim prostorima živelo u zajednici od puno članova. Ali te zajednice su bile zasnovane na krvnom srodstvu. Zašto bi krvno srodstvo bilo to koje će da opreedeli zajednicu. Zašto ne neke druge osobine koje ljude spajaju i čine da ta zajednica funkcioniše. Jer, niko neće da ulaže u zajednicu u kojoj posle mora da dokazuje svoja imovinska prava.
Nisam ni napisao da su deca kriva. Li s obzirom kakvi smo mi, jasno je da će ona postati zagađivači. A bude li zagađivača previše...![]()
Queen sam otkrio kada sam bio u srednjoj školi i oduševio se. Veoma muzikalna grupa i žestoko dobra.
Kada sam prvi put saznao da je Fred gay, nisam odmah verovao. Postavlja se pitanje zašto nisam mogao da poverujem? Zato što sam u to vreme kada sam saznao još bio neko ko je imao predrasude prema homoseksualcima i podcenjivački stav. Nisam tada ni znao ljude koji su homoseksualni i činilo se kao da i ne postoje. Tek kasnije otkrivam u kolikoj meri oni postoje i da ima puno vrednih i poznatih ljudi među njima. Čitajući i informišući se počeo sam da menjam stav. Shvatio sam da njihova seksualna orjentacija nema nikakve veze sa ljudskim kvalitetima u bilo kojoj sferi.
Jasno mi je da podozrenje prema njima i dalje postoji. Takoreći strah ili gađenje. Strah od nepoznatog. Uvreženo mišljenje, podcenjivački stav i odbacivanje ljudskih kvaliteta na osnovu seksualne orjentacije (kao da je to najbitnija ljudska karakteristika), ogradili su se neprimetno u mnoge koji odrastaju u ovome društvu. Otuda i potreba da pokažu da oni postoje i da nisu čudovišta i promene shvatanja i osećanja ljudi prema njima. Ali ima buzdovana kojima je jedino bitan sopstveni rigidan stav, ne pokušavajući da pomisle da možda greše u nečemu.

Ni za njega nisam dugo znao. Uvek se iznenadim i začudim. I uvek mi nekako teško da ih zamislim sa muškarcem. Kako se ljube, kako se ljube...... pa onda si sigurno i njega otkrio
(Elton John)

Razlika je u tome što kod homoseksualaca u legalan odnos stupaju dve punoletne, zrele osobe svojom odlukom. Kod pedofila i nekrofila to OSNOVNO pravilo ne važi.Je ne vidim razliku medju njima.
Razlika je u tome što kod homoseksualaca u legalan odnos stupaju dve punoletne, zrele osobe svojom odlukom. Kod pedofila i nekrofila to OSNOVNO pravilo ne važi.
Aj' sad idi pa sa Palmom pričaj o Betovenu.
Evo resih da otvorim ovu temu.....
Ovo je opsta tema na kojoj ce se pisati o ovome na bilo koji nacin!
Sloboda misljenja bi trebalo da je zagarantovana......
Postujte tudje misljenje i njegovo shvatanje.....
Ako mislite da je bolest, obrazlozite zasto mislite,dajte neke dokaze argumente
Ako mislite suprotno isto!
Nekoliko ovakvih tema je propalo,izbrisano ili zakljucano jer se uvek javljao neki problem semanticke prirode, ili je nepravilno postavljen naziv teme ili je naziv teme aludirao na nesto drugo ili je naziv teme vredjao necije stanovise i seksualni identitet.....
Prema tome ovo je opsta tema bez ikakvih planova,marketinga i promovisanja ili medijskog lincovanja..........
Kao sto homoseksualci zele slobodu da rade sta zele i sta hoce tako i ostali zele slobodu da bas to ne urade i da kazu zasto nece to da rade i tako da misle. Imaju pravo i da kazu da je to i bolest.....Nije to diskriminacija.....Diskriminacija je kada nesto ne smes da kazes jer ako kazes onda je diskriminacija...pa cekajte sta je onda diskriminacija a sta sloboda ako je vecina stvari diskriminacija??? Pa onda je diskriminacija jer ne mozes 70% stvari da pomenes javno!!!!!!
U sledecem postu lepim jedan clanak u kome jedan doktor tvrdi da je homoseksualizam bolest i on tvrdi da zna kako se to leci
Обични енглески кепец и логично дерпе.

Aj mi sad objasni kako do sada nisu izumrli, jer iz njihove veze se ne rađaju deca?