Homoseksualnost

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
.. homoseksualnost je poremećaj ..
.. vrlo jaso zašto ..

.. žao mi je što će ovo ostati zatrpano u stotinama strana forumskih rasprava ..
.. jer je genijalno u svojoj jednostavnosti ..

.. homoseksualnost je poremećaj seksualnosti ..
.. poremećaj jedne biološke funkcije ..
.. biološka funkcija seksualnosti jeste razmnožavanje ..
.. baš kao što je .. biološka funkcija podrigivanja izbacivanje gasova ..

.. svaki argument .. koji bi se pozivao na .. nadograđene funkcije seksualnosti .. bio bi pogrešan ..
.. jer i podrigivanje ima društvenu funkciju .. recimo .. u arapskim zemljama .. gde je deo bontona .. način iskazivanja pohvale domaćinu ..

.. ali .. ako neko ne bi imao načina da izbacuje gasove .. na bilo koji način predviđen prirodom .. mi bismo svakako govorili o poremećaju biološke funkcije ..

.. dakle .. homoseksualnost je poremećaj biološke funkcije seksa .. koji se manifestuje kao seksualna privlačnost ka .. pogrešnom polu ..

.. e sad .. ako bismo .. lgbt aktivizam .. nazvali homoseksualizmom .. to jes .. ideologijom ..
.. onda bismo mogli izvesti sledeće karakteristike te .. ideologije ..

.. to je .. valjda .. prva ideologija u istoriji .. koja bi zakonski kažnjavala .. mišljenje ..
.. imamo nedavni primer s palmom ..
.. dobro .. palma je čoban u sakou .. ali .. suštinski .. ono što je izrekao je nešto što je svakom .. ma kako neobrazovan bio .. sasvim očito ..
.. kod homoseksualaca nešto nije u redu ..
.. neuk čove to ne ume da definiše .. ali mu je intuitivno jasno ..

.. indoktrinacija čuda čini .. politika pružila pipke u sve sfere društva ..
.. a jedna od glavnih kurvi .. ije usluge plaća .. nauka ..
.. prosttuisanja nauke sve češća .. "istraživanja" s unapred naručenim rezultatima .. i slične stvari ..

.. mašinerija indoktrinacije e .. fascinantna .. mislim .. to kako je organizovana i kako radi .. kao podmazana ..
..i sve je više poluretardiranih ili mozgoispranih .. koji bi vešali po trgovima svakoga ko bi rekao .. da je poremećaj poremećaj ..

..

.. znam jednu ženu preko fejsa .. psiholog je .. zapodenula se diskusija na ovu temu ..
.. i najpre nastupa iz pozicije .. političke korektnosti .. to jest ..obaveznog obrasca koji su je naučili da ponavlja ..
.. ali .. ja iznela argumente ..
.. detaljne .. biološke .. fiziološke .. neurološke činjenice koje potvrđuju da je homoseksualnost poremećaj biološke funkcije seksualnosti ..

.. i žena kaže .. ok .. ta .. pomeranja ..
.. meni odmah bude sumnjivo .. zbog čega ne sme da upotrebi reč .. poremećaj .. onda kad je argumentovano dokazano da se radi o poremećaju ..
.. i poslemi sine .. psiholog je ..
.. mogla bi ostati bez posla .. .. možda ..

..

.. dakle .. ne ulazim u priču .. koja bi se bavila tumačenjima ove pojave ..
.. ali onstatujem da pojava postoji . postoji grupa ljudi s očitim lako dokazivim poremećajem ..iza koje očito stoji komplikovana i čvrsta politička mašinerija ..
.. i čije se delovanje .. očito .. kreće ka najgoroj vrsti fašizma u ljudskoj istoriji ..
.. ranije su građeni logori .. u kojima su čoveku lomljeni telo .. i duh ..

.. ovi nastoje izgraditi logore .. brainwashingom .. isran mozak pojedinca postaje njegov logor .. u kome nema lomljenja duha .. jer je od svakog duha .. od svake slobodne misli .. temeljno očišćen ..
bravo. bravo. bravo.
o boldovanom pisem vec na x strana :) slazem se.

.. vrlo jaso zašto ..

.. žao mi je što će ovo ostati zatrpano u stotinama strana forumskih rasprava ..

.. svaki argument .. koji bi se pozivao na .. nadograđene funkcije seksualnosti .. bio bi pogrešan ..
.. jer i podrigivanje ima društvenu funkciju .. recimo .. u arapskim zemljama .. gde je deo bontona .. način iskazivanja pohvale domaćinu ..

.. ali .. ako neko ne bi imao načina da izbacuje gasove .. na bilo koji način predviđen prirodom .. mi bismo svakako govorili o poremećaju biološke funkcije ..

.. dakle .. homoseksualnost je poremećaj biološke funkcije seksa .. koji se manifestuje kao seksualna privlačnost ka .. pogrešnom polu ..

.. e sad .. ako bismo .. lgbt aktivizam .. nazvali homoseksualizmom .. to jes .. ideologijom ..

.. to je .. valjda .. prva ideologija u istoriji .. koja bi zakonski kažnjavala .. mišljenje ..
.. dobro .. palma je čoban u sakou .. ali .. suštinski .. ono što je izrekao je nešto što je svakom .. ma kako neobrazovan bio .. sasvim očito ..

.. prosttuisanja nauke sve češća .. "istraživanja" s unapred naručenim rezultatima .. i slične stvari ..

.. mašinerija indoktrinacije e .. fascinantna .. mislim .. to kako je organizovana i kako radi .. kao podmazana ..
..i sve je više poluretardiranih ili mozgoispranih .. koji bi vešali po trgovima svakoga ko bi rekao .. da je poremećaj poremećaj ..

..

.. znam jednu ženu preko fejsa .. psiholog je .. zapodenula se diskusija na ovu temu ..
.. i najpre nastupa iz pozicije .. političke korektnosti .. to jest ..obaveznog obrasca koji su je naučili da ponavlja ..
.. detaljne .. biološke .. fiziološke .. neurološke činjenice koje potvrđuju da je homoseksualnost poremećaj biološke funkcije seksualnosti ..

.. meni odmah bude sumnjivo .. zbog čega ne sme da upotrebi reč .. poremećaj .. onda kad je argumentovano dokazano da se radi o poremećaju ..

..

.. ali onstatujem da pojava postoji . postoji grupa ljudi s očitim lako dokazivim poremećajem ..iza koje očito stoji komplikovana i čvrsta politička mašinerija ..
.. i čije se delovanje .. očito .. kreće ka najgoroj vrsti fašizma u ljudskoj istoriji ..

.. ovi nastoje izgraditi logore .. brainwashingom .. isran mozak pojedinca postaje njegov logor .. u kome nema lomljenja duha .. jer je od svakog duha .. od svake slobodne misli .. temeljno očišćen ..

U redu , homoseksualnost je poremećaj , da citiram ; homoseksualnost je poremećaj biološke funkcije seksa .. koji se manifestuje kao seksualna privlačnost ka .. pogrešnom polu ..
Sledstveno tome i; kaluđeri imaju poremećaj seksualnosti koji se manifestuje u odbojnosti prema seksualnom upražnjavanju
Sledstveno tome i ; sveštenici kod rimokatolika i protestanata imaju poremećaj biološke funkcije koje se manifestuje u odbojnosti prema bilo kakvom seksualnom činu
Sledstveno tome i ; ljudi heteroseksualci koji iz bilo kog razloga ne žele da imaju decu iako imaju seksualne odnose su biološki poremećeni jer biološka funkcija seksualnosti jeste razmnožavanje (podvučeno) a oni to ne ispunjavaju.

Poslednja izmena:
ovako...
svestenici koji su izabrali asketski zivot se ODRICU seksa, kao i svih culnih uzivanja karakteristicnih za zemaljski zivot zartad "viseg" duhovnog cilja. moja stva prema tome je da nijedan ekstrem nije doobar, a askeza vakakojeste ekstrem. toi svestenici imaju nagon ali ga potiskuju, pa nije retkost da imamosluicajee pedofilije bas medju svestenstvom mozda bas zbog tog neprirodnog nepriznavanja nagona. kod nekih asketa takodje je rec o poremecoenij seksualniosti u smislu da je to nesto lose, nesto cega se treba stideti, nesto za sta treba biti kaznjen - dakle to jeste psihicki problem sa seksualnoscu.
drugo. ljudi heteroseksualci koji se odricu porodice ukokiko imaju uslove za stvaranje porodice to cine iz jednog jedinog razloga - sebicnosti, a to jeste opet psihicki problem.
osoba koja je normalno razvijena u psihickom smislu nema taskvih problema.

ovako...
svestenici koji su izabrali asketski zivot se ODRICU seksa, kao i svih culnih uzivanja karakteristicnih za zemaljski zivot zartad "viseg" duhovnog cilja. moja stva prema tome je da nijedan ekstrem nije doobar, a askeza vakakojeste ekstrem. toi svestenici imaju nagon ali ga potiskuju, pa nije retkost da imamosluicajee pedofilije bas medju svestenstvom mozda bas zbog tog neprirodnog nepriznavanja nagona. kod nekih asketa takodje je rec o poremecoenij seksualniosti u smislu da je to nesto lose, nesto cega se treba stideti, nesto za sta treba biti kaznjen - dakle to jeste psihicki problem sa seksualnoscu.
drugo. ljudi heteroseksualci koji se odricu porodice ukokiko imaju uslove za stvaranje porodice to cine iz jednog jedinog razloga - sebicnosti, a to jeste opet psihicki problem.
osoba koja je normalno razvijena u psihickom smislu nema taskvih problema.

Pa dobro onda se slažemo svi ti ljudi su poremećeni . I sebični, i oni koji potiskuju nagon i oni koji ga usmeravaju prema drugom polu.
Treba poslati yotu sa belim mantilom i inekcijama u manastire i crkve da leči kaluđere i popove.

Poslednja izmena:
.. vrlo jaso zašto ..

..

..

Кад видим како се појединци копрцају покушавајући да оспоре ово што си написала остаје само:
:super::klap::super:

O homoseksualnosti ja stvarno ne znam nista. U okruzenju imam malo homoseksualaca sa kojim nisam dovoljno bliska da bih ih ista pitala na tu temu.
Narocito kad pocne prica da li je ona stecena ili urodjena, statisticki podaci na koje sam nailazila variraju od toga da je ona strogo urodjena, do neke cifre od tek 7% onih kod kojih je urodjena. Mada je to neko istrazivanje iz sedamdesetih godina.
Ali sta onda raditi sa momkom koji nikada nije pozeleo devojku, nikad sanjao? Cak i ako je poremecaj bioloske funkcije seksa. Zbog cega im ne bi trebalo dozvoliti stupanje u bracnu zajednicu?

• Podržavam
Reactions: !JO
Ne smatram da je normalno biti gej, ali definitivno nije ni zlocin, kao sto puno ljudi smatra. Nisu ljudi krivi sto su gej! Smetaju mi losi ljudi, a ne oni koji su drugaciji od vecine po pitanju neceg sasvim intimnog.
A tek nebuloza da se postaje gej nakon nekog dogadjaja...ili se rodis sa tim, ili ne. Neki otkriju kasnije, neki sebi ne priznaju sta su.

kako nisu krivi pa po popovima su svi krivi
kako to oni vele greshni:lol:
dok onisodomuju decu i voze audije

Da i ti koji žele da promene svet su poremećeni.

mssh poremetjen ljudski rood?

Кад видим како се појединци копрцају покушавајући да оспоре ово што си написала остаје само:
:super::klap::super:
Niko ne može da osporava tako nasumične izjave, pogotovo ako su iznete bez validnog dokaza. Sam pojam "poremećaja" je sasvim subjektivan, a ovako kako je to korisnik Sanja definisala i pisanje levom rukom ispada poremećaj pisanja desnom rukom. Jedini problem u svemu tome je što levoruki ne misle da su poremećeni time što su u manjini, a cela njena konstrukcija pada kao kula od karata.

Postoje i osobe koje su aseksualne, dakle ne osećaju nikakvu potrebu za seksom, ne privlači ih ni jedan pol, i pri tom se ne osećaju "poremećenima", sasvim normalno funkcionišu. Naravno, palanački mentalitet sve ono što ne spada u mainstream tretira kao poremećaj, i to je svakako lakše nego prihvatiti te ljude takve kakvi jesu pomoći im u integraciji u društvo uprkos takvima kao što si ti koji su uvek tu da "pomognu" tako što će uperavati prstom i vikati "on je poremećen jer nije isti kao ja"...

Niko ne može da osporava tako nasumične izjave, pogotovo ako su iznete bez validnog dokaza. Sam pojam "poremećaja" je sasvim subjektivan, a ovako kako je to korisnik Sanja definisala i pisanje levom rukom ispada poremećaj pisanja desnom rukom. Jedini problem u svemu tome je što levoruki ne misle da su poremećeni time što su u manjini, a cela njena konstrukcija pada kao kula od karata.

Postoje i osobe koje su aseksualne, dakle ne osećaju nikakvu potrebu za seksom, ne privlači ih ni jedan pol, i pri tom se ne osećaju "poremećenima", sasvim normalno funkcionišu. Naravno, palanački mentalitet sve ono što ne spada u mainstream tretira kao poremećaj, i to je svakako lakše nego prihvatiti te ljude takve kakvi jesu pomoći im u integraciji u društvo uprkos takvima kao što si ti koji su uvek tu da "pomognu" tako što će uperavati prstom i vikati "on je poremećen jer nije isti kao ja"...
Све док хомосексуалност није излобирана као нормалност подмићивањима, притисцима, уценама, подметачинама, сматрана је болешћу.
То што је вероватно наследна и непреносива небитно је, ионако постоје многе болести које потпадају под дефиницију та два услова, проблем је да у једној врло слабо егзактној области нешто буде проглашено за нормално, а свако оспоравање тога постаје опасност у дословном смислу за оног ко то оспорава, јер изгубити посао, и бити јавно облаћен , баш и није безопасно.
Изгледа ми да је болдовано најважније у сањином посту.
Ако неко сматра нешто друго за битно, или му се не свиђа пост опрем добро.

a što se ljudi toliko bave defeinicijama i teoretisanjem
to mene čudi
aj da budemo pragmatični i priznamo
to je tako, to postoji i šta ćemo sa tim?
očigledno ne možemo da učinimo da nestane
ne moramo ni da budemo tolerantni
ali u najmanju ruku može da nas ne zanima
a ljudima je to onako baš sočno
ne znam zašto
zanimljiviji su im ti frajeri što se ljube, to trenje udova o slepa creva
nego rođeni život
nešto to mora da govori...

...свако оспоравање тога постаје опасност у дословном смислу за оног ко то оспорава, јер изгубити посао, и бити јавно облаћен , баш и није безопасно.
Изгледа ми да је болдовано најважније у сањином посту.
Ако неко сматра нешто друго за битно, или му се не свиђа пост опрем добро.
Upravo ti rekoh da je sasvim subjektivno odrediti šta je tačno poremećaj, šta je normalno, šta je bolest a šta nije.
Dalje, izgubiti posao ili biti izložen pritisku, MNOGO je manje opasno od recimo ovoga (što se u nekim delovima sveta dešava i dan danas sa homoseksualcima):

Ako ti misliš da je i ovo normalno i zasluženo, onda ti treba pomoć.

Poslednja rečenica tvog posta, na našu žalost, potvrđuje zavidan nivo tvog prostakluka.

Upravo ti rekoh da je sasvim subjektivno odrediti šta je tačno poremećaj, šta je normalno, šta je bolest a šta nije.
Dalje, izgubiti posao ili biti izložen pritisku, MNOGO je manje opasno od recimo ovoga (što se u nekim delovima sveta dešava i dan danas sa homoseksualcima):

Poslednja rečenica tvog posta, na našu žalost, potvrđuje zavidan nivo tvog prostakluka.

Ne verujem. Obeseni. Mozda bi i bilo bolje da ih NATO sjebe... Idioti glupi...

U redu , homoseksualnost je poremećaj , da citiram ; homoseksualnost je poremećaj biološke funkcije seksa .. koji se manifestuje kao seksualna privlačnost ka .. pogrešnom polu ..
Sledstveno tome i; kaluđeri imaju poremećaj seksualnosti koji se manifestuje u odbojnosti prema seksualnom upražnjavanju
Sledstveno tome i ; sveštenici kod rimokatolika i protestanata imaju poremećaj biološke funkcije koje se manifestuje u odbojnosti prema bilo kakvom seksualnom činu
Sledstveno tome i ; ljudi heteroseksualci koji iz bilo kog razloga ne žele da imaju decu iako imaju seksualne odnose su biološki poremećeni jer biološka funkcija seksualnosti jeste razmnožavanje (podvučeno) a oni to ne ispunjavaju.

.. ne .. malko si se spetljao s logikom ..
.. ovi normalno osećaju privlačnost .. ali se suzdržavaju ..

.. razumeš ..?
.. uzmi bilo koju biološku funkciju za poređenje ..

.. pišanje .. recimo ..
.. osoba koj bi pišala .. krv .. bi imala neki poremećaj ..
.. ai .. osoba koja bi se suzdržavala od toga da ne piša na javnom mestu .. je proso osoba koja kontroliše svoj nagon ..

.

.. to jeste jedanod krajnjih ciljeva lgbt propagande .. iza koje .. već sam rekla .. stoje moćne političke strukture ..
.. učiniti sve relativnim .. ubediti ljude da .. istina nije moguća .. da sve može biti istina i da ništa ne mora ..
.. najjače je oruđe manipulacije ljudima ..

.. a da je poremećaj je očito .. i onaj ko bi tvrdio da nije .. taj bi morao dokaivati da nije ..
.. biološka funkcija seksualnosti je razmnožavanje ..
.. čovek može nikada ne realizovati tu funkciju .. a da bude bez poremećaja ..

.. kao što može imati zdrav i funkcionalan govorni aparat .. a da odluči da ćuti ..

.. polna privlačnost je u funkciji .. seksualnosti .. regulisana je hormonima ..
.. o hormonima u funkciji seksualnosti pročitaj u knjizi koja se zove .. medicinska fiziologija .. autor je gajton ..
.. se je biološki .. i evolutivno .. podešeno .. za hetero odnos ..
.. vaginalna ph je jedina sredina u kojoj spermatozoidi mogu preživeti .. van testisa ..
.. polni organi su razvijeni .. po principu pazli ..

.. koja je biološka funkcija homoseksualnosti ..? .. i u čemu se manifestuje ..?
.. kako bismo držali predavanja o fiziologiji čoveka .. u nekoj govnjivoj politički korektnoj školi budućnosti ..?

.. draga deco .. za vas koji ste hetero .. funkcija spermatozoida je usko vezana s njegovim oblikom .. prilagođen je pronalaženju jajne ćelije ..
.. a za vas koji ste homo .. bog je stvorio spermatozoide .. da bi gejevi bili snažnijih mišića .. jer su spermći bogat izvr proteina ..

.. glasaš za .. takve mozgoispirajuće škole budućnosti ..?

..

.. inače .. niko nigde ne tvrdi da gejeve reba biti ili ubijati .. niko od nas na ovom forumu ..
.. tako da ne lupetaj ..
.. argument tipa .. ko nije mozgoisran i politički korektan .. tajbi sigurno vešao ljude po ulicama .. je argument dostojan retarda ..

.. ne .. malko si se spetljao s logikom ..
.. ovi normalno osećaju privlačnost .. ali se suzdržavaju ..

.. razumeš ..?
.. uzmi bilo koju biološku funkciju za poređenje ..

.

Kakve veze ima da li se suzdržavaju ili imaju organsku odbojnost od seksualnog čina ili kao u slučaju homoseksualaca imaju privlačnost prema svom polu kada su rezultati isti , oni su doneli odluku da ne upražnjavaju seks i time ne ispunjavaju kako si napisala biološku funkcija seksualnosti razmnožavanja ..
Osim toga postoje biseksualci , kako ćeš na njih primeniti tvoju logiku , znači biseksualci kada osećaju privlačnost prema suprotnom polu onda su normalni a kada osećaju privlačnost prema istom polu onda su poremećeni.

.. pišanje .. recimo ..
.. osoba koj bi pišala .. krv .. bi imala neki poremećaj ..
.. ai .. osoba koja bi se suzdržavala od toga da ne piša na javnom mestu .. je proso osoba koja kontroliše svoj nagon

Ovo je prosto pogrešno poređenje , usmeren nagon prema istom polu nije opasno po zdravlje kao što je pišanje krvi .

Poslednja izmena:
..
.. a da je poremećaj je očito .. i onaj ko bi tvrdio da nije .. taj bi morao dokaivati da nije ..
.. biološka funkcija seksualnosti je razmnožavanje ..
.. čovek može nikada ne realizovati tu funkciju .. a da bude bez poremećaja ..

.. kao što može imati zdrav i funkcionalan govorni aparat .. a da odluči da ćuti
..

...

Upravo tako , čovek može da nikad ne realizuje tu funkciju a da bude bez poremećaja. Homoseksualci poseduju tu funkciju (oni mogu da seksualno opšte sa suprotnim polom) ali su odlučili da to ne čine jer imaju drugačije motive.

Inače određivanje šta je poremećaj nije subjektivna stvar tu se slažem.

Чуј сасвим је могуће да је то режирана прича.
Мсм тај клипић.
Уосталом не мислиш да ће ме због тога гристи савест???
Е да, без нервозе и тешких речи, не приличи то једном отвореном уму, опрем добро је сасвим демократски приступ и оставља лепу могућност слагања или неслагања са ма којим ставом.

Ne verujem. Obeseni. Mozda bi i bilo bolje da ih NATO sjebe... Idioti glupi...
Одувек сам тврдио да тзв либерали имају најгори речник и најнетолерантније ставове!
Због неколико педереа(у крајњем случају чак и да је неколико процената целокупне популације)треба побити масу људи???

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back