Homoseksualnost

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A pohznahvalac se ovde već raspitao kakve sve "lekove" i "serume" može da nabavi za sebe. :D
Haha kao slučajno tu halucinira gejeve oko sebe, uplašio se pa se sakriva iza maske nekog Wikipedia istraživača koji smišlja kako će da "izleči" homoseksualnost. :)
Гликић моја емпатична душа се стара да се ти и теби слични вратите на прави пут, прво покајањем, а потом терапијом медикаментима...:cool:
Него...6. октобра, укључим ТВ, кокице и пиво, и посматрам беганију прајдоваца.:per:
'Оћеш имати нека посебна обележја да ти накнадно пожелим срећан и брз опоравак у болници?!?:rotf:

Гликић моја емпатична душа се стара да се ти и теби слични вратите на прави пут, прво покајањем, а потом терапијом медикаментима...:cool:
Него...6. октобра, укључим ТВ, кокице и пиво, и посматрам беганију прајдоваца.:per:
'Оћеш имати нека посебна обележја да ти накнадно пожелим срећан и брз опоравак у болници?!?:rotf:

:D Blago tebi pohznahvaohcheeh, blago tebi. :)

I ja ću da gledam na TV, da vidim tebe u belom mantilu kako vitlaš nekim špricevima i vičeš: "Poslat sam na Zemlju da vas oslobodim tereta! Dođite i izlečite se od svega mogućeg što ne spada u bolesti!" :D

Menš'čini da ovde neko ima blagi zent od pedera... e sad to jedino razumem ako taj neko spada u istu interesnu grupu, pa mu ovi upadaju u termin. :mrgreen:

Nama muškarcima koji volemo žene ****** ne smetaju - prosta matematika: što je njih više - nama više ostaje... :cool:

• Podržavam
Reactions: !JO
Posto nismo dovoljno upoznati sa svim mogucnostima nase psihe i nacinima djelovanja na nju putem svijesnog i podsvijesnog ja se pribojavam da bi me ova afirmacija pedera i njihova inflacija u mas medijima moga ugroziti u smislu da zastranim. Ja zelim da se moje mentalno zdravlje zastiti od ove pojave i da se oni ne exponiraju toliko. Pogotovo apelujem imajuci u vidu mlade generacije i njihvu buducnost.

Posto nismo dovoljno upoznati sa svim mogucnostima nase psihe i nacinima djelovanja na nju putem svijesnog i podsvijesnog ja se pribojavam da bi me ova afirmacija pedera i njihova inflacija u mas medijima moga ugroziti u smislu da zastranim. Ja zelim da se moje mentalno zdravlje zastiti od ove pojave i da se oni ne exponiraju toliko. Pogotovo apelujem imajuci u vidu mlade generacije i njihvu buducnost.

S' obzirom da homoseksualnost ne može da se dobije, nego je urođena, možeš da budeš bez brige...

Sve do ovog posta nisam razumeo zašto je neko ogorčeno protiv homoseksualaca da je recimo spreman da ih tuče, zabranjuje, "leči ". Ovaj post to objašnjava ; čovek pošteno priznaje da se plaši da će da postane gej . Od mene reputacija.

Poslednja izmena:
Naravno da nije. Interesantno je da je najveći napad nije na lezbejke već na homoseksualce. Pa su argumenti što iz toga ne proizilaze deca. :hahaha:
Pa ne mogu muškarci da rađaju decu. A kao ovi što su ostali ne mogu da podmire žene i naprave im decu. Lezbejstvo može da utiče na manje rađanje (kao treba nam još nezaposlenih). Ali nije ni to problem. Lezbejke mogu da rode i u svojoj lezbejskoj zajednici odgajaju svoje dete i ne treba im da usvajaju. I ko to da im zabrani? Ne vidim zašto muškarci ne bi mogli da odgajaju dete koje usvoje, a koje je pre toga bilo napušteno i van porodice. Bolje je ikakva porodica (gde nema nasilja) nego nikakva. I ako bi nečiji glas trebalo da se čuje, to je glas dece koja su odrastala u homoseksualnoj porodici. A ne da dušebrižnici pametuju i odgovaraju umesto njih, sprečavajući ih da budu srećniji, ako je to moguće.

Naravno da treba zajedenicu dvoje ili više ljudi ozvaničiti iz razloga materijalne sigurnosti i prava koja iz zajednice proizilaze. Pa tradiciji je to dvoje ljudi, li ne vidim razlog da se takva zajednica ne verifikuje za više od dvoje ljudi.
Nije to nama nepoznato kada se nekada na ovim prostorima živelo u zajednici od puno članova. Ali te zajednice su bile zasnovane na krvnom srodstvu. Zašto bi krvno srodstvo bilo to koje će da opreedeli zajednicu. Zašto ne neke druge osobine koje ljude spajaju i čine da ta zajednica funkcioniše. Jer, niko neće da ulaže u zajednicu u kojoj posle mora da dokazuje svoja imovinska prava.

Nisam ni napisao da su deca kriva. Li s obzirom kakvi smo mi, jasno je da će ona postati zagađivači. A bude li zagađivača previše... :think:

Moj drug (*****) je usvojio necaku i odgaja to dete sa svojim supruznjakom. Ovde gde ja zivim je to moguce ali nije jednostavno(mnooogo birokratije); nije ni heteroseksualnim parovima danas jednostavno usvojiti dete kao nekada kada to nije bio nikakav problem; nema veze koliko su to primerni i dobri ljudi, jer na kraju, sve zavisi "samo" od love! Izgleda da je i usvajanje postala trgovina:(

Brak je zakonski regulisan. Sklapanje braka vazi samo za dvoje! Poligamija je zabranjena(barem u z. Europi). Rec je o ravnopravnosti - znaci, zakon vazi za sve podjednako - za hetero & homo - i to je tako ok. ;)

Poslednja izmena:
Queen sam otkrio kada sam bio u srednjoj školi i oduševio se. Veoma muzikalna grupa i žestoko dobra.
Kada sam prvi put saznao da je Fred gay, nisam odmah verovao. Postavlja se pitanje zašto nisam mogao da poverujem? Zato što sam u to vreme kada sam saznao još bio neko ko je imao predrasude prema homoseksualcima i podcenjivački stav. Nisam tada ni znao ljude koji su homoseksualni i činilo se kao da i ne postoje. Tek kasnije otkrivam u kolikoj meri oni postoje i da ima puno vrednih i poznatih ljudi među njima. Čitajući i informišući se počeo sam da menjam stav. Shvatio sam da njihova seksualna orjentacija nema nikakve veze sa ljudskim kvalitetima u bilo kojoj sferi.

Jasno mi je da podozrenje prema njima i dalje postoji. Takoreći strah ili gađenje. Strah od nepoznatog. Uvreženo mišljenje, podcenjivački stav i odbacivanje ljudskih kvaliteta na osnovu seksualne orjentacije (kao da je to najbitnija ljudska karakteristika), ogradili su se neprimetno u mnoge koji odrastaju u ovome društvu. Otuda i potreba da pokažu da oni postoje i da nisu čudovišta i promene shvatanja i osećanja ljudi prema njima. Ali ima buzdovana kojima je jedino bitan sopstveni rigidan stav, ne pokušavajući da pomisle da možda greše u nečemu.

... pa onda si sigurno i njega otkrio :)

... pa onda si sigurno i njega otkrio :)
(Elton John)
Ni za njega nisam dugo znao. Uvek se iznenadim i začudim. I uvek mi nekako teško da ih zamislim sa muškarcem. Kako se ljube, kako se ljube... :)
Valjda nisam navikao da to gledam. Pa moraćemo da se navikavamo. Svet je takav kakav je, a to što je dobar deo sveta sakriven od nas, ne znači da ne postoji. Bežanjem ili agresijom niko neće uspeti da promeni prirodu.
Ali će mnogi svakako pokušati.

Dragan Markovic PALMA je car. Pocinjem da ga cenim iako ga nisam smatrao nekim politicarem ali je jedini javno iskazao ono sto velika vecina politicara (a i naroda) misli.
Zasto samo pederima dozvoliti da iskazu svoje devijantnosti? Isto tako treba podrzati nekrofile, pedofile... Nisu ono krivi sto vole to sto vole. Je ne vidim razliku medju njima. Svi oni vole nesto razlicito. Ja sam za ljubav. Zasto pederima dozvoliti da se vole a pedofilima i nekrofilima uskracivati ljubav i zedovoljstvo? to je tek diskriminacija.

Evo resih da otvorim ovu temu.....

Ovo je opsta tema na kojoj ce se pisati o ovome na bilo koji nacin!

Sloboda misljenja bi trebalo da je zagarantovana......

Postujte tudje misljenje i njegovo shvatanje.....

Ako mislite da je bolest, obrazlozite zasto mislite,dajte neke dokaze argumente

Ako mislite suprotno isto!

Nekoliko ovakvih tema je propalo,izbrisano ili zakljucano jer se uvek javljao neki problem semanticke prirode, ili je nepravilno postavljen naziv teme ili je naziv teme aludirao na nesto drugo ili je naziv teme vredjao necije stanovise i seksualni identitet.....

Prema tome ovo je opsta tema bez ikakvih planova,marketinga i promovisanja ili medijskog lincovanja..........

Kao sto homoseksualci zele slobodu da rade sta zele i sta hoce tako i ostali zele slobodu da bas to ne urade i da kazu zasto nece to da rade i tako da misle. Imaju pravo i da kazu da je to i bolest.....Nije to diskriminacija.....Diskriminacija je kada nesto ne smes da kazes jer ako kazes onda je diskriminacija...pa cekajte sta je onda diskriminacija a sta sloboda ako je vecina stvari diskriminacija??? Pa onda je diskriminacija jer ne mozes 70% stvari da pomenes javno!!!!!!

U sledecem postu lepim jedan clanak u kome jedan doktor tvrdi da je homoseksualizam bolest i on tvrdi da zna kako se to leci

.. homoseksualnost je poremećaj ..
.. vrlo jaso zašto ..

.. žao mi je što će ovo ostati zatrpano u stotinama strana forumskih rasprava ..
.. jer je genijalno u svojoj jednostavnosti ..

.. homoseksualnost je poremećaj seksualnosti ..
.. poremećaj jedne biološke funkcije ..
.. biološka funkcija seksualnosti jeste razmnožavanje ..
.. baš kao što je .. biološka funkcija podrigivanja izbacivanje gasova ..

.. svaki argument .. koji bi se pozivao na .. nadograđene funkcije seksualnosti .. bio bi pogrešan ..
.. jer i podrigivanje ima društvenu funkciju .. recimo .. u arapskim zemljama .. gde je deo bontona .. način iskazivanja pohvale domaćinu ..

.. ali .. ako neko ne bi imao načina da izbacuje gasove .. na bilo koji način predviđen prirodom .. mi bismo svakako govorili o poremećaju biološke funkcije ..

.. dakle .. homoseksualnost je poremećaj biološke funkcije seksa .. koji se manifestuje kao seksualna privlačnost ka .. pogrešnom polu ..

.. e sad .. ako bismo .. lgbt aktivizam .. nazvali homoseksualizmom .. to jes .. ideologijom ..
.. onda bismo mogli izvesti sledeće karakteristike te .. ideologije ..

.. to je .. valjda .. prva ideologija u istoriji .. koja bi zakonski kažnjavala .. mišljenje ..
.. imamo nedavni primer s palmom ..
.. dobro .. palma je čoban u sakou .. ali .. suštinski .. ono što je izrekao je nešto što je svakom .. ma kako neobrazovan bio .. sasvim očito ..
.. kod homoseksualaca nešto nije u redu ..
.. neuk čove to ne ume da definiše .. ali mu je intuitivno jasno ..

.. indoktrinacija čuda čini .. politika pružila pipke u sve sfere društva ..
.. a jedna od glavnih kurvi .. ije usluge plaća .. nauka ..
.. prosttuisanja nauke sve češća .. "istraživanja" s unapred naručenim rezultatima .. i slične stvari ..

.. mašinerija indoktrinacije e .. fascinantna .. mislim .. to kako je organizovana i kako radi .. kao podmazana ..
..i sve je više poluretardiranih ili mozgoispranih .. koji bi vešali po trgovima svakoga ko bi rekao .. da je poremećaj poremećaj ..

..

.. znam jednu ženu preko fejsa .. psiholog je .. zapodenula se diskusija na ovu temu ..
.. i najpre nastupa iz pozicije .. političke korektnosti .. to jest ..obaveznog obrasca koji su je naučili da ponavlja ..
.. ali .. ja iznela argumente ..
.. detaljne .. biološke .. fiziološke .. neurološke činjenice koje potvrđuju da je homoseksualnost poremećaj biološke funkcije seksualnosti ..

.. i žena kaže .. ok .. ta .. pomeranja ..
.. meni odmah bude sumnjivo .. zbog čega ne sme da upotrebi reč .. poremećaj .. onda kad je argumentovano dokazano da se radi o poremećaju ..
.. i poslemi sine .. psiholog je ..
.. mogla bi ostati bez posla .. .. možda ..

..

.. dakle .. ne ulazim u priču .. koja bi se bavila tumačenjima ove pojave ..
.. ali onstatujem da pojava postoji . postoji grupa ljudi s očitim lako dokazivim poremećajem ..iza koje očito stoji komplikovana i čvrsta politička mašinerija ..
.. i čije se delovanje .. očito .. kreće ka najgoroj vrsti fašizma u ljudskoj istoriji ..
.. ranije su građeni logori .. u kojima su čoveku lomljeni telo .. i duh ..

.. ovi nastoje izgraditi logore .. brainwashingom .. isran mozak pojedinca postaje njegov logor .. u kome nema lomljenja duha .. jer je od svakog duha .. od svake slobodne misli .. temeljno očišćen ..

Ne smatram da je normalno biti gej, ali definitivno nije ni zlocin, kao sto puno ljudi smatra. Nisu ljudi krivi sto su gej! Smetaju mi losi ljudi, a ne oni koji su drugaciji od vecine po pitanju neceg sasvim intimnog.
A tek nebuloza da se postaje gej nakon nekog dogadjaja...ili se rodis sa tim, ili ne. Neki otkriju kasnije, neki sebi ne priznaju sta su.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back