Homoseksualnost

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Šta si se pomamio,on nemože pobeći od sebe,ali od toga MOŽE!
Pa ne juri njega niko. Nije to van njega, već u njemu. I već sam napisao da je tvoj prijatelj bi-seksualac. Koliko na koji stranu vuče, to je pitanje. Lako mu je da bude hetero ako homoseksualnost nije izražena. Ne može jedan nedrešen primer ništa da objasni ni potvrdi. Ono što je moguće u njegovom slučaju, nije u drugom. I sad om misli da je uspeo. Svako može da se kreće samo u okviru svojih okvira, a svako ima drugačije okvire. Nešto je moguće menjati, a nešto nije.

HAHAHA ne verujem! :D
Još si i seksista! :lol: Pa znači ne mogu da verujem, Poznavaoc rasista i homofob, ti seksista i homofob, šta će se još izdešavati na ovom forumu, pitam se. :D
Гликић Познавалац оперише логичким и математичким вредностима, а не са рекла казала из друштвениЈЕх наука где се тзв научна истина чује сукладно количини новца којом је потпомогнута.
Кад неко састави тест интелигенције(без оних утешних емоционалних и осталих фалшева)у коме ће црЊци надмашити беле и жуте(обрат пажњу ба да сам споменуо две расе што дисквалификује твоју тврдњу о расизму)могли би разговарати о тзв расизму.
А хомосексуалност је тако очигледан и јадан искорак у зону сумрака да га не вреди озбиљно ни коментарисати.

Гликић Познавалац оперише логичким и математичким вредностима, а не са рекла казала из друштвениЈЕх наука где се тзв научна истина чује сукладно количини новца којом је потпомогнута.
Кад неко састави тест интелигенције(без оних утешних емоционалних и осталих фалшева)у коме ће црЊци надмашити беле и жуте(обрат пажњу ба да сам споменуо две расе што дисквалификује твоју тврдњу о расизму)могли би разговарати о тзв расизму.
А хомосексуалност је тако очигледан и јадан искорак у зону сумрака да га не вреди озбиљно ни коментарисати.

:hahaha:

images

Neznaš ti šta je to!Idi tamo peri sudove,stavi mužu kafu,a ako nisi udata udaj se!Budi produktivna!
Na severu je, koliko vidim, običaj da se "neznaš" piše sastavljeno, da se iza znakova interpunkcije ne stavlja razmak? To ne valja.

Kamo lepe sreće da je to jedino što ne valja u tvom slučaju.

Doduše, te stvari obično idu u paketu. :kafa:

Istina je da je jako velika učestalost ali se radi o slučajnoj podudarnosti :hahaha:
I ja radije pišem po sluhu mada znam prvopisna pravila...Otkud li ideja da ta pravila trebaju biti tako kruta...:evil:
Evo o smajlijima ništa,a solidno se primenjuju...Mada kažu "stzručnjaci" da je to infatilno...I da jeste-meni štima-
bolje biti i detinjasto neozbiljan nego mrgud...(Kad je već tema-evo se izjašnjavam da su mrgudi-******...:hahaha:)

I ja radije pišem po sluhu mada znam prvopisna pravila...Otkud li ideja da ta pravila trebaju biti tako kruta...:evil:
Evo o smajlijima ništa,a solidno se primenjuju...Mada kažu "stzručnjaci" da je to infatilno...I da jeste-meni štima-
bolje biti i detinjasto neozbiljan nego mrgud...(Kad je već tema-evo se izjašnjavam da su mrgudi-******...:hahaha:)

Fiši , zar ti nisu rekli da imaš loš sluh :D Zato je bolje da pišeš po pravilima.
A za mrgude se slažem.

poznavalac.jpg

Nije mi jasno koji su ****** u okviru ove teme neki navalili na rađanje dece. Pa malo li je i ovako. Ni sa ovom ne znamo šta ćemo. Iškolujemo pa ono što vredi pošaljemo u inostranstvo. A ima i onih što naprave decu pa ostave društvu da se brine o njoj. Ili, naprave čopor dece, a nemaju ni gde čestito da žive. A pored ostalog, planeta nam i ovako postaje zagađena, samo nam treba još zagađivača.

A o kom svom stavu govoriš?
o stavu da homoseksualnim parovima ne treba dati pravo da odgajaju decu.

Pa da li da ih pobijemo da im olakšamo život?
ne stavljaj mi reci u usta koje nisam izgovorila.
Kinseyeva istraživanja dolaze do rezultata da je većina ljudi imala homoseksualno iskustvo ili osećaje, te da je većina biseksualna.

Ovo nije ništa novo i tu leži zec. Zato tolika agresija od strane muškog sveta. Jer mnogi osećaju (a ne priznaju ni sebi) da u njima čuči seme homoseksualnosti i misle da će tom borbom da zatru to seme u sebi.
Možda je najbolje zatreti svet, pa da krene sve ispočetka. Jer ljudima se ne sviđa kako ovaj svet funkcioniše. Pitam se da li je ovaj svet deformisan ili ljudski um?
sa ovim se slazem.
Šteta što tebe nisu pitali.
steta :lol:
nije mi jasno zasto si toliko ostrascen u raspravi?
simpaticno...:aha:
p.s. sve ove "ozbiljne"institucije koliko vidim su americke, a amerika je primer zdrave sredine, zdrave porodice i zdrave dece.:roll:

Poslednja izmena:
Nije mi jasno koji su ****** u okviru ove teme neki navalili na rađanje dece. Pa malo li je i ovako. Ni sa ovom ne znamo šta ćemo. Iškolujemo pa ono što vredi pošaljemo u inostranstvo. A ima i onih što naprave decu pa ostave društvu da se brine o njoj. Ili, naprave čopor dece, a nemaju ni gde čestito da žive. A pored ostalog, planeta nam i ovako postaje zagađena, samo nam treba još zagađivača.
pa najbolje da ih pobijemo?

Na severu je, koliko vidim, običaj da se "neznaš" piše sastavljeno, da se iza znakova interpunkcije ne stavlja razmak? To ne valja.

Kamo lepe sreće da je to jedino što ne valja u tvom slučaju.

Doduše, te stvari obično idu u paketu. :kafa:

Koliko vidim 'mrgude'da neznaš ili ne znaš da se tvoj uzvičnik pretvorio u upitnik!Ja pišem kako govorim,a ti koliko vidim,neznaš šta govoriš,a ne(da ti odvojim,da ukapiraš bolje,jer vidim da ti trebaju i znakovi,kvadratići,trouglići itd)znaš ni šta pišeš!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back