Jandrla
Poznat
- Poruka
- 7.213
Homoseksualnost je bolest a propagiranje bolesti (homoseksualnosti) je onda zlochin. Zapravo tema je trebala da bude na forumu zdravlje kao "Dali je homoseksualnost bolest?" Ja mislim da jeste...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gazdarica:Dakle, homoseksualnost nema veze sa medicinom, ali ipak je jeste bolest...?
Zanimljivo...![]()
Mozda je zao duh usao u homoseksualce, pa treba zovnuti egzorciste...? :shock:
Da, podrzala bih ga u svakom slucaju i na svaki moguci nacin...HOMER:margotcat:ne mislim da treba ukidati takve emisije...i ne mislim da taj naivni 14.-ogodisnjak i proba tako nesto, jer to je jedini nacin da shvati da li mu se to svidja ili ne...ne verujem da moze da postane gay samo jer je o tome slusao, ili u krajnoj liniji imao sexualno iskustvo te prirode...
inace, mislim da je normalno da covek ponekad ima homosexualne misli...da li gresim?
Latentni homoseksualizam...
Ali ako dozvolimo da svako ispuni sebe radeći sve što mu padne napamet, dolazimo do prirodne selekcije... Bilo bi silovanja i ubistava po ulici...
Gazdarica:Znaci li to da ce, ako gleda filmove prepune nasilja, taj cetrnaestogodisnjak postati i ubica...?
Mislim, posto je povodljiv...![]()
Slažem se sa tim,bolesno je samo pomisliti da postoji emisija na bilo kom mediju kojom se reklamira ''sloboda izbora'',ako je to sloboda onda jedno pitanje: -Da li će sutra i pedofilija postati ''sloboda izbora''? Kako je krenulo kod nas izgleda da ni od toga nismo daleko.Ste:Sve to stoji ali i dalje stojim iza toga da homoseksualizam ne treba prezentovati na radiju i tv-u.
hmmm... arguing on internet is like runing in special olimpics... even if you win you are still a retard

Gazdarica:I medicina rada je samo dio medicine... Igrom slucaja moj otac je upravo specijalista medicine rada i ono cime se bavi jeste zaista medicina u pravom smislu te rijeci... On je ipak prvenstveno ljekar...
Stoga, prvo govoriti kako homoselsualnost nema veze sa medicinom, a potom je lijeciti jednom granom medicine i nema bas nekog smisla...
Nego, kao i uvijek do sada, smorila me je prica o homoseksualizmu... Stoga, ostavljam vas da medjusobno mudrujete kako sve homoseksualce treba potrpati u rezervate i lijeciti...
Na kraju krajeva, niti vi mozete da promijenite moje, niti ja mogu da promijenim vase misljenje...
Za kraj, postiracu jos jedan tekst o homoseksualizmu...Pozdrav
Gazdarica:De ne seri Homere, kad ti moram tako reci...
Ako neko izvrce cinjenice, onda si to ti...
Primjer - Aleksandra Makedonskog proglasavas nesposobnim, jer ti ne odgovara suprotno...
Ne, nisi nazvao homoseksualizam bolescu, ali si rekao da homoseksualce treba lijeciti...
Nije sija, nego je vrat... :?
I opet ponavljam, nemojte vise meni da se obracate na ovoj temi, jer mi je naprosto dosadilo da o ovome raspravljam... Homoseksualnost ipak nije nesto sto me pretjerano zanima prije svega iz prostog razloga sto je dozivljavam kao nesto sasvim normalno... Samim tim i nemam potrebu da mnogo o tome razglabam, a pogotovo ne s onima koji sve sto je razlicito dozivljavaju kao nenormalno...
Toliko o demokratiji, slobodi i pravu na izbor...
Bitno vam je samo da je vama sve potaman, pa makar to islo i na ustrb drugih ljudi...
Najlakse je deklarativno reci - homoseksualcima sva prava - a ovamo im sva ta prava uskracivati...
Licemjerje, pih...
I za kraj, ne ne mozete mi promijeniti misljenje, a ne umisljam sebi ni to da ja mogu da ga vama promijenim...
/me off (s ove teme)
Gazdarica:Da, podrzala bih ga u svakom slucaju i na svaki moguci nacin...
Pozzz
rdeki:Ne znam ko je sta pisao, ali da napisem sta ja mislim.
Previse medijskog prostora zauzimaju raznorazne izopacenosti. Filmovi (pa cak i crtani) su puni nasilja. TV stanice su prepune namrgodjenih muzicara koji izgledaju kao da mrze ceo svet, propagira se homosexualnost...
Mislim da zaista treba da se digne glas protiv svega toga.
Ne zelim da ulazim u detalje da li je ili nije bolest, da li i koliko imam protiv homosexualnosti, ali ta pojava nije normalna i zaista bi trebalo zabraniti svaki vid propagande onoga sto nije normalno.
Umesto toga mozda bi mogle da se u malo vecem broju emituju emisije o sexu, trudnoci, zastiti od polnih bolesti. Nasa omladina ne zna osnovne stvari i treba ih obrazovati.
UVEK BICU TU...:Gazdarica:Da, podrzala bih ga u svakom slucaju i na svaki moguci nacin...
Pozzz
Sorry Gazdarice, ali u tom slucaju bi moje dete lemalo tvoje! 8) A mozda i tebe... :wink:
Sta ste se popalili kog Vraga...Saint:...koliko ja vidim Gazdarice, tvoje dete ce piti batine na svakom koraku jer ce i moje imati adekvatno vaspitanje, a koliko vidim bice to veeelika grupa![]()
cija ce deca da biju, a cija...Gazdarica:Znaci li to da ce, ako gleda filmove prepune nasilja, taj cetrnaestogodisnjak postati i ubica...?
Mislim, posto je povodljiv...![]()