little
Aktivan član
- Poruka
- 1.744
A, sta bi sa onim:
Zivi i pusti druge da zive?
Zivi i pusti druge da zive?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nasledjivanje, socijalno, zdravstveno i sve ono sto se regulise zakonskim brakom osim prava na usvajanje dece! Znam za slucajeve homoseksualaca koji su zajedno ziveli i po par decenija. Gazdarica:A ko sacinjava to drustvo, nego ljudi...? Drustvo nije samostalni organizam koji potpuno nezavisno od ljudi funkcionise... Svi smo mi dio drustva, zar ne...? Samim tim i uticemo na njegovo kreiranje... Naravno, ne radi se ni o kakvom revolucionarnom uticaju, ali u evolutivnom smislu, on svakako da postoji... U suprotnom, drustvo, odnosno ono sto je drustveno prihvatljivo, bilo bi na istom nivou na kom je bilo prije nekoliko stotina godina...HOMER:Gazdarica:Pazi, Homere, ne kazem ja da ne moze da utice, svako da moze, ali ne moze niko da tvrdi da ce neko postati ubica ili gay, zato sto gleda ili slusa program s takvom tematikom...
Brigu o tome sta ce maloljetnik da gleda, ipak prvenstveno treba da vode njegovi roditelji, a ne da se zbog straha da slucajno nece necije dijete to da vidi, ukine takav program... Jer, svakako da ima odraslih osoba, koje te emisije zanimaju...
U osnovi, ovdje se radi o tome da za mene homoseksualnost jeste drustveno prihvatljiva pojava, a za tebe nije...
E tu nastaje problem, ne određuješ ti već društvo šta je društveno prihvatljivo... S tobom je uživanje razmenjivati mišljenje pa bih voleo da čujem arxgumente... Inače, u društvu sam homoseksualaca relativno često, ne ugrožavaju me, poznajem dosta njih i samo manji broj jesu pravi homoseksualci, ostalo su pogubljene nestabilne osobe emocionalno hipersenzibilne, koje su time dobile osećaj pripadnosti. Njima svakako može da se pomogne, ali tek pošto se konstatuje ta vrsta nekorektnosti... I da ponovim, sva prava njima, i to pre svega pravo na lečenje. Sve ostalo, velika je MEDVEĐA USLUGA njima samima... Ogroman pozdrav...
I ako vec kazes "sva prava njima", onda dozvoli da imaju i pravo da sami odluce s kim ce da ulaze u vezu... Da ih zaista prihvatas kao sebi ravne, ne bi propagirao ideju da je homoseksualnost bolest, pogotovo ne sto je to i SZO odbacila... Dakle, ponovo dolazimo na to da se drustvo mijenja...
A zasto pricati o homoseksualnosti u medijima, bilo bi isto kao i pitati zasto da se prica o rasizmu...
Da li su crnci na primjer u SAD zaista u istom polozaju kao i bijelci, iako im zakon daje sve prava...? Naravno da nisu... Segregacija ponekad cak i otvorena i te kako je prisutna...
I naravno da se ljudi jos uvijek bore da budu ravnopravni... A od Martina Luter Kinga naovamo, svakako da su mnogo postigli... No, da je on cutao, da nije bilo njegovih marseva, pitanje je kada bi stekli pravo da jedu u istim restoranima i sjede na istim mjestima u autobusima, kao i bijelci...
Isto tako je i sa homoseksualcima... Potpuno razumijem njihovu potrebu da dignu svoj glas i izbore se za ravnopravnost - da slobodno mogu da kazu koga vole i sa tom osobom odu gdje god zele, bez straha da ce ih neko napasti, samo zato sto vole osobu istog, a ne suprotnog pola...
Uh, jos bih svasta napisala, ali stajem ovdje... Dosta je za sada...
UVEK BICU TU...:Evo ovako, posto ste me "iskulirali" sa odgovorom, ili jednostano niste znali isti, sad cu Vam izneti neke cinjenice za koje sam cuo od jednog pedera, tj. kad i kako je to postalo "opcija", a ne bolest. Ja samo prenosim sta sam cuo, tj. ako je on lagao mene, lazem i ja Vas.
Do pre nekih 40-50.god. homoseksualnost je smatrana bolescu. E tad se nadje nekoliko desetina "pametnih" americkih psihijatara, psihologa i sl. na nekom kongresu i jednostavnim preglasavanjem odluce da to, od tog dana, vise nije bolest!
Definitivno PROTIV!
Ste:hmmm... arguing on internet is like runing in special olimpics... even if you win you are still a retard
little:to jeste![]()
Ali ja sve nesto mislim...
Ne cackaj goNo da ne smrdi :?
Argumenti zvanične medicine, četiri eminentna klinička psihijatra...Gazdarica:A koji su to tvoji argumenti Homere...?
Biblijska prica o Adamu i Evi...?
(P.S. Nemam vremena sada za siru pricu)
Zvanican stav je da homoseksualizam nije bolest... E sad, sto ti tvoji psihijatri u svom radu koriste knjige stare 40 i kusur godina, stvarno bi trebalo da bude tema za neku drugu raspravu... Jer, ako je neko strucnjak u svojoj oblasti onda treba i da prati savremena dostignuca i saznanja...HOMER:Argumenti zvanične medicine, četiri eminentna klinička psihijatra...Gazdarica:A koji su to tvoji argumenti Homere...?
Biblijska prica o Adamu i Evi...?
(P.S. Nemam vremena sada za siru pricu)
Ali to se ne računa, ljudi su sami sebi argumenti...
Kritički stav prema svemu...
A, kada sam ja to, Gazdarice, pomenu bibliju????????
Nisko i jadno...
Valjda je jedini odgovor "MI SMO GEJ FRENDLI SAJT"... E pa ja nemam sajt, ali imam prijatelje homoseksualce, koji i sami donekle potvrđuju ovu priču... Ali teško je prihvatiti nešto što se protivi tvojim uverenjima...
da je bog htio da se dva muskarca (ili dvije zene) vole, ne bi stvorio Adama i Evu i bla, bla...
zivi i pusti druge da zive...Gazdarica:Stvarno mi je smijesno (da ne kazem zalosno) kad neko kaze da nema nista protiv homo ljudi, ali da su sto dalje od njega... Pa, ako nemas nista, protiv nekog, onda ti nece smetati ni gdje se on nalazi...
.
.
.
.
Jos jedna stvar me zasmijava, a to je prica tip - neka oni meni ne prilaze... Ma, ko tebi uopste prilazi sa namjerom da te "steka"...? Ispade da su homoseksualci agresivna bica koja spopadaju sve sto je istog pola, kao sto su i oni... Znate i sami da to nema veze sa istinom...
Na kraju krajeva, sta i da ti pridje neki gay sa namjerom da se upoznate...? Odbijes ga, bas kao sto bi odbio i neku zenu koja ti se ne dopada i gotova prica...
A zasto njih uvijek neko napada... Pustite ih na miru, neka zive, onako kako oni zele... I, oni su ljudi...Milojko Vasic:A zašto ti Gazdarice uvek braniš i opravdavaš sve što je u vezi homoseksualaca i homoseksualnosi ?
Buki, bojim se da kad je ti izvadis, vise niko ne moze da stane u javni WC, a kamoli da nesto pokusa...bundeva:Gazdarica:Stvarno mi je smijesno (da ne kazem zalosno) kad neko kaze da nema nista protiv homo ljudi, ali da su sto dalje od njega... Pa, ako nemas nista, protiv nekog, onda ti nece smetati ni gdje se on nalazi...
.
.
.
.
Jos jedna stvar me zasmijava, a to je prica tip - neka oni meni ne prilaze... Ma, ko tebi uopste prilazi sa namjerom da te "steka"...? Ispade da su homoseksualci agresivna bica koja spopadaju sve sto je istog pola, kao sto su i oni... Znate i sami da to nema veze sa istinom...
Na kraju krajeva, sta i da ti pridje neki gay sa namjerom da se upoznate...? Odbijes ga, bas kao sto bi odbio i neku zenu koja ti se ne dopada i gotova prica...
Jes'- izvadi ti kitu u javnom wc-u,pa ces da vidis kako je![]()