gost 114527
Veoma poznat
- Poruka
- 14.555
Izvini, ali se ne slazem sa tobom ni u jednoj recenici.
Prvo: Gde se to desava u zivotinjskom carstvu?
Dalje: Zemlja nije uopste prenaseljena. Ja sam cuo da su neki naucnici rekli da Zemlja moze da izdrzi 12-14 milijardi ljudi..... Dakle jos mnogo. E sad koliko sam razumeo ti hoces da kazes da se zivotinje okrecu homoseksualizmu zato sto one znaju da je Zemlja prebukirana???
I poslednje: Usvajanje dece: Zamisli da dva lika usvoje jedno dete. Koga ce to dete da oslovljava sa "mama"? Da li ono uopste ima pravu onda na nju?
Ovako ima svuda...Ako već hoćeš primere mačka, psi to su životinje kod kojih to svakodnevno možemo viđati jer su u našem okruženju.
Ako ovim tempom nastavimo zemlja će do 2050. imati 11 milijardi ljudi.....
Ne, ali naprimer ako u njihovom staništu nema dovoljno hrane da se prehrane već postojeće jedinke ili nema dovoljno prostora.Ne govorim u globalu...
Pa najbolje je da decu ostavljamo u sirotištu...A to rade heteroseksualci tako??Oni su sposobni da stvore novi život.Tako da normalnost parova nije u homoseksualnosti ili u heteroseksualnosti....

...
, ja cu da ucenim nekoga da se trlja ooo ... ne znam , aj krevet , nisam nesto kreativan , pa kad svrsi tako , reci cu da ga kreveti seksualno privlace , ali ne mora biti krevet stvarno